Meni nisu, ja sam maloprije provjeravao a stavili Manchester večeras na te kanale neću moći gledati.
Valjda stignu brzo.
Meni nisu, ja sam maloprije provjeravao a stavili Manchester večeras na te kanale neću moći gledati.
Dosle i code na njima. Niko ih nije dodatno naplatio ne znam sto bi oni.. najgore kad zovnes mtel tamo rade djeca koja pojma nemaju sta mi pitamo. Vidjet cemo u koji paket ce ih strpati.
Ovo je bukvalno samo Kim Jong Un radioRobust je napisao/la: ↑23 dec 2022, 21:32sa drugih foruma![]()
![]()
Nakon cenzurisanja učešća Kosova na UEFA Ligi nacija i brisanja te ekipe iz pregleda i tabela, sad su na Areni počeli da brišu i pojedinačne Albance, ovog puta konkretno člana švajcarske reprezentacije Šaćirija.
Naime, Arena sport je izbacila Šaćirijev gol iz pregleda svih golova na mundijalu u Kataru, prvo ide 115. gol na prvenstvu Abubakara, jedini s utakmice Kamerun-Brazil, zatim je isečen prvi gol na utakmici Srbija-Švajcarska, koji je postigao Šaćiri i bio bi 116, da bi zatim bila prikazana ostala 4 gola s te utakmice - 117. Mitrovićev, 118. Vlahovićev, 119. Emboloov i 120. Frojlerov.
![]()
Ma ide standardno u Plus i Max, samo su previše nesposobni da im odmah prorade.
Isto mislim, nesposobni su da to odrade odmah ili cekaju da cuju sta korisnici kazu. Zvacemo malo danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.