Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Kop
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Kop » 05 feb 2011, 18:51

Iako je drugi "penal" tragikomican, veoma je nezrelo prokockati vodstvo sa 4 gola razlike, dovraga ma kakva god da je sudijska nepravda u pitanju. Treba biti realan i reci da je Newcastle makar neodustajanjem zasluzio svojevrsnu nagradu, a po komentarima zakljucujem da Arsenal u 2. pol. nije imao postene prilike, a to tako ne ide.
A sad malo offtopic-a, preuzeto sa vukajlije :mrgreen:
Koji si Arsen Venger

Opaska upućena ortaku zainteresovanom uglavnom za maloletne devojčice, zasnovana na činjenici da navedeni francuski stručnjak u svoj klub nije doveo igrača starijeg od šesnes leta.

kimi: E Stevo, dođi ti pokažem sliku, ovo mi je nova devojčica..
steva: Brate koji si Arsen Venger, pa ova još nije prešla na blok broj pet...
kimi: Ne lupetaj, puni 17. sad u septembru..
steva: Pa da, a ti puniš 25...
kimi: E koji si smarač, aj moram da palim sad, imala je probu pa idem da je pokupim...
steva: Gde, u Kolibrima?
kimi: Ma puši ga..(gađa Stevu najbližim predmetom)
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 18:53

De sad da mi neko pomogne pobrojat ozljede igraca?
-Fabianski
-Djourou
-Vermaelen
-Song?
-Nasri
-Frimpong
Jos ko?
:roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 feb 2011, 18:58

Jel i dalje sumnjate da cete primiti petardu od barce heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 feb 2011, 19:12

Romariooo je napisao/la:Jel i dalje sumnjate da cete primiti petardu od barce heh
Haj mi obecaj, da ces bit na forumu poslije utakmice, da te mogu zajebavat kolko mi je volja, ne volim Arsenal, al vi ste svi imbecili koji znate da ih sudije unistavaju, a idalje provocirate....
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2011, 19:18

Faraon iz Visokog je napisao/la:virualni nije mi jasno sta ti hoces bolan prvi si se zalio protiv sandrlenda :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, jesam, ali se ne žalim nakon svakog poraza. Sa druge strane, mi smo pobijedili Sunderland.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 feb 2011, 19:20

Sto bi rekao Mourinho:

vec 7 sezona zeru tituli.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 feb 2011, 20:18

...po vasim komentarima vidim da su sudije krive...ali ipak izgubiti vodstvo od 4:0 protiv NU je jadno... :lol: :lol: :lol: ...... :lol: :lol: :lol:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 20:19

Virtu4l je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:virualni nije mi jasno sta ti hoces bolan prvi si se zalio protiv sandrlenda :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, jesam, ali se ne žalim nakon svakog poraza. Sa druge strane, mi smo pobijedili Sunderland.
pa nesto govoris protiv nas a isti ssi

s trece strane mi nismo izgubili vec remizirali :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 05 feb 2011, 20:24

NE MOZE COVJEK DOBITI NA KLADIONICI I TAČKA.
NAMJEŠTENO JE

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 05 feb 2011, 20:26

Man.Utd izgubi...Mi smo i dobro prosli ! :mrgreen:
TM87

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 05 feb 2011, 20:27

sandiegochargers je napisao/la:NE MOZE COVJEK DOBITI NA KLADIONICI I TAČKA.
NAMJEŠTENO JE
četiri i pol stoje na ovim jazavcima :x
Audere est Facere

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 20:35

Za Arsenal je ovo tekma sezone:"Narednog vikenda, očekuje nas veliki gradski derbi između Manchester Uniteda i Manchester Citya. "
Uz danas izgubljenu Man utd.-a :D
Samo jos 4 boda,uz kiks protiv gradjana i nasu pobjedu protiv W'hamptona,na 1 bod smo :twisted:

Nemoze nam niko nista jaci smo i od sudije!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 05 feb 2011, 20:47

Arnelinho je napisao/la:Za Arsenal je ovo tekma sezone:"Narednog vikenda, očekuje nas veliki gradski derbi između Manchester Uniteda i Manchester Citya. "
Uz danas izgubljenu Man utd.-a :D
Samo jos 4 boda,uz kiks protiv gradjana i nasu pobjedu protiv W'hamptona,na 1 bod smo :twisted:

Nemoze nam niko nista jaci smo i od sudije!!!
sad ocekujem paju da dodje i kaze isto to, ai i onu dvojcu sto su rekli da napustaju forum :mrgreen: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 20:51

slika

slika

Samo da pozdravim. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 20:54

@monolog:a da mi odgovoris?Na post.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 20:55

Jake mi ljubavi,poceo navijati za klub tek kada je usao taj isti u elitu(EPL)

Dok su bili u drugom razredu kladionica mu je bila zanimljivija

Gumica je tvoj prijatelj
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 feb 2011, 20:58

Meen cudi dje su oni sto govore o kvalitetu premier lige da kazu vidite vi kvaliteta, kako zadnji pobijedi prvog, i kako drugi moze prokockati cak i cetiri gola prednosti

A niko da se sjeti cinjenice kako su vodece ekipe znatno opale u kvalitetu, sjecam se Arsenala ksd je bio beton, nijedan poraz u sezoni, ove sezone arsenal, united, city, celzi i totenham prosipaju bodove ko rizu, tako da i pored totalno nezrelih partija arsenala i najmanje 10 smijesno prokockanih bodova, opet ste u trci za titulu, koliko god da je to ironicno nakon danasnje smijurije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 feb 2011, 21:00

Romariooo je napisao/la:Meen cudi dje su oni sto govore o kvalitetu premier lige da kazu vidite vi kvaliteta, kako zadnji pobijedi prvog, i kako drugi moze prokockati cak i cetiri gola prednosti

A niko da se sjeti cinjenice kako su vodece ekipe znatno opale u kvalitetu, sjecam se Arsenala ksd je bio beton, nijedan poraz u sezoni, ove sezone arsenal, united, city, celzi i totenham prosipaju bodove ko rizu, tako da i pored totalno nezrelih partija arsenala i najmanje 10 smijesno prokockanih bodova, opet ste u trci za titulu, koliko god da je to ironicno nakon danasnje smijurije
pa jacina lige se gleda svih 20 klubova :lol: :lol: :lol: moj romario
Rođen s tobom da budem

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 feb 2011, 21:02

Romariooo je napisao/la:Meen cudi dje su oni sto govore o kvalitetu premier lige da kazu vidite vi kvaliteta, kako zadnji pobijedi prvog, i kako drugi moze prokockati cak i cetiri gola prednosti

Kvalitet EPL se vidio danas,kad je St. James park bio pun do zadnje stolice ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 21:02

Onaj u vezi Bartona, je li? Mislio sam da se šališ, pobogu. Pa čovjek je danas zabio 2 gola, borio se k'o lav, recimo da je bio i asistent kod 4. gola. Dakle, koristeći se terminologijom Arsenalovih navijača, on je dominir'o.

Btw, šta je sa onom situacijom kada Djourou NAMJERNO koljenom udara Besta u glavu? To izgleda niko od vas nije primijetio. Pa čovjek je mog'o kako je htio izbjeći ono(Best je lež'o na terenu), al' momak se pravio frajer i koljenom u potiljak. Pravi sportski potez, jelde? ;)

Tiote je kralj, to svakako stoji(to sam u više navrata i rek'o), ali srca i duše ovog tima je Barton koji pokazuje kako se bori za voljeni klub. Da, znam kako je izgledalo ono sa Diaby-jem(zaslužio je da bude kažnjen), al' da ja zbog toga glumim sveca i ka'em kako je ono loše, to nikako. Pa jedan De Jong je slomio nogu Ben Arfi pa nikome ništa. Diaby je živ i zdrav(jest da je napravio glupost), tako da tu ne vidim nikakav problem.

@Megamon,

U pravu si frustrirani Pajin podaniče. Rekoh, knjigu u šake, manje korištenja balda, a više prelistanih knjiga pa možda i budeš u stanju provocirati. Ovo nije provokacija, samo bijedni pokušaj tinejdžera da pokaže drugima svoju polupismenost. Eh, da malo i ja okrenem ploču. :lol:

Neznanje i nepismenost topnika dominiraju. Knjiga nije neprijatelj, vjerujte mi.

Fools
.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.