Onaj u vezi Bartona, je li? Mislio sam da se šališ, pobogu. Pa čovjek je danas zabio 2 gola, borio se k'o lav, recimo da je bio i asistent kod 4. gola. Dakle, koristeći se terminologijom Arsenalovih navijača, on je
dominir'o.
Btw, šta je sa onom situacijom kada Djourou NAMJERNO koljenom udara Besta u glavu? To izgleda niko od vas nije primijetio. Pa čovjek je mog'o kako je htio izbjeći ono(Best je lež'o na terenu), al' momak se pravio frajer i koljenom u potiljak. Pravi sportski potez, jelde?
Tiote je kralj, to svakako stoji(to sam u više navrata i rek'o), ali srca i duše ovog tima je Barton koji pokazuje kako se bori za voljeni klub. Da, znam kako je izgledalo ono sa Diaby-jem(zaslužio je da bude kažnjen), al' da ja zbog toga glumim sveca i ka'em kako je ono loše, to nikako. Pa jedan De Jong je slomio nogu Ben Arfi pa nikome ništa. Diaby je živ i zdrav(jest da je napravio glupost), tako da tu ne vidim nikakav problem.
@Megamon,
U pravu si frustrirani Pajin podaniče. Rekoh, knjigu u šake, manje korištenja
balda, a više prelistanih knjiga pa možda i budeš u stanju provocirati. Ovo nije provokacija, samo bijedni pokušaj tinejdžera da pokaže drugima svoju polupismenost. Eh, da malo i ja okrenem ploču.
Neznanje i nepismenost topnika dominiraju. Knjiga nije neprijatelj, vjerujte mi.
Fools.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”