Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
E koji supak
Evo malo čitam njihove portale i ogromna većina navijača kaže dase neće ništa promijeniti.Više se i ne krije da je politika kluba novac a ne trofeji ,tj preprodaja igrača .. niti jedno jako trenersko ime svjesno neće da preuzme klub sat akvom politikom ,jer trener samo postaje potrčko i ono što ga može zadržati je novac koji mu daju .To je idealna prilika za mlade trenere koji će uzeti lovu i samo klimati glavom...novac će se vjerovatno slijevati gazdama a klub će rušiti reputaciju i ugled...dokle će to ići nitko ne zna..ta politika ti neće dugoročno moći dovesti ni dobrog igrača nego mlade talente koji za dvije godine mogu nešto postati pa donijeti trostruki dobitak gazdama ili flopati što opet u konačnici njima nije veliki gubitak..eto tako nam je dragi moji Brajtonovci..volio bih da griješim sli ako se suštinski šta ne promijeni budućnost je sumorna..
Kojeg god igraca se dovede igrac za buducnost, kad ce ta buducnost postati sadasnjost ...aqarius je napisao/la: ↑01 jan 2026, 14:17Evo malo čitam njihove portale i ogromna većina navijača kaže dase neće ništa promijeniti.Više se i ne krije da je politika kluba novac a ne trofeji ,tj preprodaja igrača .. niti jedno jako trenersko ime svjesno neće da preuzme klub sat akvom politikom ,jer trener samo postaje potrčko i ono što ga može zadržati je novac koji mu daju .To je idealna prilika za mlade trenere koji će uzeti lovu i samo klimati glavom...novac će se vjerovatno slijevati gazdama a klub će rušiti reputaciju i ugled...dokle će to ići nitko ne zna..ta politika ti neće dugoročno moći dovesti ni dobrog igrača nego mlade talente koji za dvije godine mogu nešto postati pa donijeti trostruki dobitak gazdama ili flopati što opet u konačnici njima nije veliki gubitak..eto tako nam je dragi moji Brajtonovci..volio bih da griješim sli ako se suštinski šta ne promijeni budućnost je sumorna..
Ma nikom normalnom ne moze bit drago zbog ovog.Covjek ode ,jer je htio kvalitetnije igrace da bi se mogao boriti za trofeje a oni mu rekli da su Tosin,Badiashile i slicni ok igraci
Iraola ocajan izbor,Rosenior ocajan izbor.Stvarno smijesno ako dovedu nekog od ta dva covjeka.Tuchel,Poch i Maresca ne valjaju a trebam mislit da Iraola i Rosenior valjaju
Iraola ocajan izbor,Rosenior ocajan izbor.Stvarno smijesno ako dovedu nekog od ta dva covjeka.Tuchel,Poch i Maresca ne valjaju a trebam mislit da Iraola i Rosenior valjaju
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako je istina ovo za City to je supacki.
Ja Sam odmah Poslije Evertona odmah rekao da ce biti bivsi samo Nisam ovako brz rasplet ocekivao.
U ta dva Dana prije te tekme Bog zna sta je bilo.
Mozda I klub plasira informacije da se opere a mozda su tacne Haj ga Znaj.
Ja se juce zajebavam za ovo Iz Starbura lik I top 3 kandidata…
Sve Zavisi koga dovedu.
Sto se politike Tice Nece se mijenjati.
Taman kad su dosli do LP par trofeja osvojili opet Raspad Hajmo na novo.
Ja Sam odmah Poslije Evertona odmah rekao da ce biti bivsi samo Nisam ovako brz rasplet ocekivao.
U ta dva Dana prije te tekme Bog zna sta je bilo.
Mozda I klub plasira informacije da se opere a mozda su tacne Haj ga Znaj.
Ja se juce zajebavam za ovo Iz Starbura lik I top 3 kandidata…
Sve Zavisi koga dovedu.
Sto se politike Tice Nece se mijenjati.
Taman kad su dosli do LP par trofeja osvojili opet Raspad Hajmo na novo.
To šta je on rekao upravi, a oni ga nisu poslušali, mi možemo samo nagađati. Maresca je i u trenutnom rosteru imao promašaja, pa je stavljao levatine umjesto solidnih levata, i to su svi komentarisali.
Ne znam što se ovdje Cesc priziva, koja je razlika između njega kao trenera i raznih Pottera, Lamparda, Maresci i sl.? Uspješno vodi mali klubić i to je to.
Ako nema neko jako trenersko ime trenutno, bolje dovesti nekog interim trenera, pa nek privede sezonu kraju (ne znam je li debeli konobar slobodan ovih dana), a na ljeto dovesti pravog trenera.
Ne znam što se ovdje Cesc priziva, koja je razlika između njega kao trenera i raznih Pottera, Lamparda, Maresci i sl.? Uspješno vodi mali klubić i to je to.
Ako nema neko jako trenersko ime trenutno, bolje dovesti nekog interim trenera, pa nek privede sezonu kraju (ne znam je li debeli konobar slobodan ovih dana), a na ljeto dovesti pravog trenera.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa Vidi izlaze spekulacije za obje strane.jose je napisao/la: ↑01 jan 2026, 14:51To šta je on rekao upravi, a oni ga nisu poslušali, mi možemo samo nagađati. Maresca je i u trenutnom rosteru imao promašaja, pa je stavljao levatine umjesto solidnih levata, i to su svi komentarisali.
Ako je istina da su mu se mijesali u selekciju Tima I takticke odluke to je katastrofa od strane jedne uprave.
Necemo vjerovatno nikada ni znati punu istinu.
Ode on u City a mi dalje.
Ljudi prihvatite da kod nas iskusna imena Mogu Doci kao interim trener nikako drugacije.
Doci ce mlad neprovjeren trener koji ce klimati glavom.
Od tih opcija I meni je Fabregas u vrhu.
Cuj Fabregas.Pa on bi izvrsio samoubistvo za svoju menadzersku karijeru ako bi u ovom momentu dosao u Chelsea.On je pametniji od tog.Pomirite se s tim da de doci neki kvazi strucnjak kojemu je svejedno i koji ce Eghbaliju obecavat kule i doline,prihvatit posao na godinu dana za dobru paru i otic.
Meni je baš drago što je otišao. Odavno većeg debila ova ekipa nije imala na klupi. On je od tolikog broja igrača koje ima uvijek stavljao lošije igrače. Igra je bila loša, a i dosta ostalih stvari. Mislim da lošijeg od njega ne mogu naći.
Hvala mu za 2 trofeja koje nam je doneo.Meni ovo mirise na govedo cavija koji bi se extra slagao sa ovim klosarima u upravi,ili roseniora.
- wadethegreat
- Kontakt:
Veci win percentage od ijednog blue co trenera.
Morao je Otici puklo je Ali daleko od toga da je najgori.
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni je od ponudjenog on zelja nije niko rekao da je Realno da ce Doci Ali spominje se.darker10 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 15:13Cuj Fabregas.Pa on bi izvrsio samoubistvo za svoju menadzersku karijeru ako bi u ovom momentu dosao u Chelsea.On je pametniji od tog.Pomirite se s tim da de doci neki kvazi strucnjak kojemu je svejedno i koji ce Eghbaliju obecavat kule i doline,prihvatit posao na godinu dana za dobru paru i otic.
Druge opcije su…….
Pretvorili smo se u nekadasnji Arsenal a sadasnji United.
Treba se samo kupovima nadati
Mislim Glasner je prije njega Ali on nije yes man Tako da sumnjam…
Doci ce ovaj iz Strasbura vec par mjeseci su bile spekulacije mi kacili ovdje da ga vide kao nasljednika Maresce.
- wadethegreat
- Kontakt:
Samo da znate treneru Strazbura Penders igra zadnjeg veznog prakticno. Neki Ederson nesto…
Tako da sijedi smo full on sljedece godine.
Mislim da je plan dovesti ultimate company mana.
Emegha vec dolazi vjerovatno I Barco a mozda I Panticheli Guticeli koji je eksplodirao nakon suspenzije Emeghe.
Sunce ti yebem ko da je 2004ta Pa mozes Drogbu u Francuskoj naci.
Delap je tu u opasnosti jer nista nije pokazao al bukvalno nista.
Onda Bouaddi. Zasto on Pa Zato sto se spominje preko 6 mjeseci ima 18 godina I svi ga hoce dakle bacili su drkicu vec.
Yildiz I Paz Nece Doci jer mislim da Mogu vece plate uzeti u drugim ekipama.
Mozda Ali mozda dovedu Whartona ili Andersona nekoga na taj fazon jer od Lavije I Essuga ocito nema nista.
Ako ne dovedu ide Bouaddi
Prodat ce se jedno krilo I dovesti novo uz dolazak Quende.
To krilo ce biti Neki Bargain logicno.
Nazad se Nece nista dovesti jedino Neki free agent tipa Rudiger ili ako nekim cudom Guehi ostane Bez ugovora I nekim cudom bude htio Doci u ovaj Cirkus
Naravno tu ce biti dosta 17godisnjaka iz Tunguzije to je posebna kategorija.
Po njihovom sablonu ovo je plan.
Sve jeftino pola iz feeder ekipe ljepota
I onda opet mlada ekipa Pa dok se uklope Novi igraci Novi trener ljepota
I Tako svake godine dok sistemom eliminacije ne dodjemo do najjace ekipe na svijetu
Ljepota
Tako da sijedi smo full on sljedece godine.
Mislim da je plan dovesti ultimate company mana.
Emegha vec dolazi vjerovatno I Barco a mozda I Panticheli Guticeli koji je eksplodirao nakon suspenzije Emeghe.
Sunce ti yebem ko da je 2004ta Pa mozes Drogbu u Francuskoj naci.
Delap je tu u opasnosti jer nista nije pokazao al bukvalno nista.
Onda Bouaddi. Zasto on Pa Zato sto se spominje preko 6 mjeseci ima 18 godina I svi ga hoce dakle bacili su drkicu vec.
Yildiz I Paz Nece Doci jer mislim da Mogu vece plate uzeti u drugim ekipama.
Mozda Ali mozda dovedu Whartona ili Andersona nekoga na taj fazon jer od Lavije I Essuga ocito nema nista.
Ako ne dovedu ide Bouaddi
Prodat ce se jedno krilo I dovesti novo uz dolazak Quende.
To krilo ce biti Neki Bargain logicno.
Nazad se Nece nista dovesti jedino Neki free agent tipa Rudiger ili ako nekim cudom Guehi ostane Bez ugovora I nekim cudom bude htio Doci u ovaj Cirkus
Naravno tu ce biti dosta 17godisnjaka iz Tunguzije to je posebna kategorija.
Po njihovom sablonu ovo je plan.
Sve jeftino pola iz feeder ekipe ljepota
I onda opet mlada ekipa Pa dok se uklope Novi igraci Novi trener ljepota
I Tako svake godine dok sistemom eliminacije ne dodjemo do najjace ekipe na svijetu
Ljepota
Da cujemo koga bi vi zeljeli od realnih opcija
Evo i dalje nešto listam,čitam,sada se kao nešto spominje kao da je morao neke igrače ubacivati,ne zbog rotacije nego zbog minutaže koju su morali nakupiti..naravno sve je to rekla- kazala što kažu trač..ali ako ima i mrva istine ,ne kontam koja je svrha ubacivati Tosina,Badija,Fofanu,Gusta i ostale kada se vidi da ne mogu,ne znaju..onda kontam igrali su protiv slabijih klubova gdje su kao i mogli nešto pokazati pa onda ih lakše prodati...međutim oni potpuno čokirali..šta sada sa njima niti mogu igrati kod tebe niti ih ko hoće uzeti .možda i hoće ali niže od džabe...i staro pitanje svih nas po stoti put..otkud oni uopšte kod nas,ko njih dovede,ko uopšte plati neku cifru za njih..je li iko ih pogledao kako izgledaju na terenu,mogu li,znaju li..Badi bi isti bio i u Rudaru iz Kaknja, i u Podgrmeču i u Chelsea
- superFrankie
- Kontakt:
Ovo je katastrofa, bude borba za deseto mjesto do kraja sezone
- wadethegreat
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Sjajne vijesti bas
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma dobro I on je pricao sa Citijem….
Nije ni on cist ovdje bas.
Losa situacija all round.
Nama ostaje za nadati se da ce da se desi pozitivni sok, pogotovo poslije Sitija. Rosenior i ne mora biti losa opcija. Zna Delapa, zna Santosa, ima bolji kadar, voli reagovati dosta puta na poluvremenu ako vidi da je pogrijesio igraca, ne moze on otkloniti greske Badiasila i nase odbrane, ali moze vise koristiti Achemponga, Fofanu... Kakvi su da su nas je klub usrali jesu al Boze moj.wadethegreat je napisao/la: ↑01 jan 2026, 19:42Ma dobro I on je pricao sa Citijem….
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.