FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Boljeg trenera za ovu ekipu trenutno necemo naci i suludo je diskutovati o tome da čovjek iz osam utakmica ima četiei pobjede, tri remija i jedan poraz. Dodaj da od ozbiljnih ekipa u prvoj trećini prvenstva imaš još Tuzla City i Zrinjski.
Ekipa Borca ima kvalitet. Protiv Kluža su bili bara bare u Banja Luci. Momci znaju igrati. Sacuvali su kostur ekipe i dodali jos nekoliko igraca da pojacaju konkurenciju. Mi smo sačuvali kostur ekipe koja se borila za opstanak i treći smo.
Sta se veceras moglo očekivati? Pa svaki kontakt im je dao. U prvom poluvremenu na metar od pomocnika lopta pogodila Maksu u glavu, on svira igranje rukom, itd.
Dobro je pa je bod osvojen.
Ekipa Borca ima kvalitet. Protiv Kluža su bili bara bare u Banja Luci. Momci znaju igrati. Sacuvali su kostur ekipe i dodali jos nekoliko igraca da pojacaju konkurenciju. Mi smo sačuvali kostur ekipe koja se borila za opstanak i treći smo.
Sta se veceras moglo očekivati? Pa svaki kontakt im je dao. U prvom poluvremenu na metar od pomocnika lopta pogodila Maksu u glavu, on svira igranje rukom, itd.
Dobro je pa je bod osvojen.
Bod ko kuca, hajmo dalje.
-
- Kontakt:
Eto ti si kao cvjecka neka. Sta ocekujes da ljudi sute na ociglednu kradju. Ima pretjerivanja kod pojedinaca, al to nije slucaj samo u Tuzli. Sto je bilo sve normala kad je na utakmicama prije ove zadnje dvije domace bilo koliko tpliko regularno sudjenje. Ne trazi niko da nam se poklone bodovi, al necemo dozvolit i da nas na oci kradu. A tebi ako smeta drzi se saha i pozoristanapapijri1987 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:41Ne smeta meni care odbrana ali de neka je organizovano, a ne da ti onaj crnac ulazi izmedju redova kako hoce, to se organizovanoj odbrani ne dogadja.
Sta mislis zasto nas je Borac sve vise napadao i postajao opasniji ( do crvenog) ? Jer su vidjeli ovo sto sam i ja, da je sve neorganizovano i na silu. Dosli su sa respektom prema nasoj odbrani i u razvoju utakmice shvatili da je slaba i da nije timska.
Osokolili se i prodali nam onaj vic iz kornera.
Odbrani koje se bojis ne prodajes onako jeftine viceve, jer je fora sa skolskih poligona.
Može ova ekipa više vjeruj.
Edit; druze sve mi to isto radimo; ne damo loptu, bacamo flase na teren, vrsimo konstantni pritisak na sudije sa tribina; sve protiv nas svirano je popraceno povicima:" lopovi, lopovi...".
Ne voli raja to vidjet, podsjeca ih na nize lige...to je moj problem druze.
Edit 2; nije problem tuzlace u napadackom fudbalu nego organizovanom.
Da ekipa uvijek zna sta radi i da radi prema zajednickom cilju, a ne da izgledaju kao 11 drugova koji onako iz zajebancije igraju fudbal.
-
- Kontakt:
Ne mozes rec za odbranu koja je 3. u ligi do sad sa 5 primljenih golova da je losa i nije timska. Padovi iz utqkmice u utakmicu se desavaju i nije kraj svijeta, ali je steta na koji nacin gubimo bodove.
Pristup i postavka u drugom katastrofa, imas vodstvo i povlacis se u 30m pustas protivnika da radi sta hoce, sa individulcima koje ima uvijek moze napraviti gol sansu. Po meni ovo vcrs je greska Zizovica i njegova krivica je sto smo izgubili 2 boda. Previse defanzivan ulazak u DP, pa crveni poslije kojeg smo se raspali.
Pristup i postavka u drugom katastrofa, imas vodstvo i povlacis se u 30m pustas protivnika da radi sta hoce, sa individulcima koje ima uvijek moze napraviti gol sansu. Po meni ovo vcrs je greska Zizovica i njegova krivica je sto smo izgubili 2 boda. Previse defanzivan ulazak u DP, pa crveni poslije kojeg smo se raspali.
-
- Kontakt:
Zaleđe ko kućaboomerang5 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:53
Jel se samo meni cini, ili je vranjes vrhom kopacke dohvatio loptu ?? Pogotovo na zadnjem snimku.. ako je dirao, onda je offside

Ono što me šokiralo je Predragovićev start koji je bio za direktni crveni i plus suspenziju jedno 6 mjeseci minimum iako Imaš žuti i ti ideš s leđa lomiš čojka. Ne kontam, zašto jbte, šta si očekivao?

Bod dobar.

Uz ovakvo suđenje bod dođe ko pobjeda. Jedino što mogu momcima zamjeriti je priča sa sudijama. Ne vidim koja je poenta da vršiš fol neki pritisak na sudiju koji je došao po zadatku. Samo sebi skačeš u stomak. Ako se ne varam Fedor je prvi žuti dobio zbog prigovora. Za moj ukus previše defanzivna postavka al sigurno je Žižović imao razloga za to 

-
- Kontakt:
Glupan teski. Nije sazrio za klupe nego za tribine.costacurta08 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 00:55
Zaleđe ko kuća![]()
Ono što me šokiralo je Predragovićev start koji je bio za direktni crveni i plus suspenziju jedno 6 mjeseci minimum iako Imaš žuti i ti ideš s leđa lomiš čojka. Ne kontam, zašto jbte, šta si očekivao?![]()
Bod dobar.![]()
-
- Kontakt:
Ovi sto pozivaju na odlazak Žižovića kada smo u vrhu tabele i kada ekipa daje maksimum na terenu svaku utakmicu nisu svjesni svoje nesvjesti.
Bravo za ekipu i Žižovića za sve do sada u ovoj sezoni, samo neka nastave ovako.
Bravo za ekipu i Žižovića za sve do sada u ovoj sezoni, samo neka nastave ovako.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Zadovoljan remijem imajuci u vidu izostanke Osmica,Balica i Civica.
Nismo zasluzili pobjedu,ali da Borac nije dao gol jos 5min to bi bilo to s njihove strane. Krenuli su bili svim silama i oni cak poslije ni sa igracem vise nisu mogli nista spektakularno, ispuhali.
Ne treba zanemariti da je Borac mozda odigrao najbolju utakmicu sezone do sada. Subic i Zakaric su bili fenomenalni.
S druge strane, mi odigramo najlosiju utakmicu, nedostaju 3 bitna igraca pa ne samo da nedostaju vec moras rotirati nase najopasnije krilo na beka. Ostanes s igracem manje 25min i opet ne izgubis od raspolozenog protivnika koji je i nominalno puno kvalitetniji na papiru. E i to je nesto.
Nismo zasluzili pobjedu,ali da Borac nije dao gol jos 5min to bi bilo to s njihove strane. Krenuli su bili svim silama i oni cak poslije ni sa igracem vise nisu mogli nista spektakularno, ispuhali.
Ne treba zanemariti da je Borac mozda odigrao najbolju utakmicu sezone do sada. Subic i Zakaric su bili fenomenalni.
S druge strane, mi odigramo najlosiju utakmicu, nedostaju 3 bitna igraca pa ne samo da nedostaju vec moras rotirati nase najopasnije krilo na beka. Ostanes s igracem manje 25min i opet ne izgubis od raspolozenog protivnika koji je i nominalno puno kvalitetniji na papiru. E i to je nesto.
tuzlanska Sloboda
Fedor je prvi zuti dobio zbog zaustavljanja kontre negdje na centru.slatina87 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 01:04Uz ovakvo suđenje bod dođe ko pobjeda. Jedino što mogu momcima zamjeriti je priča sa sudijama. Ne vidim koja je poenta da vršiš fol neki pritisak na sudiju koji je došao po zadatku. Samo sebi skačeš u stomak. Ako se ne varam Fedor je prvi žuti dobio zbog prigovora. Za moj ukus previše defanzivna postavka al sigurno je Žižović imao razloga za to![]()
tuzlanska Sloboda
Ko nam propusta zbog kartona protiv Sloge.Sudjenje je bilo tendenciozno,ponovo je bilo lakih kartona.Gostima se namjestali skraceni korneri,ubacivanja u kazneni prostor iz svih pozicija.Borac odlicna ekipa bez obzira na sve navedeno.Mi moramo zbiti redove i hrabro protiv glavonja,Husrefa i njegovog gazde.
-
- Kontakt:
Nije do Zizovica nasa ekipa nije nista vise nego solidna, ogranicena ekipa, pogotovo sa ovim izostancima vaznih igraca Civica, Balica, Mujagica, Osmica.
Borac puno jaci igrački nisu dzaba sampioni bili, imaju klase u ekipi sto se i vidilo sinoc.
Borac puno jaci igrački nisu dzaba sampioni bili, imaju klase u ekipi sto se i vidilo sinoc.
Cini mi se da je Kurta dobio žuti, ako jeste onda nema njega i Fedora i ne znam jel jos neko treći dobio.
Sinoc se nismo u drugom svjesno povukli nego smo htjeli igrati igru kao i protiv svakoga samo nismo uspjeli. Do crvenog nije bilo nabijanja lopte. Svaka čast i Zizivocu sto je mijenjao Ramica kad ga je ubacio jer ti poslije crvenog vise Alic odgovara.
I Veseli sinoc očajan
Sinoc se nismo u drugom svjesno povukli nego smo htjeli igrati igru kao i protiv svakoga samo nismo uspjeli. Do crvenog nije bilo nabijanja lopte. Svaka čast i Zizivocu sto je mijenjao Ramica kad ga je ubacio jer ti poslije crvenog vise Alic odgovara.
I Veseli sinoc očajan
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Svako od nas ima drugacije vidjenje na utakmicu. Neki kazu ocajno sudjenje, neki dobro. Svako ko je bio na utakmici mogao je vidjeti neofirno navlacenje za borac, pogotovo pomocnog sudije od zapadnr tribine. Opet jedni krive Zizovica, drugi ne. Po meni Veseli 1. poluvrijeme jedan od boljih bio, par puta fino okrenu igrace borca. Samo je nasu jednu dobru kontru usporio, to mu je greska iz prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme on ko i svi ostali se povukli, jos on je vidno umoran bio. Tu je Zizovic pogrijeiso i morao ga je mijenjat prije primljenog gola
-
- Kontakt:
Ti akone vidiš da mi prednjačimo u ovome onda si slijep.runjerahmanove je napisao/la: ↑12 sep 2021, 00:46Eto ti si kao cvjecka neka. Sta ocekujes da ljudi sute na ociglednu kradju. Ima pretjerivanja kod pojedinaca, al to nije slucaj samo u Tuzli. Sto je bilo sve normala kad je na utakmicama prije ove zadnje dvije domace bilo koliko tpliko regularno sudjenje. Ne trazi niko da nam se poklone bodovi, al necemo dozvolit i da nas na oci kradu. A tebi ako smeta drzi se saha i pozoristanapapijri1987 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:41Ne smeta meni care odbrana ali de neka je organizovano, a ne da ti onaj crnac ulazi izmedju redova kako hoce, to se organizovanoj odbrani ne dogadja.
Sta mislis zasto nas je Borac sve vise napadao i postajao opasniji ( do crvenog) ? Jer su vidjeli ovo sto sam i ja, da je sve neorganizovano i na silu. Dosli su sa respektom prema nasoj odbrani i u razvoju utakmice shvatili da je slaba i da nije timska.
Osokolili se i prodali nam onaj vic iz kornera.
Odbrani koje se bojis ne prodajes onako jeftine viceve, jer je fora sa skolskih poligona.
Može ova ekipa više vjeruj.
Edit; druze sve mi to isto radimo; ne damo loptu, bacamo flase na teren, vrsimo konstantni pritisak na sudije sa tribina; sve protiv nas svirano je popraceno povicima:" lopovi, lopovi...".
Ne voli raja to vidjet, podsjeca ih na nize lige...to je moj problem druze.
Edit 2; nije problem tuzlace u napadackom fudbalu nego organizovanom.
Da ekipa uvijek zna sta radi i da radi prema zajednickom cilju, a ne da izgledaju kao 11 drugova koji onako iz zajebancije igraju fudbal.
Kakva bolan krađa? Suđenje bilo, što se tiče glavnog sudije, dobro, pomoćnici par sitnih grešaka, sve u svemu dobro.
Ajde da prestanemo uvijek optuživati druge za sve.
Uvijek neko drugi kriv, nije nam dao, ne vole nas...
Glavni sudija neofirno navlačio za njih: nepostojeći fauli oko šesnaesterca, nedavanje žutih kartona njihovim igračima, nepostojeći korneri, nesviranje faula nama kad je morao i sl.
Pomoćni ofirno navlačili, pogotovo onaj do zapadne tribine: ofsajdi, auti...
Pitajte naše iz uprave šta misle o suđenju, Žiža se nekoliko puta krstio na katastrofalne odluke kriminalaca...
Pitajte naše iz uprave šta misle o suđenju, Žiža se nekoliko puta krstio na katastrofalne odluke kriminalaca...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma napapijri nesto glumi ba. Sve dok imamo razmisljanje ovako ko on, nikad nista necemo ni osvojit. Da ti sudija dodje i na tvom terenu pravi budalu od tebe. On ako nije vidio navlacenje u sudjenju onda on ima neki ozbiljan problem. Da pojedinci pretjeruju, pretjeruju. Al sve je to rezultat terora i bezobrazluka koji se radi na Tusnju svih ovih godina. Sta je to sudija trebao uradit da bi vi rekli da smo osteceni. Da svira 3 nepostojeca penala i da nam 2 igraca iskljuci bez razloga. Pomocni mase samo jel pao ko od igraca borca blizu gola, par puta coric visi u ofsajdu, on ne reaguje. Trebali su dat mozda iz tih situacija gol, pa da bi mi tek tad bili osteceni. Samo treba sutit i pocastit sudije vecerom poslije svake utakmice, tako cemo najbolje procSky9 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 13:05Glavni sudija neofirno navlačio za njih: nepostojeći fauli oko šesnaesterca, nedavanje žutih kartona njihovim igračima, nepostojeći korneri, nesviranje faula nama kad je morao i sl.
Prednjaciti cemo sve dok drugi prednjače da nas zakidaju. Sarajevo, Željeznicar, Sloga od kako smo se vratili u PL imas sa svakim makar po 5 utakmica gdje te sudija zakinuo. Negdje te zaklao, negdje griješio na nasu štetu, nekad nesto sitno navlacio poput sinoc Borca.
Stvar je sto nam se nakuplja pa poludiš zbog penala protiv Sarajeva jer često vidjas tu scenu protiv njih. Sinoc nije bila neka kradja ali kad je Gigović poslan proslo kolo da ti da koji žuti koji nije trebao, Borcu navlacili prošle sezone, sudija iz Prijedora i to sve rezultira frustracijom i većom nego što bi trebala biti u odnosu na sudjenje.
Stvar je sto nam se nakuplja pa poludiš zbog penala protiv Sarajeva jer često vidjas tu scenu protiv njih. Sinoc nije bila neka kradja ali kad je Gigović poslan proslo kolo da ti da koji žuti koji nije trebao, Borcu navlacili prošle sezone, sudija iz Prijedora i to sve rezultira frustracijom i većom nego što bi trebala biti u odnosu na sudjenje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Treba biti zadovoljan ishodom, kada se sagledaju sva desavanja na sinocnoj utakmici, treba reci i da je Borac dobro odigrao utakmicu.....remi je realan, vidi se da su nam nedostajali kaznjeni igraci, Ramica vratiti nazad, tip je prespor....nije on za Slobode pogotovo za formaciju koju Zizovic preferira.