Ma ja, zato kod nas sve savršeno. Fantastična ekipa, sposobna uprava, pravi sistem poslovanja...da nema ovog Brke na klupi mi bi se od Evrope u novembru opraštali.delinjo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:47Mene uvjeravaju evo par godina sve isti likovi da ce se anamo oni ugasiti ,da ce ih taj kinez ugasiti ..Dejan1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:45Sto posto brate, te neće ove više gurat HDZ, ovima gazda pare uzima, gotovo je to, napuhan balon samo da pukne, Azmir prop'o u Americi, kamioni mu ne voze ko prije, Dodik pere pare preko Borca ne zanima ga uspjeh, a u svemu tome mi došli na najnižu moguću granu. Smeća u avliji toliko da se kuća više ne vidi.
Pa su me uvjeravali da ce Zrinjski propasti zbog Aluminija...
Ma helem valjda nama lakse tako kad se bavimo drugima![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma dopizidit ce i brki ovo,sto mu treba da ga svakakva futa naziva kamatarom,amawom i slicno...Dejan1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:51Ma ja, zato kod nas sve savršeno. Fantastična ekipa, sposobna uprava, pravi sistem poslovanja...da nema ovog Brke na klupi mi bi se od Evrope u novembru opraštali.delinjo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:47Mene uvjeravaju evo par godina sve isti likovi da ce se anamo oni ugasiti ,da ce ih taj kinez ugasiti ..Dejan1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:45
Sto posto brate, te neće ove više gurat HDZ, ovima gazda pare uzima, gotovo je to, napuhan balon samo da pukne, Azmir prop'o u Americi, kamioni mu ne voze ko prije, Dodik pere pare preko Borca ne zanima ga uspjeh, a u svemu tome mi došli na najnižu moguću granu. Smeća u avliji toliko da se kuća više ne vidi.
Pa su me uvjeravali da ce Zrinjski propasti zbog Aluminija...
Ma helem valjda nama lakse tako kad se bavimo drugima![]()
Pitanje samo kad ce i on ovo sve poslati u pm svakako se mnogi i kriju iza njega.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Amar, igraci i uprava su potrosili sve moguce kredite kod navijaca, da imaju obraza zavukli bi se u misiju rupu i ne bi izlazili dok ne naprave neki konkretan rezultat.
a i on ne vodi ovo sad sa prijašnjim žarom prije bi zadavio nekoga da se ovakvi glupi porazi desavali u drugom mandatu sad postao kao kamilica mlakdelinjo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:55Ma dopizidit ce i brki ovo,sto mu treba da ga svakakva futa naziva kamatarom,amawom i slicno...
Pitanje samo kad ce i on ovo sve poslati u pm svakako se mnogi i kriju iza njega.

Pa tu bi nam i konačni kraj bio...ali eto nadati se boljem. Da ćemo se malo pozabaviti našim problemima i riješiti nešto napokon
Amar nema nikakav autoritet u ekipi, to se pokazalo u Sirokom kad je Lendric samovoljno izveo penal. Da bar Bekrica pita za sastav vec mu Lendric odredjuje ekipu.
Svjestan je on da ovdje nema kvaliteta i da nije imao mogucnosti da sastavi bolje,naravno zato i ne talasa o tome pokusava izvuci najbolje iz ovih..Prepametan je on lik zna on i sam da to nije ko prije ali sta ce da izadje i kaze direktno ovi klocevi ne mogu bolje( samo bi izazvao kontraefekat),a i mi kao i on zna sve jbgRobust je napisao/la: ↑25 sep 2020, 10:59a i on ne vodi ovo sad sa prijašnjim žarom prije bi zadavio nekoga da se ovakvi glupi porazi desavali u drugom mandatu sad postao kao kamilica mlak![]()
Da je imao mogucnosti da sastavi i napravi bolje on bi to i uradio ovako usao sa golmanima cirkusantima,bez bekova,bez krila pa sta bude...
Dejo haj znaj mozda se na toj skupstini desi nesto vrijedn pomena ali daj Boze.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nastrojeni
- Kontakt:
Lendric mase rukama po terenu, galami na suigrace a Osim suti. Osim je tu da pokupi zaostale plate, od korone on i Memic nisu dobili nijednu platu. Ove pare od Evrope kada stignu idu na njegov racun. Amar ima bas veliku platu za nase uslove a prakticno nikome ne odgovara za rezultate.Nastrojeni je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:06Ne lupaj gluposti, sa klupe je sugerisano da Lendrić izvede penal. Zašto izmišljaš?
Mobilizacija. 
Samo to.

Samo to.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Da ti kažem ukratko, veze nemaš. Toliko.Semper je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:09Lendric mase rukama po terenu, galami na suigrace a Osim suti. Osim je tu da pokupi zaostale plate, od korone on i Memic nisu dobili nijednu platu. Ove pare od Evrope kada stignu idu na njegov racun. Amar ima bas veliku platu za nase uslove a prakticno nikome ne odgovara za rezultate.Nastrojeni je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:06Ne lupaj gluposti, sa klupe je sugerisano da Lendrić izvede penal. Zašto izmišljaš?

Šta ste po zanimanju?
- Lobotomac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gledaj ti kako on laže za yebeni penal. Pa Štila je br.1 autoritet u ekipi, da je htio da puca Bog mu je ne bi uzeo iz ruke.
Željezničar za život cijeli!
Okretao se Lendric prema klupi i uzeo da suta. To se moglo vidjeti dok su se oni bunili iz Sirokog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvi kandidat za osvajanje titule je Zrinjski ekipa sa velikim mudima, Pitari kad loše igraju, pokažu mišiće i pobjede. Mi, Borac, Tuzla, Široki i Velež bara-bara. Jedina prednost je Amar, za sve ostalo nek nam je Bog na pomoći!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Kajkutenjoyer, Levin, mavi i 30 gostiju.