Bravo, čestitkeSPY je napisao/la:SPY je napisao/la:
falasad all in
![]()
Glavni adut
Opada kvota polako na portland, i mislim da su povecali marginu za pola koša na leonarda..
Nek 1 listić prođe bio bih sretan..![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo, čestitkeSPY je napisao/la:SPY je napisao/la:
falasad all in
![]()
Glavni adut
Opada kvota polako na portland, i mislim da su povecali marginu za pola koša na leonarda..
Nek 1 listić prođe bio bih sretan..![]()
![]()
![]()
isplatafixator je napisao/la:
glupi bet365 ne da igrati igraca ako nije singl![]()
pa sam puko ovaj tripl
ovo je sve KP (konacna pobjeda)
u bet365 nema x na basketu
sretno
Cisto sumnjam da je "glupi", prije bih rekao sjajni Bet 365. Oni ti jos i pomazu, samim tim da igras samo single jer je to najbolji nacin da dobijes. Imas onda Premier gdje ti traze minimum 753 para da bih mogao odigrati neki tiket...fixator je napisao/la: glupi bet365 ne da igrati igraca ako nije singl![]()
ima i ta mjesta slazem sekrmpotich je napisao/la:Cisto sumnjam da je "glupi", prije bih rekao sjajni Bet 365. Oni ti jos i pomazu, samim tim da igras samo single jer je to najbolji nacin da dobijes. Imas onda Premier gdje ti traze minimum 753 para da bih mogao odigrati neki tiket...fixator je napisao/la: glupi bet365 ne da igrati igraca ako nije singl![]()
bojler je napisao/la:Zanimljivi ovi golovi kod rukometasica crno gora i holandija hladno sve vise daju od ponudjenog :/
Bulatovicka puca sedmerce 4,5
Knezevicka cesto iz igre puca 5,5
Polmanka isto 5,5
a Vander hejdenka puca sedmerce 3,5
Knezevicka i Polmanka bi trebale ovu granicu zgazit za 2 gola
Znaci, preduhitrio si mebabuka1 je napisao/la:strazbur paris 2 eurokup 3.80 kvota
igram cisto iz politickih razlogastrazbur prvi obezbjedio prvo mjesto,parizu treba pobjeda,oba kluba iz francuske,cesto se susrecu,pa onako razmisljam zasto strazbur ne bi pustio svojim haverima parizanima,pa im ovi mozda nekad vrate u prvenstvu,a sve i da nije svega ovoga,da igra Sloboda dita protiv strazbura odigro bi 2,jer uvjek cu po ovakvoj kvoti odigrat protiv ekipe kojoj ni za sta ne treba,nek ono neofirno odmore kojeg igraca,i eto dvice,po finoj kvoti...naravno igrati KP2...od kad sam uhvatio arape da namjestaju,nikom ne vjerujem
Ono što bi rekli ko iz pi*keSPY je napisao/la:bojler je napisao/la:Zanimljivi ovi golovi kod rukometasica crno gora i holandija hladno sve vise daju od ponudjenog :/
Bulatovicka puca sedmerce 4,5
Knezevicka cesto iz igre puca 5,5
Polmanka isto 5,5
a Vander hejdenka puca sedmerce 3,5
Knezevicka i Polmanka bi trebale ovu granicu zgazit za 2 gola![]()
IFK Helsinki-Sport-1suarez7 je napisao/la:Everton-QPR 1
Troyes-Nimes 1
Trabzonspor-Rizespor 1
3,24
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.