Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kako losa odbrana ,vidi se da je falio Skrtel.Kako glupo izgubljena 2 boda ali sreca ovi ostali su isto kiksali.Dajte kupite 2 stopera ,uvalite Lovrena Burnleyu i nek se oporavi Sturridge .Rodgers prebaci Hendersona u sredinu sem Lucasa i stavi Lazara na stranu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pogledaj šta je naša radila. Ono nisam ni u našoj ligi vidio BogamiSuki46 je napisao/la:Kako losa odbrana ,vidi se da je falio Skrtel.Kako glupo izgubljena 2 boda ali sreca ovi ostali su isto kiksali.Dajte kupite 2 stopera ,uvalite Lovrena Burnleyu i nek se oporavi Sturridge .Rodgers prebaci Hendersona u sredinu sem Lucasa i stavi Lazara na stranu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Carragher23
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Pogledaj šta je naša radila. Ono nisam ni u našoj ligi vidio BogamiSuki46 je napisao/la:Kako losa odbrana ,vidi se da je falio Skrtel.Kako glupo izgubljena 2 boda ali sreca ovi ostali su isto kiksali.Dajte kupite 2 stopera ,uvalite Lovrena Burnleyu i nek se oporavi Sturridge .Rodgers prebaci Hendersona u sredinu sem Lucasa i stavi Lazara na stranu.
Da nisu vasi stoperi sa ovim nasim sinoc lokali zajedno do jutra hahahahah

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Szczesny, Koscielny, Evanas i Lallana se izgleda sinoć dobro odvaliliSuki46 je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Pogledaj šta je naša radila. Ono nisam ni u našoj ligi vidio BogamiSuki46 je napisao/la:Kako losa odbrana ,vidi se da je falio Skrtel.Kako glupo izgubljena 2 boda ali sreca ovi ostali su isto kiksali.Dajte kupite 2 stopera ,uvalite Lovrena Burnleyu i nek se oporavi Sturridge .Rodgers prebaci Hendersona u sredinu sem Lucasa i stavi Lazara na stranu.
Da nisu vasi stoperi sa ovim nasim sinoc lokali zajedno do jutra hahahahahOnaj Lallana nije lik dobar sekunde frajer se povrijedi on se lego smijati
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST što bi rekao jedan forumski miš mekinjaš.
Kocka je bačena
Možemo biti mnogo sretni s remijem obzirom da su oba penala svirana na guzove.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Prvi penal je slažem se smiješan definitivno, lopta pogodila lika u glavu, a drugi penal je iskreno čist ko suza.Carlo je napisao/la:Možemo biti mnogo sretni s remijem obzirom da su oba penala svirana na guzove.
Da smo izgubili ne bi bilo nezasluženo, a i da smo pobijedili opet isto

Ali sramota je ovo kako bodove prosipamo i protiv koga

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Citam na fb da je di Marzio izjavio da je LA Galaxy poslao ponudu za Gerrarda i da je on ozbiljno razmatra. Ne znam sta bi mislio o tome.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- BeyKopites
- Kontakt:
To bi bio kraj jednog Liverpoola i početak nekog sasvim novog, na nestabilnim temeljima. Ne bi valjalo da ode u svakom slučaju, potreban je ekipi još uvijek. Slabo je trčao danas al' šta reći za amebu Lucasa 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma verovatno ce i otici. Ne pruza dobre partije sa jedne strane, ali je legenda, i ok je da zavrsi karijeru ovde. Ali sa druge strane, FSG ne zeli starijim igracima da nudi poboljsane ugovore, pa makar to i na jednu godinu bilo.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
koristim ovu prikiliku da mu jos jednom yebem sve,posto sam vidio neki dan da nekom to smetaHendo je napisao/la:IN BRENDAN RODGERS WE TRUST što bi rekao jedan forumski miš mekinjaš.

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
In BR I trust, a vi kako hocete 
Balotellijev agent vapi da ga pustimo na pozajmicu u Napoli.

Balotellijev agent vapi da ga pustimo na pozajmicu u Napoli.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Cujem Gerrard ce u narednim danima saopstit da odlazi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ako ode, pola mene će otići s njim...još uvijek je potreban klubu, a čujem puno ljudi kao da jedva čeka da ode, da me Bog sačuva, eto vam Lucas nek vam je on dobar i nek igra, i Allen hhooojj povratiću 

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
evo sad čitam, da je to ustvari to..
ja ne mogu da vjerujem, ne mogu zamisliti ovaj klub bez njega, nikako..
ja ne mogu da vjerujem, ne mogu zamisliti ovaj klub bez njega, nikako..
#Ynwa
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sutra se ocekuje zvanicna objava, na ljeto odlazi, kao najvjerovatnija destinacija se spominje MLS.

Don't believe the hype.
Evo poče plakat oca mi, pa od 98. godine sam navijač ovog yebenog kluba, gledo sam 90% utakmica u kojima je on nastupao, ne mogu ovo podnijet majke mi 

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
nadam se da sanjam
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
krenuo sad po YT, klipovi, ne mogu sebi da dođem, kao što neko napisa na FB, ako mi ovako počinje nova godina, bolje da je odma prespavam cijelu..gaston je napisao/la:nadam se da sanjam
#Ynwa