FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 13 jun 2016, 00:39

staragarda je napisao/la:Nažalost moramo se svi složit da infrastrukturno i marketinški katastrofalno stojimo
Slazem se al treba bit realan gdje smo bili do prije 2 godine bili smo pred gasenjem kluba i nekim fuzijama s olimpikom a sad igramo europa ligu. Tesko se moze preko noci sve sredit pogotovo sto kod nas sve gura 2 il 3 ljudi a finansira 90% jedan covjek. Treba vremena da se sve poslozi i da imamo i pr sluzbu i jake sponzore i jaku omladinsku skolu fudbala i fan shop i jos milion drugih stvari.Mislim da nam je najveci problem od svih nabrojanih ovaj dug koji imamo prema drzavi i stadion koji je u vlasnistvu grada a ovo ostalo sve bi se moglo rijesit vrlo brzo. :kafa:

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 jun 2016, 00:44

Beduin je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la: Poenta je da to sto dobija sasvim dobro opravdava na terenu. Pokusavam momka odbranit od kritike na ovom nasem forumu, po mom misljenju bespotrebne.
Ma najvise ga kritikujemo jer znamo da moze vise napraviti u karijeri, ima talenta, ima dribling i sut, ali ne koristi mozak nimalo i tu onda ispasta i Sloboda.
Da znamo da on ne moze bolje od ovoga, mi ga nikad ne bismo ni spomenuli i vjerovatno bi vec bio van Slobode.
Kritikujes ga ti s razlogom i smisleno. Samo druze, takvih ko ti je najmanje medju nama. Ja se njima obracam.
A sad adio...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 jun 2016, 01:18

Slobodas je napisao/la:kaze da je u toku tenderska procedura i najdalje za 2 mjeseca da bi se trebalo poceti graditi znaci to rekao prije 5 mjeseci il sam ja corav ili ljudi koristi neku novu nevidljivu tehnologiju pri izgradnji :puke: :puke: kaze do septembra tribina bez krova bez sjedalica :urnebes: :urnebes: Pa de recite ko ljudi nemojte nas lagat vise reci napravicemo za 10 godina ako i tad a ne ovako :stop: :stop: Nema potrebe da se lazemo :nene:

Niko te nelaze. Tenderska procedura za odabir firme izradu projekta je zavrsena i idabrana e sad se zavrsio tender za izradu glanog projekta i tender za izvođaca radova. E sad uzmi da svako ima pravo da se zali i onda se to prolongira. E to je problem drzavnih institucija.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 jun 2016, 09:48

Za stadion Tusanj ne treba gajiti nadu da ce biti bilo sta napravljeno, oni sjever prave godinama, taj stadion sluzi samo da bi se uhljebili nehljebovici....ni jedna tribina nije uslovna za insane, malo su zamazali oci oko sjeverne tribine i zamijenili "par" osiguraca za reflektore koje je trebalo jos davnih dana osposobiti i to je to....proslo ljeto cak nisu ni travu odrzavali kako treba i ako su dobili na poklon sistem za zalivanje.....sramota da jedan grad kao sto je Tuzla nema normalan stadion....a niti ce ga imati u skorije vrijeme......
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2016, 09:50

Oni misle da je uslov za Evropu izgleda ubijanje betona u Tusanj samo. A ima nekih 15 stvari koje se trebaju srediti i to sigurno nece biti sredjeno do maja naredne godine..

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 jun 2016, 09:50

Stadion moze samo jedan covjek osposobiti svi znamo ko je.
samo Sloboda

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 jun 2016, 09:58

10 sati a nigdje pojačanja kuknjava :thumbdown:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 jun 2016, 09:58

Ako hocete istinu, gradanja istocne tribine je samo kampanja za izbore. Poslije izbora nema gradnje (direktno iz opstinskih izvora i iz zgrade opstine). :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 13 jun 2016, 09:59

Probisvjet je napisao/la:Ako hocete istinu, gradanja istocne tribine je samo kampanja za izbore. Poslije izbora nema gradnje (direktno iz opstinskih izvora i iz zgrade opstine). :salut:
Zato i kazem samo jedan covjek.
samo Sloboda

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 jun 2016, 10:01

To i ptice na grani znaju, tako oni obećaju stotinu stvari pa ništa ne urade. To nas barem ne bi trebalo iznenaditi i čuditi..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jun 2016, 10:02

Rekao je Azmir na pressu nece biti sigurno do sljedece godine tako da se nemojte nadati. A sto ne prepisu stadion na Slobodu pa da za vrijeme njihovog mandata dobiju stadion od 50mil mi nikada nece biti jasno.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2016, 10:10

Najbolje bi bilo da se Sloboda preseli sa Tusnja jer grad nece ukinuti onu firmu Secerovu nema sanse, grad gleda samo da uhljebi odredjene ljude i njihovu djecu..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2016, 10:11

pinoglavi je napisao/la:Rekao je Azmir na pressu nece biti sigurno do sljedece godine tako da se nemojte nadati. A sto ne prepisu stadion na Slobodu pa da za vrijeme njihovog mandata dobiju stadion od 50mil mi nikada nece biti jasno.
Čuj, ŠTO :?... pa zato sto nema pranja para
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 jun 2016, 10:14

Pa njima je problem i Sloboda, da nije bilo Azmira, oni bi to lagano ugasili kao i Sloboda Ditu....problem je njima sto je Azmir prihvatio propalu i opljackanu Slobodu, covjek napravio euforiju sa Cirom, vratio Slobodu u PL pa sad u Evropu......e to je sad problem....njih nigdje nema, a treba placati reprogram.....kaze meni jedan delegat iz opstine, pa nek Sloboda zivi od prodatih karata.....toliko o njima i njihovom razmisljanju.....
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2016, 10:17

Vidjeti cete sad nisu platili ove rate naredne :)

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 13 jun 2016, 10:20

jasmin imamovic je unistio svaki sport u tuzli, i nije ga sramota opet se kandidovat...necu za njeg glasat pa makar i salko bukvarevic kad bi mu bio protukandidat :D
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2016, 10:23

Gadzo gradonacelnik :bih:

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 13 jun 2016, 10:28

ma iskreno i ne znam ko su kandidati za nacelnika ove godine, znam za tog gadzu bivsi komesar ili sef policije, sta je vec ne znam niti znam o kome je rijec, ali jasmin je zasluzio na ovim izborima da prodje isto kao i sdp sa bakirom hadziomerovicem, znaci da budu do nogu potuceni, ne bi li dosli tobe

edit: kako je bolji forum u zadnjih par dana kako nema jednog forumasa, nikad nam se ne vratio :mrgreen:
Zadnja izmjena: zamorano1plus8, dana/u 13 jun 2016, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jun 2016, 10:31

zamorano1plus8 je napisao/la:jasmin imamovic je unistio svaki sport u tuzli, i nije ga sramota opet se kandidovat...necu za njeg glasat pa makar i salko bukvarevic kad bi mu bio protukandidat :D
Za koga onda glasati :D ? Ako SDA dobije u Tuzli, ne gine nam sudbina Celika. Ima da im vratimo sve igrace, + nasi igraci.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 13 jun 2016, 10:32

kakve su šanse da se stadion u Simin Hanu dogradi i osposobi po Uefa kriterijima ?
Vjerovatno da postoje šanse da se gore gradi, jer je Azmir već izvodio radove i ulagao u isti.
Ako nedaju Tušanj, jebt ga nije Bogom dat da se mora na njemu igrat zauvijek.
Sloboda mora imati svoj stadion i Azmir ako već to želi i ima ambicije da bude u Slobodi dugo, onda
mu je najbolje da kupi jedan veći plac i da na njemu izgradi sadion od temelja kapaciteta do 15.000
vjerujem da za 50 miliona to može uraditi, ako je već spreman da toliko uloži, a možda mu treba i manje para za takav jedan stadion.

Kad mogu veliki klubovi mijenjat stadione, zašto to ne bi mogla i Sloboda. Tušanj nije pod moranjemda se na njemu igra....jedino što smo mi
sada trenutno prinuđeni na to....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.