Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Iz 1 u 2, bit ce para u prijelaznom roku 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kumkalesic
- Kontakt:
kumkalesic je napisao/la:Valjda ne uprskamo u drugom poluvremenu
Moš mislit

Joint_fc
Ljudi gubimo ovo jer još začudo ovaj specijalac na golu nije kiksao ovu utakmicu.Vrijeme je....
YNWA!
76ERS!
76ERS!
Gledaj onog Onlyuniteda pacenika... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- BeyKopites
- Kontakt:
Amateri prokockaše 2 gola prednosti 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- kumkalesic
- Kontakt:
Liverpool FC
Mogo je igrati bez borinia **** ga on sad bi bilo 4-2... Brenda odlazi viseeee
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 01 jan 2015, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jedna ogromna steta, jer bi pobjedom dosli na 6 bodova od treceg mjesta..ako nista Arsenal i West Ham su kiksali pa se nadam da ce i Chelsea dobiti Horozove..
oo pa gdje si doFu, nismo se culi od proslog poraza

oo pa gdje si doFu, nismo se culi od proslog poraza

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vezni red nije postojao danas, sramna partija Gerrarda. Hendersonova rola na wing back-u je nedefinisana, covek nista tu ne moze da uradi. Zasluzen bod, ako i toliko.
kako jedna utakmica u kojoj ti se sve otvori moze da zavara a to je bila upravo ta protiv swonsia kad ste poletili al onda vec sledeca prizemljeni vrlo brzo 

Steven mora biti klupa. Jednostavno izgleda kao da mu nije do igranja.
ne mogu da vjerujem, jednostavno mi smo ukleti, prokleti, tupavi, smotani, nesretni....nema dalje!
kolike šanse fulaju, lester ih napada umjesto oni njih, prave ljudi kornere prekide ubacuju bombarduju, a mi na kontru igramo
sta se ovo dešava nije mi jasno

kolike šanse fulaju, lester ih napada umjesto oni njih, prave ljudi kornere prekide ubacuju bombarduju, a mi na kontru igramo

sta se ovo dešava nije mi jasno

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Pa vec sam rekao prije tekme da Gerrard i Lucas skupa guse ekipu.Paradajz je napisao/la:Vezni red nije postojao danas, sramna partija Gerrarda. Hendersonova rola na wing back-u je nedefinisana, covek nista tu ne moze da uradi. Zasluzen bod, ako i toliko.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Haha pa normalno kad smo imali za protovnika sweansea kuci i burnley sve creme del la creme europskog fudbala, mozda zato, a i cal burnley nas je nadigro, ove sezone smo samo bili bolji u dvije tekme tj protiv uniteda i sweansea sve drugo uzaaas.. Evo i leichester nas haman pa nadigro na anfieldu ma nema napredujemo haha, za ismijavanje smo koliko smo jadna ekipa..nema veze sad ce brenda reci kako nismo imalu srece a igraci su se borili i nase vrijeme dolazi lool. Brenda napoljegaston je napisao/la:Jedna ogromna steta, jer bi pobjedom dosli na 6 bodova od treceg mjesta..ako nista Arsenal i West Ham su kiksali pa se nadam da ce i Chelsea dobiti Horozove..
oo pa gdje si doFu, nismo se culi od proslog poraza![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Polako se treba razmišljati o Gerrardovom stalnom preseljenju na klupu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Koji amater je postao Lucas,kako je ispao kod drugog gola,sramota.Gerrard ništa bolji danas.
Očajno je ovo,nadam se pojačanjima i brzom povratku Stua i Flane.
Očajno je ovo,nadam se pojačanjima i brzom povratku Stua i Flane.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.