Ko je gledao video mogao je vidjeti da se nije smijao. Mnogi su iz konteksta izvukli ovu sliku i dio videa na kojoj izgleda kao da jeste to radio, ali nije.VGS je napisao/la:Medjutim on dobija dobre dobre pare da predstavlja klub i glupo je ovo raditi u ovakvim trenucima. Jos je bila scena nakon ovog smijanja pokusava da se uozbilji otpuhuje nesto i onda opet pukne od smijeha i pokrije rukomlet3 je napisao/la:Odvratan je sa ovim podsmijehom u takvim momentima, nisam ocekivao ovo od Alexisa
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
bega_afc je napisao/la:Uđem na kix da pročitam komentare, kad čitam svoj komentar, a nisam ja.bega_afc je napisao/la:Kad sam se ko dijete igrao fudbala sa kamenjem ko stativama uvijek smo igrali do 10. Ali, nikad niko nije uspio primiti 10 golova, uvijek je prije padao mrak i išlo se kući.anell je napisao/la:Normalno da će smijati primili smo 10 komada, sunce ti **** pa ovo nema ni u malom fudbalu.Da čujem, ko je ovdje veći plagijator od Dine Merlina?
Oy yebote dokle ovo ide

Bega, ovo.
Nema mog postabega_afc je napisao/la:
Uđem na kix da pročitam komentare, kad čitam svoj komentar, a nisam ja.Da čujem, ko je ovdje veći plagijator od Dine Merlina?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Alexis je zrtva brutalne kampanje go.vana iz Arsenala koja ga nastoji prikazati kao remetilacki faktor i najveci razlog zastoja Arsenala. Dabogda sa Aston Villom igrali derbi Championshipa za 2 sezone.
Alexis je bivši, to se već zna i vidi.
Pitanje je samo hoće li navijači uspjeti otjerati Wengera.
Pitanje je samo hoće li navijači uspjeti otjerati Wengera.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da uprava ima bar malo ambicija, ono minimalno, Alexis bi se prelako i u ovoj sitaciji zadrzao ali bolje se njega rijesiti sto je remetilacki faktor koji trazi trofeje nego od glumljenja velikog kluba biti veliki 
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Šteta što PSG nema više navijača, ovako ipak prikovan i dalje za jkućni prag.Marsal je napisao/la:Taman što sam opet počeo izlazit iz kuće, valja sad opet dvije sedmice čamit u kući dok ljudi ne zaborave dan te yebo.
Nado sam se da će ga Barca poflautat večeras da mogu makar s jednim drugom kahvu pit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valja mi izbjegavati teme LP do maja, grob te yebo koja sramota. 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- zanatlija57
- Kontakt:
Koji kontekst, smijao se, to je jasno. Nemora biti da se smijao klubu,igračima,igri,rezultatu....ali šta bilo u tim trenucima se smijat nemože niko kome je klub u srcu, ako već nisi odlučio da odeš. A jeste,odlučio je da ode. Pogledajte kako igra posljednje utakmice. Uzme loptu i zabavlja se ko s Fatom. Ako prođe biće heroj, ako ne prođe, **** ga se, on ide. I treba da ide. Jest odličan igrač, ali on u svačionici je sada nepotreban ili bolje, suvišan.sljivo je napisao/la:Ko je gledao video mogao je vidjeti da se nije smijao. Mnogi su iz konteksta izvukli ovu sliku i dio videa na kojoj izgleda kao da jeste to radio, ali nije.VGS je napisao/la:Medjutim on dobija dobre dobre pare da predstavlja klub i glupo je ovo raditi u ovakvim trenucima. Jos je bila scena nakon ovog smijanja pokusava da se uozbilji otpuhuje nesto i onda opet pukne od smijeha i pokrije rukomlet3 je napisao/la:Odvratan je sa ovim podsmijehom u takvim momentima, nisam ocekivao ovo od Alexisa
- Marsal
- Kontakt:
Nepotrebni i suvišni su svi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da smo ozbiljan klub vec sutra ga odvojiti od ekipe sam da trenira uz pretnju da narednih 18 mjeseci nece vidjeti terena ako ne potpise novi ugovor.
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Koga ?Gunner4 je napisao/la:Da smo ozbiljan klub vec sutra ga odvojiti od ekipe sam da trenira uz pretnju da narednih 18 mjeseci nece vidjeti terena ako ne potpise novi ugovor.
? са GT-I9300 уз - &
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
alexis heroj, a ne zločinac!
i **** od koščelnog dobila po nosu
kakav klaun od kapetanića,čim mu jače zapuše vjetar na terenu traži zamjenu,wc klaunčina od patuljastog stoperčića
seamen@ braet imal kakvog napretka idel vojo ili idu nove dvije godine patnje
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Alexisa... Kada je United mogao privrnuti jajca De Hei koji je otvoreno zelio u Real ili cak Liverpool Suarezu mogu i nase tetkice njemu...anell je napisao/la:Koga ?Gunner4 je napisao/la:Da smo ozbiljan klub vec sutra ga odvojiti od ekipe sam da trenira uz pretnju da narednih 18 mjeseci nece vidjeti terena ako ne potpise novi ugovor.
? са GT-I9300 уз - &
Ali lakse ga prodati
? са GT-I9300 уз - &
Karlo je napisao/la:seamen@ braet imal kakvog napretka idel vojo ili idu nove dvije godine patnje
spodoba se neće maknuti do smrti kolko je lud u glavi
igro fotball managera sa arsenalomSeaman je napisao/la:Karlo je napisao/la:seamen@ braet imal kakvog napretka idel vojo ili idu nove dvije godine patnje
spodoba se neće maknuti do smrti kolko je lud u glavinebi me začudilo da je već potpisao novi ugovor a samo se čekaju 2.3 pobjede da se ponosno objavi ta radosna vijest,a sad se sva pažnja namjerno prebacuje na alexisa kako bi se kolko tolko zamaskirala ništarija od vojaera
možda ga blesavi arapi iz psg-a pokušaju dovesti kolko su mutavi u glavu,samo stari zna da bi tamo dobio odmah otkaz,a ovdje može raditi šta hoće bez obzira na smiješne rezultate i promašene transfere
jadnik nezna šta bi radio kad bi otišao u penziju
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Karlo je napisao/la:igro fotball managera sa arsenalomSeaman je napisao/la:Karlo je napisao/la:seamen@ braet imal kakvog napretka idel vojo ili idu nove dvije godine patnje
spodoba se neće maknuti do smrti kolko je lud u glavinebi me začudilo da je već potpisao novi ugovor a samo se čekaju 2.3 pobjede da se ponosno objavi ta radosna vijest,a sad se sva pažnja namjerno prebacuje na alexisa kako bi se kolko tolko zamaskirala ništarija od vojaera
možda ga blesavi arapi iz psg-a pokušaju dovesti kolko su mutavi u glavu,samo stari zna da bi tamo dobio odmah otkaz,a ovdje može raditi šta hoće bez obzira na smiješne rezultate i promašene transfere
jadnik nezna šta bi radio kad bi otišao u penziju
![]()
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Aha, ja mislio ti misliš na našeg najboljeg igrača Okslejda. Za njegov ugovor se trebamo boriti.Gunner4 je napisao/la:Alexisa... Kada je United mogao privrnuti jajca De Hei koji je otvoreno zelio u Real ili cak Liverpool Suarezu mogu i nase tetkice njemu...anell je napisao/la:Koga ?Gunner4 je napisao/la:Da smo ozbiljan klub vec sutra ga odvojiti od ekipe sam da trenira uz pretnju da narednih 18 mjeseci nece vidjeti terena ako ne potpise novi ugovor.
? са GT-I9300 уз - &
Ali lakse ga prodati
? са GT-I9300 уз - &
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.