Moze se neko slagati ili neslagati sa ovim transferom ali svakome ko navija za United je srce zaigralo na njegov povratak.
Ovo je tačno, ali kad se hladnije glave razmisli, nisam siguran na šta će ovo izaći, puno je upitnika.
Nadam(o) se najboljem ipak, romantično bi bilo da opet razvali u Unitedovom dresu.
Za pocetak cu da uzivam u ovom trenutku, a sta ce bit kasnije ne znam, sto kazes nadamo se najboljem, ali svakako tesko da klub moze biti na gubitku u svakom smislu, tesko da igrac ovakog kalibra moze toliko da podbaci da bude promasaj
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
Sve na stranu ali ovaj povratak izaziva strasan koktel emocija u covjeku, pogotovo u nama malo starijim navijacima koji se sjecamo njegovih pocetaka i patnje s njim. Sreca pa je SAF tada vodio United, tesko da bi se on zadrzao da Ferguson nije stalno lupao sakom o stol u njegovu korist.
Zasjenio je Messia s ovim i opet je glavna zvijezda ovog ljeta.
Ovo je veliki boost za klub i za navijace. Marketinski se sve dize na level vise. Svjetla pozornice su sad uprta u crveni dio Manchestera! E sad kako ce ovo uticati na igrace i na ambijent u svlacionici...
S tim da je svima nama 30+ ovo jako ovo nostalgicno...
Moze se neko slagati ili neslagati sa ovim transferom ali svakome ko navija za United je srce zaigralo na njegov povratak.
Gdje i kako se uklapa u sadasnji United je prica za sebe, ali ovo je ogroman impuls za klub i navijace, o marketinskoj strani ovog dolaska ne treba ni pricati, to ce biti eksplozija sama po sebi.
Dobrodosao kuci
To je to. I kada je odlazio nadao sam se da će se jednog dana vratiti
Kad se sjetim 2003., na moru sa roditeljima i stari čita novine i govori mi: "Evo prešao Ronaldo u Manchester", a ja se krenem radovati ko majmun, tad još uvijek pravi Ronaldo da dođe u United... Nakon što me pustio da se cerekam i radujem dobrih 5 minuta, hladno kaže: "ali neki Cristiano", ko da me polio kantom govana. Poslije je sve historija. Osjećaj sada je kao tih 5 minuta pravog Ronalda. Nadajmo se da dobra odbrana i sada vrhunski napad mogu pokriti nedostatke veznog reda dovoljno dobro da osvojimo premier ligu.
Divim se vama sto planirate osvajanje sa Oleom na klupi
Vidi Svabe, deder posalji koju iz crvene cetvrti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako glup i besmislen transfer koji nista posebno nece donijet Unitedu osim malo nostalgije. Pozicija koja ne skripi, i pored toga ogroman egomanijak koji ne doprinosi stabilnoj svlacionici.
Sve u svemu odlican transfer za nas koji navijamo da nista ne osvojite
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako glup i besmislen transfer koji nista posebno nece donijet Unitedu osim malo nostalgije. Pozicija koja ne skripi, i pored toga ogroman egomanijak koji ne doprinosi stabilnoj svlacionici.
Moguce, to cemo jos vidjeti, pa sta bude.
Ali tvoje frustracije su uvijek dobrodosle, tada znas da klub ipak nesto radi kako treba.
Ali tvoje frustracije su uvijek dobrodosle, tada znas da klub ipak nesto radi kako treba.
Ma kakve frustracije, ja to vama prijateljski
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.