KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Sta je ovo niko ne komentarise vecerasnju pobjedu...Neno, Vukovic dao 3 poena ja msm da je to tebe najvise obradovalo.
Naravno. "Mali" ako ne uspije, ja cu da se okanim od KK BosneHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo niko ne komentarise vecerasnju pobjedu...Neno, Vukovic dao 3 poena ja msm da je to tebe najvise obradovalo.

Kako ovo fino zvuci kad bi bilo istinito

Sad salu na stranu, ako nastavi da dobija sansu ove godine u nekim utakmicama po jedno 10 - tak minuta, i dobije pravu sansu bice zvjer. Samo da fiziku malo popravi. Sut ima, dribling ima, o pasovima ne treba ni pricati.
Odbrana. On to nece nikada igrati, jer je takav. Mada moze poneku loptu da ukrade i isceprka. Ali volim kod njega taj lagani korak, sto razmislja unaprijed. Doduse suvise malo sam ga gledao. Ali bit ce prilike. Raduju me 4 asistencije Hota.
A nikako stanje u kojem se nalaze Buza i Demic. Nikako.
A Came na strani odlican u Skenderiji, mrezica zacarana

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma bice valjda nesto od njeganeno#4 je napisao/la:Naravno. "Mali" ako ne uspije, ja cu da se okanim od KK BosneHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo niko ne komentarise vecerasnju pobjedu...Neno, Vukovic dao 3 poena ja msm da je to tebe najvise obradovalo.![]()
![]()
![]()
Kako ovo fino zvuci kad bi bilo istinito![]()
![]()
Sad salu na stranu, ako nastavi da dobija sansu ove godine u nekim utakmicama po jedno 10 - tak minuta, i dobije pravu sansu bice zvjer. Samo da fiziku malo popravi. Sut ima, dribling ima, o pasovima ne treba ni pricati.
Odbrana. On to nece nikada igrati, jer je takav. Mada moze poneku loptu da ukrade i isceprka. Ali volim kod njega taj lagani korak, sto razmislja unaprijed. Doduse suvise malo sam ga gledao. Ali bit ce prilike. Raduju me 4 asistencije Hota.
A Came na strani odlican u Skenderiji, mrezica zacarana![]()

U sportskoj emisiji OBN-a Cengic presjednik kkB " cilj i zelja naseg kluba je uspostaviti sistem kakav ima Siroki "
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Hamdo, Hamdo....kksiroki je napisao/la:U sportskoj emisiji OBN-a Cengic presjednik kkB " cilj i zelja naseg kluba je uspostaviti sistem kakav ima Siroki "
Opustio si se, ne pratis na casu

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ako dobije adekvatnu sansu mora biti nesto od njega. Suvise je tu talenta da ne napravi makar solidnu karijeru. Samo je do trenera koji ce da ga adekvatno iskoristi. Da li ce Hamdo znati i uspjeti to, ostaje da se vidi. Ali sto rece jedan moj prijatelj, njemu je sada najvaznije da igra velike minute za juniore i eventualno negdje na posudbi. Ali cini se da ce i u prvom timu da dobija sansu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma bice valjda nesto od njeganeno#4 je napisao/la:Naravno. "Mali" ako ne uspije, ja cu da se okanim od KK BosneHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta je ovo niko ne komentarise vecerasnju pobjedu...Neno, Vukovic dao 3 poena ja msm da je to tebe najvise obradovalo.![]()
![]()
![]()
Kako ovo fino zvuci kad bi bilo istinito![]()
![]()
A Came na strani odlican u Skenderiji, mrezica zacarana![]()
nisam ga ja dzabe ucio kako baciti alley oop
Proslih godina je bilo nezamislivo da momak od 17 godina dobije minuta na parketu. Ove godine Marko je skupio 20 - tak minuta, i cini mi se 6 poena....Sta cu, mislim da decko mora da uspije

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma ja sam gledao emisiju nije Hamdo nego Cengicneno#4 je napisao/la:Hamdo, Hamdo....kksiroki je napisao/la:U sportskoj emisiji OBN-a Cengic presjednik kkB " cilj i zelja naseg kluba je uspostaviti sistem kakav ima Siroki "
Opustio si se, ne pratis na casu![]()
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Eh do mene je onda....kksiroki je napisao/la:Ma ja sam gledao emisiju nije Hamdo nego Cengicneno#4 je napisao/la:Hamdo, Hamdo....kksiroki je napisao/la:U sportskoj emisiji OBN-a Cengic presjednik kkB " cilj i zelja naseg kluba je uspostaviti sistem kakav ima Siroki "
Opustio si se, ne pratis na casu![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Neno sta je sa Edom ?
HZ_ilidzaa je napisao/la:Neno sta je sa Edom ?
Kako sam cuo igra za Bosnjak zajedno sa Dzaficem. Gledao sam nedavno zabio je negdje 17 - 18 poena. Ne znam kome.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Meris Džafić?neno#4 je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Neno sta je sa Edom ?
Kako sam cuo igra za Bosnjak zajedno sa Dzaficem. Gledao sam nedavno zabio je negdje 17 - 18 poena. Ne znam kome.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da.Plivadon je napisao/la:Meris Džafić?neno#4 je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Neno sta je sa Edom ?
-
- Kontakt:
Koje su godiste Marko,Edo i Srdjan ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U mojoj ulici djeca rastu, bezbrižno se igraju i maštaju da jednom budu kao ti!
U ime svih, Mirza, hvala ti!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:U mojoj ulici djeca rastu, bezbrižno se igraju i maštaju da jednom budu kao ti!
Godišnjica smrti Mirze Delibašića
http://www.****/d/21-godisn ... elibasica/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/d/21-godisn ... elibasica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjecam se tog osmog decembra prije 10 godina, na dnevniku sam cuo tu tuznu vijest i neshto kao da je puklo u meni. Sljedeci dana sam kupovao novine i citao i citao o Mirzi, a te novine imam i dan danas. Iako nikad na Barama nisam bio, a na Ilidzi ishao u gimnaziju, odlucim da bez ikakvog pitanja odem na sahranu. Taj dan bio cas odjeljenjske zajednice i nakon toga mozda jos jedan-dva casa i ja na velikom odmoru pitam raju hoce li ko samnom i niko nece. I sad pitam ja na casu razrednicu da me pusti sa ostatka nastave i ono ona me gleda blijedo, i pusti ti ona mene, al potom kao svi ostali hoce i kaze sad neces ni ti. Ja se dreknem reko sviju sam pitao i niko nije htio, sad kad ste mene pustili svi lafo hoce i ja samo izadjem na vrata. Na tramvaj, dom armije, bus i tako....
10 godina proslo sad pa sad, a o Mirzi se toliko toga ispricalo i reklo. Jedno je sigurno, a to je da se od osmog decembra 2001 na nebesima igra neka andjeoska kosarka....
10 godina proslo sad pa sad, a o Mirzi se toliko toga ispricalo i reklo. Jedno je sigurno, a to je da se od osmog decembra 2001 na nebesima igra neka andjeoska kosarka....
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.