GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

DANTES
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la DANTES » 02 jul 2015, 22:21

hahaha nije na balkanu :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jul 2015, 23:54

slika
Afera Godot
PN USKOK jutros je krenuo s pretresima stanova, kuća i poslovnih prostora čelnih ljudi Dinama.

Potvrdom ove informacije oglasili su se i u Dinamu:
- Izvješćujemo vas da je po nalogu županijskog suda u tijeku istraga koju provodi PN USKOK u kojoj su predmet obrade naša dva člana: izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić.

Policija je već u uredima braće Mamić u Dinamu, kao i u kućama trenera i izvršnog predsjednika kluba. Njihovi odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović nalaze se kod Zorana i Zdravka dok traje pretres.

U DORH-u su pojasnili da se osim čelnika Dinama, istraga provodi i protiv službene osobe iz Porezne uprave:
- Na temelju kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PN USKOK-om provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave. (2. 7. 2015.)

Zdravko i Zoran Mamić nalaze se u Sloveniji na pripremama Dinama za novu sezonu. Svi se pitaju prijeti li im uhićenje po povratku u Hrvatsku?

11:00
Doznajemo da je policija pokucala i na vrata Damira Vrbanovića, trenutno izvršnog direktor HNS-a, a donedavno glavnog direktora Dinama. Ispred kuće su mu zapečatili i službeno vozilo.

12:15
Prema neslužbenim informacijama ključna figura ove istrage je "službena osoba Porezne uprave", kako je nazivaju u DORH-ovom priopćenju. Naime, službenik Porezne uprave je bio poveznica za radnje zbog kojih se sumnjiče Mamići i Vrbanović, a kuloarima kruže priče kako on surađuje s istražiteljima...

12:30
S obzirom na to da su braća Mamić trenutno na pripremama u Sloveniji na pripremama momčadi (pripreme traju do 5 ili 6. srpnja), neslužbeno doznajemo, kako će po povratku u RH biti privedeni na obavijesni razgovor. Isto očekuje i Damira Vrbanovića, koji je, kako javlja Jutarnji list, trenutno u Norveškoj.

14:00
Krenula je izvanredna konferencija za medije koju je sazvao Zdravko Mamić iz Moravskih Toplica u Sloveniji - pratite je na RTL-u.

- To se jednostavno nije dogodilo. To je čista laž, neistina! I to će vrijeme pokazati. Ovo će čista politička namještaljka, odgovorni ljudi su ovo napravili s ciljem podmetanja meni i mome bratu, mojoj obitelji!

- Mislim da je svakome pametnom jasno o čemu se tu radi. Morate priznati da je to zastrašujuća šteta za klub, za moje zdravlje, za moj imidž... I to traje godinama. Puno puta sam govorio o zloupotrebi politike, o zloupotrebi vlasti od strane politike.

Kao potvrdu urotničke teze naveo je izjave predsjednika Josipovića o "maloj mafiji", napadima ministra Jovanovića, optužio da je svastika na Poljudu djelo UDBAŠ-a koje se nikad neće otkriti, a zatim da su lažno optužili Šukera za namještanje utakmica, te kao vrhunac ovo danas...

- Čuli ste premijera Milanovića: mi ili oni. Tko smo to mi? Tko su to oni? Cilj je da prema onoj staroj udbaškoj 'zavadi pa vladaj' ili 'zavadi pa izvuci politički profit'. Pola milijuna Hrvata navija za Dinamo, pola milijuna za Hajduk. I u redovima Dinamovih navijača ima onih koji će biti tužni zbog ovoga, neki će valjda biti i veseli. Naši sportski rivali će možda likovati, ali sam siguran i da će mnogi u redovima sportskih rivala žaliti, jer hrvatski narod je izdržao svašta, iako možda nekad je naivan, hrvatski narod je žilav i prepozant će o ćemu se ovdje radi.

- Guranje juga na sjever, na međusobne sukobe, ne znam koja im je računica, ali se igraju s vatrom poradi buradi baruta i ja im poručujem, svima, a pogotovo ovima koji su na funkcijama, koji su ovo zakuhali, morat ćete odgovarati pred hrvatskim narodom. Ničija nije gorila do zora pa neće ni vaša...

Također je odgovorio da se čuo s policijom i da se ne treba vraćati u Zagreb, te da mu je u Sloveniji majka koju mora voditi na kupanje.

Ukratko sažetak polusatne konferencije za medije je da je ovo politički progon, njega i naravno Hrvatske. Sveo je sve na obračun SDP-a, na čelu sa Zoranom Milanovićem, kontra njega - kao da pokušava pronaći zaštitu kod oporbenog HDZ-a. Iako je na pitanje hoće li tražiti političku zaštitu odgovorio:

- Neću tražiti nikakvu pomoć. Ostavljam sve njihovoj građanskoj savjesti i političkom radu. Političari su vam čudne biljke, oni vas zovu kad mogu nešto dobiti od vas, a ograđuju se kad misle da postoji politička šteta za njih. Ja u svakom zlu vidim dobro pa ću u kratkom roku vidjeti tko je za pravdu i istinu, tko je prijatelj, a tko nije.

15:40
I uredi HNS-a su pod policijskom okupacijom - pretražuju se dokumenti u istrazi za primanje i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju čelnika Dinama. Kako je Vrbanović trenutno zaposlenik HNS-a, očito ima potrebe da se i taj dio obradi. Na svojim stranicama HNS je objavio:

- Djelatnici PNUSKOK-a su u Hrvatskom nogometnom savezu po nalogu županijskog suda, zbog postupka u kojem su predmet obrade, između ostalih, i prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić te izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović.

19:30
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je gostujući u Dnevniku Nove TV otkrio kako je policija dvaput zvala Mamića te da nije točno da mu je neko iz policije rekao da ne treba dolaziti, što je on izjavio na konferenciji za medije iz Slovenije.

- Mamić je izrijekom odbio doći, ustvrdio je Ostojić.

Policija je stoga podigla internu potjernicu, a na državnom odvjetniku je da odluči želi li podignuti i međunarodnu.

21:00
Kako neslužbeno doznajemo državno tužiteljstvo za sutra priprema tjeralicu za Mamiće. Nakon što su se danas na telefonske pozive policije odbili vratiti u Hrvatsku, DORH je odlučio podignuti ili za Europu ili čak međunaordnu. Prema informacijama s kojima rapsolažemo biti će izdana ujutro.

21:30
Čudi nas što se cijeli dan ne javlja ni Damir Vrbanović, nekadašnji direktor kluba s Maksimira, te današnji izvršni direktor HNS-a. Također nitko ga od odgovornih niti ne spominje. Javnost se pita sprema li se, nakon, kako smo ranije neslužbeno već doznali, službenika iz Porezne uprave, još jedan pokajnik u ovom slučaju?

21:40
Zdravko Mamić će nastupiti u Otvorenom na HRT4 u 22.10
Zašto USKOK istražuje braću Mamić? Hoće li se Zdravko Mamić vratiti iz Moravskih Toplica u Hrvatsku? Je li ovo kraj vladara hrvatskog nogometa? Zašto su istražitelji ušli u HNS?
Večeras u Otvorenom nastupaju iz Slovenije Zdravko Mamić, u studiju ministar Ranko Ostojić, Tomislav Marčinko iz Dinama, bivši potpredsjednik HNS-a Ivan Brleković, odvjetnica Jadranka Sloković i novinar Borut Šips.

22:00
Državno odvjetništvo odlučilo podignuti i kaznenu prijavu protiv odgovornih! Dakako, još uvijek neslužbenu informaciju dobili smo kasno večeras. Trenutno štetu koju su počinili odgovorne osobe GNK Dinama i službena osoba Porezne uprave procjenjuju na više od 10 milijuna eura.

23:00
Ništa posebno nismo saznali nakon emisije Otvorenog - Zdravko Mamić je nastavio sa svojim stavom da je ovo politički progon jer je on sudjelovao u kampanji sadašnje predsjednice, te je preko nekoliko puta nazivao ministra Ostojića lažovom. Odvjetnica Sloković je pitala ministra ima li dokaz da su Mamića dvaput danas zvali i ustvari su se bazirali na tome da nitko Zdravka nije pozvao da dođe u Hrvatsku, jer bi on, kako je istaknuo puno puta, odmah došao. Voditelj Togonal ga je nekoliko puta pitao da kako se ne osjeća pozvan da dođe kada mu pretresaju stan i urede? Odgovor nismo dobili.

Informacije o tome da bi se Mamić rado odazvao pozivu na ispitivanje su u suprotnosti s najavom DORH-a, kako smo već pisali, koji bi ujutro trebao podignuti i tjeralicu za njim.

Možda je jedini zanimljivi podatak bio kada je Zdravko Mamić prozvao Ostojića da je eutanazirao određene ljude unutar policijskog sustava. Pitao je zašto na istrazi ne rade ravnatelj policije Vlado Dominić, zamjenik Dražen Vitez, načelnik uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić, te zamjenik ministra Evelin Tonković čime je samo pobudio sumnju u to zašto oni ne sudjeluju? Njegova teza je da je to zato jer istragu vode Ostojić i Milanović, ali dio javnosti se pita jesu li "preskočeni" da ne bi opstruirali istragu? Ne možemo ne primjetiti da se svi prozvani načelnici u kuloarima spominju kao prijateljii Zdravka Mamića, a na listi "prozvanih" fale još samo načelnik Uprave policije Krunoslav Borovac i povjerenik za sigurnost PU zagrebačke Ivan Arbutina. Inače o sprezi policije i nogometa smo pisali u našem serijalu "Kako je nogomet postalo "groblje slonova" za policijske načelnike".
Trenutno štetu koju su počinili odgovorne osobe GNK Dinama i službena osoba Porezne uprave procjenjuju na više od 10 milijuna eura.

Nema nikih problema nojevi slika

slika

Izbori :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 01:02

Nego šta ono reče...Čop PRODAN Cagliariju?! :rol:
http://sportske.jutarnji.hr/modri-sprem ... a/1375124/

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 09:06

O prodaji se pisalo par dana, a onda je Dinamo objavio da je posudjen s mogucnoscu otkupa ugovora. Kako je Cagliari ispao u drugu ligu vjerujem da ni sam Cop nije htio ostati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 11:26

Ne mogu naći nigdje da su to objavili.Ali svakako se sjećam koliko se pričalo o prodaju i nekom uvaljivanju igrača,a na kraju ispalo onako kako su pojedini od početka pisali.

Zdravko Huligan U Odijelu Mamić:
Čuo sam se s odvjetnicom, ponudio sam se vratiti u Zagreb, ali rekla mi je da to nije potrebno.
Odvjetnica na pitanje hoće li se Zdravko Huligan u Odijelu Mamić iz Slovenije vratiti u Zagreb:
Naravno, on ne bježi ni od čega
Mogli su bar uskladit izjave,mozda bi ih jos koja budala mogla shvatit ozbiljno slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 11:52

3 osobe iz kluba pod optužbom da su davale i primale mito i utajivale porez,a vrli dugogodišnji predsjednik kluba kao i svih ovih godina šuti ko mali miš i nema komentara na najnovija zbivanja."On ništa ne odgovara" bio je odgovor supruge kada je zazvonio telefon Barišićevih u nadi da će Mumija Mirko komentirati mafiju koja se nakotila oko kluba slika

Prema saznanjima istražitelja na račun GNK Dinama je od transfera Luke Modrića, koji je 2008. godine za ukupno 21 milijun eura prešao u Tottenham, sjelo samo 70 milijuna kuna (manje od 10 milijuna eura). Ostalo je, prema neslužbenim informacijama, otišlo u druge smjerove. Doznajemo da će istražitelji ispitati i samog Modrića.Sumnjaju i da se sličan scenarij odvio se prilikom još nekih transfera iz Dinama
Nije da to godinama mi pojedini ne govorimo.Nema nikih problema slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 12:28

Mrsko mi je ista traziti, al znam da su par dana pisali kako je Cop prodan, a onda je od nekud dosla sluzbena informacija da je Cop posudjen za neke sitne pare uz mogucnost otkupa ugovora. Uopce me ne cudi sto ga nisu otkupili. S obzirom da su se borili za opstanak nisam ni ocekivao da ce zabiti veci broj golova, a kako su ispali logicno da nije htio ostati. Smijesno mi sto si ga uopce spomenuo, nisam mislio da itko misli da je prodan :mrgreen: To sto novinari pisu svasta je druga stvar, kod njih uvijek nagadjanja, a i sto mamicevci svrsavaju po svemu sto zvuci lijepo ne mozes zamjerit.

Sto se tice ovog oko Mamica. Bio bi sretan da doticni zavrsi iza resetaka, ali me nebi obradovale nikakve sankcije po Dinamo. OK, prihvatio bi i njih, ali... On je ostetio i sam Dinamo, eto dovoljno je vidjeti to oko transfera Modrica. Koristio je Dinamo kao poligon za svoje igrace, a tko zna koliko je omladinska skola jos talenata iznjedrila, a isti su bili primorani napustiti klub ili su zavrsili 'na cesti' jer nisu imali ugovor s Mamicem. Samim tim je ispastao Dinamo, kako financijski tako i rezultatski. Nebi Dinamo nikome trebao odgovarati nego bi Mamic trebao odgovarati Dinamu. Kada se sve rijesi nadam se da ce ta agencija dobiti kaznu i da ce oni Dinamu morati vratiti sve pare koje je Mamic nezakonito prebacio iz Dinama. Poslije svega, Mamic bi trebao odgovarati i sto je okaljao ugled kluba.

To sta je on radio privatno i nevezeno za Dinamo me apsolutno boli k*. Nek je prodavao drogu po Kolumbiji, imao javnu kucu u Amsterdamu, ako nije povezano s Dinamom uopce me ne zanima. Za te stvari nek se zanimaju drugi. Neka cim prije rijese to sve vezano za Dinamo, a buduci su krenuli upadat u prostorije i privatne kuce sve mi se cini da je kraj sve blize i blize :)

S obzirom koliko je Dinamo mocan i koliko jaku omladinsku skolu ima, uopce ne sumnjam u rezultate nakon Mamica. Dinamo ce i dalje biti jaki, ako to ikoga brine. Mamic mozda jest postavio neke ljude kao trenere u omladinskim selekcijama, ali vidimo da ti ljudi rade dobar posao, a s obzirom da trener juniora ili kadeta ne moze utjecati na stanje u klubu, tj. ne donosi nikakve odluke osim sto trenira jednu selekciju, te ljude bi valjalo i zadrzati. Naravno, ima i tu sigurno onih koji i nisu bas kvalitetni, ali ih Mamic trpi zbog nekih odnosa, takve rijesiti. Mislim uglavnom na sportsku struku, trenere, fizioterapeute i to, ove iz uprave treba sve nasutat. Tu mozda da imaju tri normalna covjeka, mada i to sumnjam, al eto, ostavljam sam sebi prostor da nebi bilo da lupam ko zatucana budala. Ove iz marketinga sutnut prije samog Mamica :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 12:39

Ma i nebitno sada to za Čopa,ali naletio bas kako ga ponovno pokusavaju negdje uvalit iako je prema nekim bio prodan pa da podijelim :mrgreen:

Evo još malo:
Istražitelji sumnjaju da je Zoran Mamić još 2006. od Dinama dobio pozajmicu od 24 milijuna kuna, koju je kasnije i vratio, ali ne vlastitim novcem, već sredstvima samog kluba, koji se za to još morao i zadužiti u jednoj banci. Navodno je Dinamo isplaćivao sredstva igračima koji bi to kasnije davali Zoranu Mamiću za vraćanje pozajmice.
Plus pročešljane su i prostorije HNSa jučer.Nema nikih problema slika
Najkatoličkiji klub upućuje poziv Franji,našemu papi
da pozira s kondomom i u PAOKica kapi
a djelatnice marketinga ushićeno cikću:
AY PAPI!

Bezbožnici crveni,pa vi ste za bolnicu
zar ne znate da je Duo Gastronomija dobavljač
za Svetu stolicu?

Dajte Hrvatini bar još 20 godina da stadion ulicka
ma evo, samo što nije
Javila mi iz Međugorja Vidjelica Vicka!
Druga strofa ubila :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 13:03

Signore je napisao/la:On je ostetio i sam Dinamo, eto dovoljno je vidjeti to oko transfera Modrica.
A Modrić je samo jedan od njih hrpe preko kojih je oštetio klub i stavljao sebi u dzep:
Luka Modrić (23) Tottenham, 2008. 21
Eduardo da Silva (24) Arsenal, 2007. 13
Vedran Ćorluka (21) Manchester City, 2007. 13
Mateo Kovačić (18) Inter, 2013. 11
Dejan Lovren (20) Lyon, 2010. 9,5
Mario Mandžukić (24) Wolfsburg, 2010. 9
Boško Balaban (22) Aston Villa, 2001. 6,8
Ognjen Vukojević (24) Dinamo Kijev, 2008. 6
Jerko Leko (23) Dinamo Kijev, 2003. 5,5
Tin Jedvaj (17) Roma, 2013. 5
Domagoj Vida (23) Dinamo Kijev, 2013. 5
Ivica Olić (23) CSKA Moskva, 2003. 5
Milan Badelj (23) Hamburg, 2012. 4,5
Šime Vrsaljko (21) Genoa, 4,5
Nikola Pokrivač (22) Monaco, 2008. 3,5
Marcelo Brozović (22) Inter, 2015, 3
Boštjan Cesar (23) Marseille, 2005. 2,5
Sammir (27) Getafe, 2014, 2,5
Alen Halilović (17) Barcelona, 2013. 2,2
Hrvoje Čale (23) Trabzonspor, 2008. 2,2
Gordon Schildenfeld (22) Bešiktaš, 2008. 1,7
Ivan Bošnjak (27) Genk, 2006. 1,7
Niko Kranjčar (20) Hajduk, 2005. 1,5
Andrej Kramarić (22), Rijeka, 2013. 1,2
Duje Čop (24), Cagliari, 1,5
Tomislav Šokota (24) Benfica, 2001. 1,5
Ivica Vrdoljak (26) Legia Varšava, 2010. 1
Goce Sedloski (30) Vegalta Sendai, 2004. 1
Edi Bosnar (21) Sturm, 2001. 0.95
Dino Drpić (28) Karlsrue, 2009. 0,9
Mihael Mikić (29) Hiroshima, 2009. 0,8
Jasmin Agić (31) Incheon, 2005. 0,8
Josip Tadić (22) Grenoble, 2009. 0,6
Mario Jurić (28) Shinjik, 2003. 0,6
Tomislav Mikulić (26) Standard Liege, 2008. 0,5
Dario Jertec (23) Hajduk, 2008. 0,5
Marijan Buljat (26) Hajduk, 2008. 0,5
Goran Ljubojević (23) Genk, 2006. 0,5
Danijel Pranjić (24) Hereenveen, 2005. 0,5
Dodo (23) Gabala, 2011. 0,3
Darijo Zahora (27) Rosenborg, 2009. 0,28
Edi Bosnar (26) Rijeka, 2006. 0,2
Vedran Ješe (25) Thun, 2006. 0,2
Stipe Lapić (21) Kuban, 2004. 0,2
Etto (30) PAOK, 2011. 0,16
Emiljano Vila (23) Janjina, 2011. 0,12
Dumitru Mitu (29) Panathinaikos, 2004. 0,1
Mamić je tako bio u prilici krojiti ugovore igračima koje je zastupao on, njegov sin ili njihova agencija, a igrači s ugovorima poput onog na kojeg se požalio Eduardo, da bi mu oni vraćali postotak od svoje zarade. Mamić je više puta javno govorio da je agenciju ugasio prije dolaska u Dinamo te kako nije zastupao Dinamove igrače, ali njegov sin je nastavio obiteljski biznis i posljednjih deset godina sudjelovao kod sklapanja niza transfera Dinamovih nogometaša.
slika
slika
Toliko u ugašenoj agenciji i ne postojanju sukoba interesa slika

Još malo:
Sumnja se da je Zdravko Mamić davao mito porezniku Milanu Pernaru kako bi mu pogodovao prilikom poreznih nadzora i drugih radnji koje je poduzimao u njegovu slučaju.
slika
Nešto si mi sijed.Nema nikih problema slika

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jul 2015, 13:10

I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 13:17

To koliko su igraci davali Mamicu mi je manje vise. Sami su stavili potpis na ugovor, dali zbog nuzde i potrebe za novcanim sredstvima kao Eduardo recimo, dali zbog bahatosti i zelje za velikim iznosima ili zbog toga sto im njihov iznos bio OK, kao i dio Mamicu. Vjerujem da je vecina ovih zadnjih, ali...

Po zakonu menadzer nebi smio uzimati toliki iznos, mislim da je 6% ogranicenje. O tome se netko drugi treba brinuti, ali mi na pamet pada druga stvar. Ako je igrac imao platu od 100.000 eura i od toga Mamicu davao 30.000, on je samim tim pristao na platu od 70.000. Menadzeru od tih 100.000 pripada 6.000 i tu se javlja 24.000 eura za koje je Dinamo ostecen.

Vjerujem da je Mamic ugovarao platu i onda na nju dodavao plus koliko ce njemu ici. Nije odbijao od dogovorenog nego dodavao koliko ce sebi preko igraca izvuc iz kluba. Na taj nacin je stetio klubu, a ne igracima, igraci su dobili ugovoreno, a i Mamic preko njih.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 13:25

Tako nekako :thumbup:
Ono gore su samo igrači što su nekakav transfer odradili (i gdje sav iznos koji je trebao nije išao klubu nego u razne dzepove sa strane) i gdje su se zamracili novci,a gdje su još svi oni Suarezi,Carasko,Dabo i slični...
Heller je napisao/la:I kakva je sansa da Zdravkec pjeva Zenicki Blues?
Vidjet ćemo kako će nadležni odradit ovu akciju.S obzirom na sve do sada puše se i na hladno,ali i ova sama istraga je ogroman pomak kao što je netko već ranije zaključio:
Da mi je neko prije 2-3 godine reko da ce se istrazivati Bandica,Mamica i Vrbanovica,a da ce Suker bit u ovakim **** kakvim jest, reko bi mu da je lud....
Dolijat će on kad tad.

Za ove što laprdaju o "političkom progonu" također je netko pametno zaključio:
Ovo nije politički progon.Ovo je prije progon koji je politika štopala, Mamić ni u jednoj uređenoj državi zapada ne bi mogao izvoditi ovo što izvodi ovdje
slika

[youtube][/youtube]
Spuki i ekipa bi uskoro mogli krenuti sa snimanjem hita sličnog ovome slika

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 03 jul 2015, 13:38

Uf, ma kako sam samo išamaran na ovom forumu ovdje, to nema nigdje. Stvarno bih i ja trebao početi kupiti prnje, da me ne bi zadesila slična sudba kao i Zdravkeca. :bih:
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 13:46

U Remetinec kada podjem ja
prati me 5-6 bivsih frendova
okruzni sudija nije rek'o 12 godina
sta 12 godina, dozivotna robija

Tuzna je moja sudbina
jahtu mi uzela porezna
uzela porezna i vilu sa Tuskanca
a oderali i brata Zorana

Ne raduje me ni jedna istina
Iz Remetinca mozda i vratit cu se ja
ali porezna jahtu nece nikada
porezna mi nista ne vraca

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jul 2015, 13:46

Denno je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.
Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali. :eh:
Nema Hajduk renome, oni imaju. Da imaju obraza ovako nesto nikad ne bi napisali simpatizeri kluba koji ima par stotina posjetilaca sa besplatnim kartama. Namjerno pisem simpatizera jer istinski navijaci pravi BBB dodju samo kada treba popljuvati "izvrsnog podpredsjednika" neprofitne udruge koja se odaziva na ime HNK Dinamo. I ovako los Hajduk ima armiju navijaca iza sebe. Ni Tito ga nije mogao kupiti a vas kupi Mamic za kasun stiropora. A cuj mu funkcije ko da je pokojni Gadafi "vodja revolucije". A ovi pisu o renomeu Hajduka za kojega je u svakom momentu spremno 100 000 ljudi doci pred Banovinu, a tek da mu se u ime dirnu. Gorio bi Balkan. Nema renome!!! :D :D :D
Ne postoji klub u Evropi kojega je De Gaul postavio na mjesto koje samo velicanstvenim pripada osim Hjaduka. Njima pripada PNUSKOK i to im niko ukrasti nece.Ko nema tradiciju pise o renomeu. Bilima to ne treba.
Pozz

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jul 2015, 13:47

Signore je napisao/la:

Tuzna je moja sudbina
jahtu mi uzela porezna
a oderali i brata Zorana

:bow: :bow: :bow: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 13:51

dubrovnik je napisao/la:
Denno je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Hajduk nema renome, ne renome Dinama, njih je jos Hajduk Sirio pokrao, zapravo oni su jos uvijek u 90 tim, protiv svih. Mamic je cigan, al'jednu stvar vrlo lijepo kaze, dok je Brbic u Hajduku oni su mali klub, prije njega su imali onog Malesa, prokazivaca. Kad jednom nekog drukas, cinkas ili kako Sarajlije kazu smekas, tesko da mozes za istim stolom piti. Volio bi da se ugase, supacki klub. Da oni nisu stelili dok su imali moc ajde. Sjecam se da je bilo perioda kada su proljev u Splitu dobijali kad je Hajduk isao uzivo na TV, ljudi se zalili zasto idu uzivo da se vide kradje u korist njih i onda dodje mali Males kao puta o postenju.
Hajduk je možda najvoljeniji klub na Balkanu, sa armijom navijača, cijela Dalmacija + ostali. :eh:
Nema Hajduk renome, oni imaju. Da imaju obraza ovako nesto nikad ne bi napisali simpatizeri kluba koji ima par stotina posjetilaca sa besplatnim kartama. Namjerno pisem simpatizera jer istinski navijaci pravi BBB dodju samo kada treba popljuvati "izvrsnog podpredsjednika" neprofitne udruge koja se odaziva na ime HNK Dinamo. I ovako los Hajduk ima armiju navijaca iza sebe. Ni Tito ga nije mogao kupiti a vas kupi Mamic za kasun stiropora. A cuj mu funkcije ko da je pokojni Gadafi "vodja revolucije". A ovi pisu o renomeu Hajduka za kojega je u svakom momentu spremno 100 000 ljudi doci pred Banovinu, a tek da mu se u ime dirnu. Gorio bi Balkan. Nema renome!!! :D :D :D
Ne postoji klub u Evropi kojega je De Gaul postavio na mjesto koje samo velicanstvenim pripada osim Hjaduka. Njima pripada PNUSKOK i to im niko ukrasti nece.Ko nema tradiciju pise o renomeu. Bilima to ne treba.
Pozz
Ja sam prvi rekao da Hajduk nema renome Dinama. Nije bilo price o snazi kluba niti bilo cemu. Procitaj cijelu raspravu. Prica je da Hajduk ne moze prodati igraca po istoj cijeni kao i Dinamo. To je realnost. Hajduk daje najbolje igrace za kikiriki dok Dinamo ubire ozbiljne svote. Zasto? Zato sto je u Dinamu nekad prelomilo, desio se Modric, igraci iz Dinama uspijevaju u Europi, a svi znaju za koje su cifre otisli i nitko ne nudi kikiriki. Hajduk najbolje igrace daje za 2-3 milijuna eura, npr. Vukusic je skroz propao i to onda rusi renome kad je u pitanju prodaja i zarada od igraca. U tome je bit, a ne u nekakvim navijacima, simpatizerima i slicnom.
Heller je napisao/la:
Signore je napisao/la:

Tuzna je moja sudbina
jahtu mi uzela porezna
a oderali i brata Zorana

:bow: :bow: :bow: :rol:
Samo mi zao sto mi nije palo nista napamet za onu jednu strofu, al sam ju izostavio, dobro i ovako :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jul 2015, 13:59

spajk je napisao/la:Uf, ma kako sam samo išamaran na ovom forumu ovdje, to nema nigdje. Stvarno bih i ja trebao početi kupiti prnje, da me ne bi zadesila slična sudba kao i Zdravkeca. :bih:
slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 jul 2015, 14:08

@Signore
Istina je malo drugacija i dva su glavna razloga Mamiceve uspjesnosti u prodajama. Prvi i osnovni su sto je on kao predstavnik mafijaskog miljea okupirao NS i repka radi za njega. Nikad manju podrsku repka nije imala u Dalmaciji i masa je gleda kao jos jednu od ekspozituru klana Mamic.Ako je to ono sto treba repezentaciji sve 5. Ne pitajte se onda zasto svastike. Mamic mora uspjeti u prodaji jer nema izbora mafija mu drzi pistolj na celu.
Druga stvar je takodjer bitna. Dinamo ne proizvodi igrace vec kupuje najbolje juniore u Hrvatskoj a sada se poceo siriti i na regiju. Razlog? Vrlo jednostavan. Roditelji te djece znaju da ih glavonja moze dijete ubaciti u reprezentaciju i da im je uspjeh ako se na to gleda kroz prodaju zagarantiran.
E sada je li ovo u korist Hrvatskog nogometa je jako upitno. Sjetite se svastike jos jednom. Reprezentacija se na kraju biti unistena radi ovoga. Svastika je pocetak.A pjesme ti meni se cini idu od ruke. :D :D :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2015, 14:43

Mafija mu drzi pistolj na celu pa mora prodat igraca za deset milijuna? Zasto Brbic ne zamisli pistolj na celu i proda igraca za pet milijuna? Ta prica bas i ne drzi vodu, a oko ostalog se nebi puno mijesao, opcenito ne volim raspravljat o Mamicu, zivot mi je ljepsi kad ne mislim na njega. I ovo danas sto sam se upleo je previse :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.