FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ja ne znam šta ljudi imaju protiv Ćeze,pa Ćeza je jedini u klubu odkako je došao koji je bio sposoban da riješava papire za igrače,donacije i da ne nabrajam šta je sve čovjek uradio i radi za Radnički,ako ikoga treba poštovati onda je to JEDINI Ćeza... pa više Ćeza zna osoba po savezu i po gradovima,i ostalim klubovima nego naša nesposobna uprava (godinama unazad),a poštovan je od tih istih ljudi .. o čemu pričate...kako to znam ? zato što sam čitav život trenirao u Radničkom i znam Ćezu odlično i znam kakvi ljudi ga poštuju kao čovjeka,i plus evo par godina odkako ne igram fudbal a aktivno sam uključen za Radnički kako sa tribina tako i unutar njega...možda on vama izgleda smiješan,možda on po vama priča gluposti,al ne daj bože da izgubimo ekonoma kakav je on...čovjek sve radi za klub jer voli..pare mu nisu problem,pa i njemu se duguje bruka para bolan bolan .. (samo ću napomenuti da radi za 250KM,300KM ..AKO je i toliko)...naravno sad će se naći neki debil da kaže "pa šta hoće za te pare" ... biste li se vi borili za tu platu a svaki dan ste na stadionu,sve moguće radite i što nije i što jeste vaš opis posla,od 24 moguća sata,15 provedete na stadionu..da ne govorim kad dođe zima pa da provodite neko određeno vrijeme na minusu u onom kontejneru gdje je smješten da radi...a da napomenem da je ćeza i bolestan...ima tu još bruka stvari koje očigledno pojedini debili ne znaju...nemojte lajati za ljudima ako ih ne poznajete..a očigledno je da ne poznajete..
-
- Kontakt:
Ja nigdje nisam procitao da je neko nesto ruzno napisao za Cezu i te ostale...Brigada89 je napisao/la:Ja ne znam šta ljudi imaju protiv Ćeze,pa Ćeza je jedini u klubu odkako je došao koji je bio sposoban da riješava papire za igrače,donacije i da ne nabrajam šta je sve čovjek uradio i radi za Radnički,ako ikoga treba poštovati onda je to JEDINI Ćeza... pa više Ćeza zna osoba po savezu i po gradovima,i ostalim klubovima nego naša nesposobna uprava (godinama unazad),a poštovan je od tih istih ljudi .. o čemu pričate...kako to znam ? zato što sam čitav život trenirao u Radničkom i znam Ćezu odlično i znam kakvi ljudi ga poštuju kao čovjeka,i plus evo par godina odkako ne igram fudbal a aktivno sam uključen za Radnički kako sa tribina tako i unutar njega...možda on vama izgleda smiješan,možda on po vama priča gluposti,al ne daj bože da izgubimo ekonoma kakav je on...čovjek sve radi za klub jer voli..pare mu nisu problem,pa i njemu se duguje bruka para bolan bolan .. (samo ću napomenuti da radi za 250KM,300KM ..AKO je i toliko)...naravno sad će se naći neki debil da kaže "pa šta hoće za te pare" ... biste li se vi borili za tu platu a svaki dan ste na stadionu,sve moguće radite i što nije i što jeste vaš opis posla,od 24 moguća sata,15 provedete na stadionu..da ne govorim kad dođe zima pa da provodite neko određeno vrijeme na minusu u onom kontejneru gdje je smješten da radi...a da napomenem da je ćeza i bolestan...ima tu još bruka stvari koje očigledno pojedini debili ne znaju...nemojte lajati za ljudima ako ih ne poznajete..a očigledno je da ne poznajete..
Da,baš se nije pisalo ružno... baš na ovom forumu kod nas nema sarkazma i ironije,mani me...

Pozdrav komšije,jedno pitanje ,koliko su golova dali kasumovic i salihovic ove polusezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Eto danas sam bio prisutan sa sekretarom i jos dva clana uprave gdje je i zvanicno Amer Ordagic potpisao za Radnicki.
-
- Kontakt:
MinoRaiola je napisao/la:Eto danas sam bio prisutan sa sekretarom i jos dva clana uprave gdje je i zvanicno Amer Ordagic potpisao za Radnicki.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Kad je bal nek je maskembal.MinoRaiola je napisao/la:Eto danas sam bio prisutan sa sekretarom i jos dva clana uprave gdje je i zvanicno Amer Ordagic potpisao za Radnicki.
Sutra i ja potpisujem za Radnički.
-
- Kontakt:
Slobodu sam napustio iz nekorektnosti od strane kluba prema meni. U Radnicki sam dosao da pokazem kako se igra za voljeni klub i kako se postuje jedan klub. Pare mi ne trebaju stigao sam ovdje da pomognem klubu sada kada je najpotrebnije.
Otisao je Brezicanin pa je to veliki hendikep ali nadomjestit cu ja to sve svojim zalaganjem.
Rijeci su mladog Pirica.
Dobrodosao!

Otisao je Brezicanin pa je to veliki hendikep ali nadomjestit cu ja to sve svojim zalaganjem.
Rijeci su mladog Pirica.
Dobrodosao!

Doce i ronaldo vjerovatno.Manite se zajebancije nije vrijeme za to.
Samo Sioux 1989
-
- Kontakt:
Nemoj širiti laži, Ronaldo je produzi ugovor s Realom i nema šanse da dođe u Radnički pozzAnamneko je napisao/la:Doce i ronaldo vjerovatno.Manite se zajebancije nije vrijeme za to.
Faruk Kuduzovic jel prešao u Zvijezdu
tužno jebote, Nukić Mire slomio nogu u Mostaru .
E jest baxuz. Brz oporavakSPASIOC je napisao/la:tužno jebote, Nukić Mire slomio nogu u Mostaru .
Eto mu velez bas je trazio cepa g....i naso ga je.Brz oporavak mu zelim i da nauci nesto iz ovoga.
Samo Sioux 1989
Naši fudbaleri nisu evropski koji biraju između 100 hiljada i 200 hiljada, nego se ovdje bira između 100 maraka i 200 maraka. Ne znamo ko je u kakvoj situaciji i hvala Bogu ako će imati više para i bolje uslove nek ide. Valjda se i u našem Radničkom poboljšaju uslovi, a Boga mi krenulo je ka boljem.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Ako se obezbijedi opstanak svakom igracu koji je ucestvovao u tome bit ce obezbijedjen automobil marke chervolet!
Zvanicne informacije
Zvanicne informacije

-
- Kontakt:
Dokaz da se ozbiljno misli u klubu butik 'jeordies' je odlucio da igraci Radnickog na putovanja idu u odijelima.
Hvala!
NaprijedRadnicki!
Hvala!
NaprijedRadnicki!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.