IceTea još nisi banovan?

Moderator/ica: GracanicaAA
IceTea još nisi banovan?
Kukajte adminu slobodno. Uvijek bili i ostali zeničke pi.ce.
Jesmo to mi već prvaci?
Da. Samo neznalice misle da nam nešto mogu levati iz Olova.
Koliko si upućen u rad kluba?Cristal je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:58Da. Samo neznalice misle da nam nešto mogu levati iz Olova.
Dovoljno da znam da ulazimo.simonknows je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:05Koliko si upućen u rad kluba?
Znači nedovoljno.
Nije svjestan svoje nesvjesti. Teze nego one godine sa jedinstvom.simonknows je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:37Znači nedovoljno.
I ja sam za da se unormale odnosi sa Zeničanima jer je smorilo prepucavanje nema se šta ni dodat više.simonknows je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:37Znači nedovoljno.
Pa ne znam ko se ovdje neki dan svađao sa Truhlom i jošCristal je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:04I ja sam za da se unormale odnosi sa Zeničanima jer je smorilo prepucavanje nema se šta ni dodat više.
Samo što je tvoj način tog ulizivanja jadan. Ali svakom svačije.
To nisu svađe već pisanje u prazno. Ja prozivam na osnovu nečega što je realno, na osnovu rezultata, igre, novaca, historije. Ne znam šta je pogrešno kad napišem da smo bolji klub uvijek bili i ostali. I u prošlosti a evo Boga mi i sad. Barem nisam psovao kao ti defektaši koje si naveo.simonknows je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:10Pa ne znam ko se ovdje neki dan svađao sa Truhlom i još
onim Nicaze i Convicts, ne znam šta je tu ulizivanje, prvo to.
Drugo, slažem se s tobom u dosta stvari da oni pretjeruju i bombaju, zato im i ja odgovorim kad stvarno navale i provociraju sve ovdje, meni to ne smeta ali me smaraju vaše rasprave pa objasnim ljudima ljudski i vidiš da to pije vode. Ono što ne pije je tvoje debilno (kad se već vrijeđamo) prozivanje ljudi na jednoj te istoj osnovi 100 hiljada puta i pisanje kako nekome nisu dali unijeti baklje, kome to daju baklje da unese na stadion?![]()
I treće, ne znači da se nekom ulizujem ako ti kažem da nemaš pojma šta se radi u klubu, ko radi, kad radi i koliko radi, to uopšte nema veze sa ovim iz Zenice. Nego ti da skreneš temu, optužiš mene kako se ja nekom uvlačim, pametno studentarijo, nema šta.
Hoćeš mi odgovoriti na par pitanja da ti postavim, ako misliš da si upućen koliko ser.eš ovdje?
Mi smo trenutno jači klub od Čelika, i to ni ja ni ti ni oni čak mislim ne spore. Moji početni postovi ovdje su upućeni drugim stvarima, svakako nama Čelik ako stoji na putu do Premijer lige, hajmo odma slavit. Ne znam zašto si pomislio uopšte da mislim na bilo šta vezano za Čelik kad pitam jesmo li već prvaci, jer su oni daleko, predaleko od toga, da budu bilo kakav faktor da nas ugroze na našem putu i cilju. Mirsone ti je isto odgovorio, a ja ću ti pokušati privatno objasniti zašto sam te citirao i šta je problem/šta su problemi.Cristal je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:15To nisu svađe već pisanje u prazno. Ja prozivam na osnovu nečega što je realno, na osnovu rezultata, igre, novaca, historije. Ne znam šta je pogrešno kad napišem da smo bolji klub uvijek bili i ostali. I u prošlosti a evo Boga mi i sad. Barem nisam psovao kao ti defektaši koje si naveo.simonknows je napisao/la: ↑17 nov 2023, 18:10Pa ne znam ko se ovdje neki dan svađao sa Truhlom i još
onim Nicaze i Convicts, ne znam šta je tu ulizivanje, prvo to.
Drugo, slažem se s tobom u dosta stvari da oni pretjeruju i bombaju, zato im i ja odgovorim kad stvarno navale i provociraju sve ovdje, meni to ne smeta ali me smaraju vaše rasprave pa objasnim ljudima ljudski i vidiš da to pije vode. Ono što ne pije je tvoje debilno (kad se već vrijeđamo) prozivanje ljudi na jednoj te istoj osnovi 100 hiljada puta i pisanje kako nekome nisu dali unijeti baklje, kome to daju baklje da unese na stadion?![]()
I treće, ne znači da se nekom ulizujem ako ti kažem da nemaš pojma šta se radi u klubu, ko radi, kad radi i koliko radi, to uopšte nema veze sa ovim iz Zenice. Nego ti da skreneš temu, optužiš mene kako se ja nekom uvlačim, pametno studentarijo, nema šta.
Hoćeš mi odgovoriti na par pitanja da ti postavim, ako misliš da si upućen koliko ser.eš ovdje?
Fascinantno mi je što se svi za te baklje hvataju. Ne mogu da vjerujem da mi niko ne može kontru udarit kako treba, pa ono ajmo spominjat argument nigdje veze. Ja sam čuo za trans da su momci imali problema i za te baklje, da li su ih izrovili šta već, ma da opet kažem sasvim je nevažno. Ja nisam među Fukarama već dugo, ne hvatam se za to navijanje. Tu se recimo ti i ja slažemo.
Postavi mi pitanja u pp i rado ću odgovoriti što znam. Ovdje nema potrebe da se dušmani naslađuju, pogotovo oni koji su u dubljem kanalu nego mi.![]()
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 5 gostiju.