Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la wadethegreat » 01 jan 2026, 00:21

darker10 je napisao/la:
01 jan 2026, 00:15
Losa je ovo stvar realno.Vec treci menadzer kojeg otpustaju ,jer ne vjeruje u njihovu bullshit pricu.Ne ulijeva to nadu taman da Krojf ustane iz mrtvih i dodje na klupu.
Gdje nije.
Lik Bjezi iz kluba :rol:
Sta su uspjeli.
Sretna nova raja da nas manje yebu u 2026.
Bogami po svim pisanjima Nece drugi docekati.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 01 jan 2026, 00:28

Eto nam onog lika iz Strazbura ko da Gledam :rol:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 01 jan 2026, 11:21

Chelsea FC in search for a yes man :mrgreen:

Ode covjek sam.Kae tjerali ga da rotira da bi se odrzala vrijednost pojedinih igraca :rol:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 01 jan 2026, 11:29

Pa sve će biti jasno kad vidimo koje novo ime dolazi na klupu. Ako ne bude neki provjereni trener koji je imao uspjeha na najvišem nivou, znamo u kojem smjeru će to opet ići.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 01 jan 2026, 11:38

Znači priča se privodi kraju.

Diletant Eghbali i njegovi sportski direktori čisto sumnjam da će pogoditi sa izborom novog trenera. O njima najbolje govori njihov urađen posao do sada i kako su uspjeli neke pozicije prije svega štopersku da pojačaju za ove tri godine...

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 01 jan 2026, 12:04

Ne znam vala nisam pametan oko Maresce. Pod njegovim vođenjem gledali smo zaista fenomenalne partije, taktičku umjetnost protiv jakih ekipa i igrače koji su davali 150% sebe, za klub, za pobjedu. Ali.... Kad podvučemo crtu ne možemo biti zadovoljni, ovom sezonom naročito zbog brojnih kikseva i loših nastupa na domaćem i gostujućim terenima.

Kvaliteta u ekipi ima, ima i upitnih igrača i ima Marescinih forsiranja sa određenim igračima.

Cucurella, James, Caicedo, Enzo i Palmer su all star igrači. Pojedini u zadnje vrijeme igraju značajno ispod svog nivoa, da li je pad forme, da li je umor ili igrači bacaju pod voz Marescu ne znamo.

Znamo za defanzivne probleme, ali da naši stoperi koji već imaju niz utakmica iza sebe ne znaju ko treba gdje biti i šta raditi kod defanzivnih prekida to mi nije jasno.

Naša sreća je što je Sanchez uhvatio formu inače bi bio debakl za debaklom jer nas on iz utakmice u utakmicu čuva u životu.

Maresci zamjeram upravljanje Estevaom, Santosom i Garnachom od kojeg traži igru 1 na 1, a njemu značajno više odgovara napadanje prostora.

Što se mene lično tiče Maresca ne zna kontrolisati ekipu protiv jačijih i slabijih ekipa i to mu je najveća mana. Ja bih se pozdravio sa njim i doveo negdje dokazanog trenera jer je sa eksperimentima dosta, ali ovako neće biti.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jan 2026, 12:40

Nadam se uskoro zvanicnom informacijom da je dobio otkaz :pray:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 01 jan 2026, 12:42

Pitanje je ko moze sa ovim bogaljima u upravi i da radi,jedino neko ime bez cv,pa da ih trpi neko vreme kao mareska,a onda da ih otera u pm,tu treba da dodje za sportskog direktora da dodje neko jako ime,i povuce sa sobom dobrog trenera,a ove debilcice stjuarta,vajnslija rasterati.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 01 jan 2026, 12:56

E znam..sto puta sam ga psovao a sada mi nešto i žao. Mislim da su ga naši direktori pustili niz vodu i suštinski je problem u politici kluba.Mi više nismo klub koji napada titule ,Roman je živio za Chelsea ,amerima smo potrošni materijal..čiji je zadatak da uzmu profit..to se vidi na svakom koraku ..ako se usput šta uzme dobro je.Glavu dajem da bi ovog trenutka za neku extremno jaku ponudu prodali i Palmera i Džejmsa i Enza...samo da neka dobra lova kapne.Imao je Maresca svojih bisera ali da bog lično sa nebesa dođe bit će isto..malo gore dole ali ništa puno bolje.Realno imamo par igrača koji su za najviše domete ovo ostalo je teški škart...evo sada ću ih 10 nabrojati koji nemaju mjesta u prvih 7 na tabeli..nada je jedino da budu neke smjene u sportskom segmentu što se tiče skautinga i direktora,da se sluša trener,dovode ciljana pojačanja a na to ih može na neki način samo publika i javnost natjerati..i ne treba puštati ljude u kolijevku fudbala koji nisu genetski vezani za to..ameri neka ganjaju NBA,bejzbol,nascar,njihov onaj fudbal...oni su u suštini pogana nacija..njima je samo lova,šou,čirlidersice,hamburger,pivo,oni nemaju kulturu za fudbal,nemaju strast i posvećenost..tako neka nam je bog na pomoći

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jan 2026, 13:11

:opaopa: :opaopa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 jan 2026, 13:19

Konačno otišao lažni Guardiola.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 01 jan 2026, 13:19

Sada je zvanično.

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 01 jan 2026, 13:26

koga li ce nam dovesti sada?
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 01 jan 2026, 13:30

:facepalm:

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 01 jan 2026, 13:30

Xavi ili Cesc eventualno Glasner,ove Iraole i kurci to je ismijavanje sa klubom

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 01 jan 2026, 13:44

Ode ćelavi. Ne znam više ni kako da se osjećam zbog ovoga. S jedne strane njegove rotacije i izmjene u zadnje vrijeme su kriminalne i koštale su nas ogroman broj bodova, a s druge strane ovi direktori su još veći problem nego on i šutnuli su ga samo zato što im se počeo suprotstavljati, pa mi je čak i žao čovjeka. Nadam se Cescu, ali očekujem Iraolu i od Iraole ne očekujem puno. Djeluje mi kao menadžer za manje klubove i mislim da se ne bi snašao u većem klubu
Blue is a color
Football is a game

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 01 jan 2026, 13:46

Hvala mu na 2 trofeja ali idi, idi nesanice.

Dobio je dovoljno vremena, jednostavno ne ide bolje. Svi znamo da trenutno imamo idiotsku upravu, niko ne spori to, ne znači također da će sa novim menadžerom sve procvjetati, niko nam ne može garantovati to. Ali ni ovako nije išlo u najboljem smjeru, nije bilo nikad konstante.
Glasner ili Cesc vidim kao jedine opcije.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 01 jan 2026, 13:53

Mislim da će dovesti Roseniora iz naše filijale Strasbourga.
To je idealan kandidat za Eghbalija i naše sportske direktore. Anonimus koji je na početku svog trenerskog posla i koji će klimati glavom na svaku odluku istog vlasnika i sportskih direktora.

Nešto slično kada je Maresca preuzeo klub, dali mu priliku za posao, a oni su dovodili uglavnom promašene transfere.

Maresci sretno u budućnosti ali odavno je ovo mučenje bez nikakvog napretka u igri, neke pobjede su samo zamazale oči od pravih problema.

Nama nema dugoročno dobrih stvari dok se ne promijeni transfer politika tri sportska direktora i njihova dva savjetnika, to je presedan koliko se ljudi pita za banalnu stvar. :rol:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 jan 2026, 13:55

Dolazi vam onaj anonimus iz Strasbourga. Ovima iz vrha ocigledno treba neki yes man.

Edit

Eto shed prije mene napisa :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 01 jan 2026, 14:03

Nadam se Fabregasu, ali i ptice na grani znaju da dolazi onaj iz Strasbourga. Maresca je dobar trener i to ce dokazati negdje drugo dok se mi budemo patili sa onim mazgama od direktora.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.