kako se zove ova ljepotica ?emir18 je napisao/la:
Sta reci!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kako se zove ova ljepotica ?emir18 je napisao/la:
Sta reci!
legenda reala je napisao/la:Pa hoće neka da je bocneš, pa da te naspomeneGreivis je napisao/la:Ne kontam.![]()
jbm ti fakultet
Bockaju ako im se desanka(odnosno lijeva ruka) zove curom.Rikardo je napisao/la:Momci "bockate" li cure.
hahahaDonnie Darko je napisao/la:Nemoj samo naprezat mozak puno.Greivis je napisao/la:Ne kontam.
Ili ti ljevankaAllGunsBlazing je napisao/la:Bockaju ako im se desanka(odnosno lijeva ruka) zove curom.Rikardo je napisao/la:Momci "bockate" li cure.
amer991 je napisao/la:kako se zove ova ljepotica ?emir18 je napisao/la:
Sta reci!fb account ?
Posto si ti hodza, znaci moras znati ko ti pravi ovakve problemehodža je napisao/la:Link profila ?
nije neštoEvolution87 je napisao/la:amer991 je napisao/la:kako se zove ova ljepotica ?emir18 je napisao/la:
Sta reci!fb account ?
hodža je napisao/la:Link profila ?
IlPrincipe je napisao/la:Daaaaaaaj ba. Čuj prosjek, cura je beton. Da mi je samo vidjet kakve vi vodate trebe kad vam je ova bezveze.
Promijeni kravama vodu, trebalo bi pomoći.AgresivnoDjubre je napisao/la:Imam problem.Mislim i nije al me nervira.![]()
Oznacen sam na sliku od jedne osobe i ona mi se vidi na "vremenskoj liniji" medjutim ostale 2 slike od druge osobe mi se ne vide,nego moras uci u album da se vidi,cisto me zanima do cega je ? Jel iko imao taj problem ?