Edit. Kikanovic prvi skok.grgr je napisao/la:Majcice moja milaVedad87 je napisao/la:Stipanovic 0 skokova, Kikanovic 0 skokova
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
mirza carini loptu dok skace 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da igrac koji je preko 2 metra ne moze ufatiti par skokova,zasto se bavi kosarkom uopste?
Izgleda jedino Teletovic svjetla tacka koliko toliko ovo ostalo nista,Djedovica na klupu staviti lik je krampa obicna samo smeta Zeki,zabija se tu u igrace na dvokoraku,izvodi neke driblinge ccc...Aco operi ih na ruke

I normalno je da ce Teletovic uzeti 100 suteva kad vidi s kakvim panjevima igra nije ni cudo...
Izgleda jedino Teletovic svjetla tacka koliko toliko ovo ostalo nista,Djedovica na klupu staviti lik je krampa obicna samo smeta Zeki,zabija se tu u igrace na dvokoraku,izvodi neke driblinge ccc...Aco operi ih na ruke

I normalno je da ce Teletovic uzeti 100 suteva kad vidi s kakvim panjevima igra nije ni cudo...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
16 4 u zadnjoj cetvrtini za nas
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
teletovic je na 15 poena uz 50% suta i 10 skokova, nadam se da ce nakon ove utakmice pocet se traziti krivci u ostalima, ovo je ipak sramotno ma koliko rusija bila dobra reprezentacija, svi ostali igraci koji ne pokusavaju dati svoj doprinos, centri koji ne skacu, mozda je cak i do selektora, nesto se mora promjeniti, pripreme su ali stanje ovakvo kakvo je mora se priznati da je alarmantno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
72-59 
Barem smanjite ispod 10

Barem smanjite ispod 10
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad' kad preokrenemo. 

BegAx je napisao/la:Sad' kad preokrenemo.

mogu mislit na koji nacin rusi igraju drugo poluvrijeme,kad smo uspjeli fola nesto smanjit...i ja,vec godinama kuburimo sa centrima koji imaju skok po utakmici....kakoUnofficialpage je napisao/la:72-59
Barem smanjite ispod 10

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Bez teletovica smo napravili sjajan run , djedovic 2 trojke i polaganje ...
Imamo odlicnu tricu sa preko 45%,skoro 15 slobodnih vise,skok i ne tako los kao protiv Slovenije ali postotak za 2 poena kriminalnih 35 % dok Rusi s druge strane cak na 65% za 2 

Pored rezultata koji na kraju nije bio los , nesto ne stima u ekipi nadam se da ce uskoro izgladit ...
grgr je napisao/la:Bez teletovica smo napravili sjajan run , djedovic 2 trojke i polaganje ...
To je to, bez Mirze napravljen taj tun. Skripi u ekipi i to pravo...
Sta li se desilo sa ovom ekipom u pm
jer to nije ni sjena one ekipe iz kvalifikacija vidjelo se i na onoj konferenciji da tu nema neke atmosfere jer su izgledali ko da im je neko bliznji umro
NEK NAM JE BOG NA POMOCI

NEK NAM JE BOG NA POMOCI
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Zack ima povredu kuka koju jos nije sanirao. I sam petrovic kaze da smo usli pod grcem u ovu tekmu no to nije nikakvo opravdanje.Odigrali smo 4 tekme u 5 dana zajeban je to tempo bez obzira kolko je sirok roster. Na sve strane savovi pucaju nadam se da ce bit pravi na ovim turnirima dosta jos moraju da rade...
Nihad skoro pa bez dlake na jeziku kritikuje indirektno Mirzu. 

sere nihad, jedno prica drugo radi, njemu je valjda dok je mirza na terenu biti nevidljiv i bjezati od lopte po coskovima ono sto on treba radit
nesto je trulo u zemlji danskoj
ja se duboko nadam da ce me poklopiti, ali 2 ocajna izdanja protiv slovenije bez najvaznijeg igraca i desetkovane rusije, ni na mapi one tecne igre iz kvalifikacija
ali hajde jos su pripremne i duuuuubbbooookkkooo se nadam da ce ovo na bolje
ja se duboko nadam da ce me poklopiti, ali 2 ocajna izdanja protiv slovenije bez najvaznijeg igraca i desetkovane rusije, ni na mapi one tecne igre iz kvalifikacija
ali hajde jos su pripremne i duuuuubbbooookkkooo se nadam da ce ovo na bolje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa neka ga kritikuje covjek opali tricu nakon 2 sekunde napada i to preko ruke i ostali igraci ajmo trci nazad u odbranu a Mirza frajer aaaaaa daj ba bjezite tamo ostali nasi igraci igraju za Mirzinu statistiku djaba nama ako Mirza postigne 50 poena ako cemo mi zgubiti tu tekmu i Mirza je krivac jedini to se vec vidi nije Aco djaba ono pricao...Volvic je napisao/la:Nihad skoro pa bez dlake na jeziku kritikuje indirektno Mirzu.
I dok je Neno bio selektor Mirza je znao zabusavati neke stvari
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
Kopirat ću post sa drugog foruma. Navodno je loša atmosfera u našoj selekciji. Ima li imalo istine ovdje?
Vidim raspad sistema u A selekciji. Znao sam da ce se to desiti.
Nema timske igre jer su odredjeni igraci prenapuhani na licnoj osnovi.
Posebno se tu osvrcem na Teletovica za kojeg sam mislio da je ljudina ali nije vjerujte mi na rijec Teletovic je kao licnost jedna vrlo sebicna i napuhana osoba. On je jedan od 2 glavna krivca sto se reprezentacija raspala u zadnje 2-3 sedmice.
I to ne pricam samo o one sto se desilo u odnosima Teletovic Petrovic nego je tu bilo jos stvari koje se vuku od prosle godine.
Drugi krivac je i Djedovic, insider informacija je ovo i novinari to nisu htjeli objaviti zato sto ne mogu dokazati.
Djedovic se prije 2-3 sedmice potukao na treningu.
Teletovic s druge strane se ponasa kao diva. On mora sutirati, on je glavni, svi drugi su tu da sluze njega loptama.
Bio je i problem s Zekom, slagao bih ko ili sta, ali ga je neko u reprezentaciji maltretirao cvokama, svako malo mu opali cvoku i vrijedjao ga zato sto crnac tako sto je "naredjivao" idi nosi peskire i lopte.
U svakom slucaju, ovo nije ona reprezentacija od prosle godine, sebicnost i arogancija je dovela da se sve raspalo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.