FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla

Nemam pojma.adnan27 je napisao/la:solinas imal sta novo hocel biti sutra petardi
Vidjecemo hoce li rijesiti sta sa Burekovicem,pa ljudi mi nemamo ni jednog lijevog beka

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
pa valjda rijese do slovenije sva pojacanja barem 90 posto da dodju dva lijeva beka i jedan napadac jedan zadnji vezni a poslije ako treba neka joj nekoga dovedusolinas je napisao/la:Nemam pojma.adnan27 je napisao/la:solinas imal sta novo hocel biti sutra petardi
Vidjecemo hoce li rijesiti sta sa Burekovicem,pa ljudi mi nemamo ni jednog lijevog beka
-
- Kontakt:
Nighthawk je napisao/la:I bilo bi "ajde bolan da nas cujuuuu".SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ipak mislim da bi zagrmilo "samoo goooool, samool gooool, samo goool sad' trebam ja"Blackmore2 je napisao/la:joj kad se u narednom pretkolu susretnemo sa Partizanom, a nas 50 na stadionu JNA zagrmi "MI SMO FUKARE, NAJJAČE SMO NAJJAČE" :V

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Imamo, Mehidićasolinas je napisao/la:Nemam pojma.adnan27 je napisao/la:solinas imal sta novo hocel biti sutra petardi

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jel ovaj zec ljevo ili desno krilo? Pazi ja mu ne vjerujem sta god da je..mlad je u Travniju je dobro ovo odigrao imao tu jednu dobru tekmu koja ga je bas lansirala ...ima potencijal bas kaoni Govedarica i on je taj mladi reprezentativac takodjer pa znamo da ne moze odgovorit zahtijevima u potpunosti..ja bi rado volio vidjet jos jednog napadaca , krilnog eto Stevo bi bio dobar ili Kojkut ..dva beka desno cemo se skrpit valjda Skahic ozdravi pa bude tu zamjena Efendicu na toj poziciji po potrebi ..u veznjak ..znaci 4 5 igraca nam treba i ako ovomizgleda puno jer smo stvarno imamo zadnjih veznih i stopera bruku , ljevih krila
, ali desnog izrazitog ali bas koji pravi razliku jos nemamo
..hajmo Azmire jos malo dopuni to jer da su ostala ova dvojica Tomic,i ovaj iz srbije i sa Burekovicem fali bi nam mozda jos taj klilni napadac eto kao Stevo i bilo bi super

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eh dobro si.NKMramor je napisao/la:Imamo, Mehidićasolinas je napisao/la:Nemam pojma.adnan27 je napisao/la:solinas imal sta novo hocel biti sutra petardi

A stvarno ne ide mi momak u glavu strasno je jak "na lopti"i gledam recimo ovih par zadnjih utakmica ima u njemu hljeba fudbalskog ali nema discipline najvise mu zamjeram sto je sebican nece dodat i bog

"Modra boja,na bijelome platnu,
- Marsal
- Kontakt:
Ja ću vas 100% gledati svaku utakmicu koji odigrate na Bilinom jer zaželio sam se tekmi u pichku materinu 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni jako fali Perica, jbg, bas mi je prirastao srcu, kao i njegova igra.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako Burekovic bude lijevi, onda treba traziti jakog desnog beka..inace Efendic-Burekovic blago receno da ce kaskati za ostatkom tima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
kad se vracaju nasi sa kupresa odma ovima sto su stigli ugovore daati da potpisu i do polaska u sloveniu trebali bi znati kako izgledamo za sledecu sezonu
pa doce tu sigurno dva lijeva bekaultrasstyle_tz je napisao/la:ako Burekovic bude lijevi, onda treba traziti jakog desnog beka..inace Efendic-Burekovic blago receno da ce kaskati za ostatkom tima
Nesto razmisljam za Zenicu. Iako se jos ne zna termin domacinstva, ali ne bi bilo lose da se proba organizovati neki voz, kada vec autoprijevoznici izbjegavaju. Visestruka korist. Ne mora se raja voziti autima, a popice se. Prema Bijeljini je nekoliko auta stalo zbog kvarova. Bilo bi privlacnije mnogima i jednoatavnije sto bi povecalo posjetu. A siguran sam da bi bilo i jeftinije. Eto nesto za razmisliti.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrat ćemo radnim danom... Ako nas bude 3000 bit će odlično... to je taj j e b e n i hendikep ne igranja kući...i nek ti dođe još 2000 sa strane to je max. 5000.. A onako bi bilo sigurno oko 9000....ccc, jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije, izgleda ste i vi uletili sa nemoralnom ponudom pa se premišlja, vidjeti ćemo šta će biti u narednih par dana jbgamypitar je napisao/la:Je li vam Dzidić potpisao..?
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Igrat ćemo radnim danom... Ako nas bude 3000 bit će odlično... to je taj j e b e n i hendikep ne igranja kući...i nek ti dođe još 2000 sa strane to je max. 5000.. A onako bi bilo sigurno oko 9000....ccc, jbg
Po meni ce nas biti maksimalno 500

Ne bi me cudilo i da jeste istina, jer ne vjerujem vise nikom 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
jet vala ne vjerujem ni bratu svom hahah koliko ljudi hoce doci pa ne dodju hah reko nije valjda i ovaj nas sjebo a stvarno od sad treba cim se dogovoris odma mu poturis ugovor i odma potpisuj
Pregovaramo sa Kajkutom izgleda, pa sad sta ce biti vidjet cemo 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ovo azmir visse ne govori nista nikom da ovi ne bi objavljivali hahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.