Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ljudino, odmori malo.
Haj naporan si,bjezi nam sa teme bgt.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ima intervju, baš ovako kaže, i spusti pogled, meni suze na vrh okamoj uzor-S.G je napisao/la:
Ne znam da li je istina ovo, ali u svakom slucaju![]()

#Ynwa
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Daggeru legendo mrzim bibliotekara Brendana samo zbog tebe i zato mu zelim otkaz u Liverpoolu yebem mu sve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
1. Možeš ti njemu želiti šta god hoćeš ali ne moraš ga javno psovati, ipak je to trener Liverpoola. Uzmi primjer Hendersona, on ga godinama pljuje na sve moguće načine ali nikada nije napisao nešto takvo.LiverpoolREDS je napisao/la:Daggeru legendo mrzim bibliotekara Brendana samo zbog tebe i zato mu zelim otkaz u Liverpoolu yebem mu sve
2. Nije ti on kriv za Aggera, Agger je sam htio otići jer je svjestan bio da mu više tijelo ne može izdržati napore potrebne za igru u Premier ligi. To je bio najveći razlog.
Jordan Henderson insists Liverpool FC manager Brendan Rodgers is one of the best in the world

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... fc-8364291
Rodgers on Sturridge: "Hopefully at some point in January - the middle to end - he'll be available to play."

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Desi se svakom,pa i najboljimBelmin6 je napisao/la:
AkoBogda onda cemo i ovo gledati.

Ma Brendan kriv, nije trebao narediti onakav pritisak, Mou znalački to iskoristio
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sterling ipak nece dobiti nikakvu kaznu 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- coutinholfc
- Kontakt:
sretna nova svima,puno nam zdravlja zelim,poslije srece i ljubavi,a naravno i pobjeda LFC....nadajmo se da ce nam ova godina biiti bolja YNWA
Sretna nova narode moj lijepi od antipropagande
Valjda danas krenemo u novu godinu kako smo zavrsili staru 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Carragher23
- Kontakt:
Opet Lucas i Gerrard u istoj ekipi a ovaj drugi ce da gusi Hendersona i onda ce njih dvojica da se pobiju loptu.Carragher23 je napisao/la:
Uz to ce Henderson ici vise na stranu i eto lose igre.............
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam sada kako će sredina funkcionisati sa dva tako da nazovem "teškaša" Leivom i Gerrardom. Znamo da su tromi obojica tako da bi lopta mogla ići veeeoma sporo naprijed do Lallane i Kutijice. Hendo je na beku, limitiran naprijed. Mislim da će se forsirati Moreno najviše. Sviđa mi se to što je Kolo dobio šansu ispred kiksare Lovrena i volio bih vidjeti ovoga Ojo-a u drugom poluvremenu. Ime mu je interesantno. Uglavnom da se ponovi utakmica kao protiv Swansea i svi zadovoljni 

At the end of the storm there's a golden sky..
Opet se povezujemo sa Benzemom i Saqirijem, pitam se ima li šta od toga
Što se tiče današnje utakmice, optimista sam, i sastav mi se poprilično sviđa, mada je opet Lucas tu, ali eto nije loše ovako na papiru, očekujem pobjedu ali veoma težu nego protiv Swansea
Svima vam sretna nova godina, a i našem klubu nek je sa srećom da započnemo ovu godinu na pravi način, a to je samo pobjeda, a kad se Stu tivra da nastavimo niz, siguran sam da ćemo vrlo brzo pokucati na vrata 3. ili 4. mjesta

Što se tiče današnje utakmice, optimista sam, i sastav mi se poprilično sviđa, mada je opet Lucas tu, ali eto nije loše ovako na papiru, očekujem pobjedu ali veoma težu nego protiv Swansea

Svima vam sretna nova godina, a i našem klubu nek je sa srećom da započnemo ovu godinu na pravi način, a to je samo pobjeda, a kad se Stu tivra da nastavimo niz, siguran sam da ćemo vrlo brzo pokucati na vrata 3. ili 4. mjesta

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Da nije povrijeđen Mario?
- BeyKopites
- Kontakt:
Šta je sa panjem Balotellijem?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Gdje će Balotelli igrati dan poslije proslave Nove godine 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nešto sam čitao da bi mogao u Inter u januaru na pozajmicu.
Sa pobjedom na -6 od trećeg mjesta.
Sa pobjedom na -6 od trećeg mjesta.

Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.