Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 sep 2019, 22:04

@Zip

Očigledno je da vi ovdje kolo vodite, prešutite greške na našu štetu, i kada je jedna na štetu protivnika prvo se vi upalite, pa klasično uključivanje Robije, Fukara, navijača Zrinjskog, Borca da vam pakaš obližu, samo neka je protiv Željezničara. Penal za Široki na 18 metara svi ste odobravali, pisali gluposti ali pao je u 16 :lol: tu se faul završio :lol:

Ali navikli smo da je ova tema uglavnom samo protiv Železničara, evo danas tri utakmice završene, navijači tih timova ni riječi nisu napisali o svojim klubovima, ali zato protiv Željezničara 500 postova, ali nema veze, tema će zamrijeti do naredne utakmice Željezničara, pa ćemo i tad pisati :thumbup:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 sep 2019, 22:09

Evo prođe 8 kola a za Zelju nije dosuđen nijedan penal
Jel mi to ne smijemo dobit penal
Hvataju nas u kaznenom udaraju a sudije nista
Strasno

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 sep 2019, 22:10

Petari spinuju kao sa je zabranjeno dobiti penal i kao da sudija automatski steli ekipi koja dobije penal
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 sep 2019, 22:11

Heller je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Za šta?
:lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 sep 2019, 22:14

MortemHz je napisao/la:
Heller je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Za šta?
:lol:
Borac dužan ko mila majka, a u Slobodu pomoć dolazi sa svih strana.........

zar stvarno misliš da ekipa koja nije treninga imala u zadnje dvije sedmice može ovako lagano dobiti ekipu koja rdovno trenira, ili baš levate od igrača onda imate

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 sep 2019, 22:15

svrakino1921 je napisao/la:Evo prođe 8 kola a za Zelju nije dosuđen nijedan penal
Strasno
Dosudili su nam protiv Mladosti, kad je Zec pokušao panenku :lol: :lol:
MANIJACI JUG 1987

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 14 sep 2019, 22:18

@ FoSte95

Dodik je Borcu dao dva miliona, imaju oni para sada, zato i dovede neka hajmo reću zvučnija imena, iako su daleko od ozbiljnih fubalera u ovom stadiju njihove karijere. Čista pobjeda Slobode
MANIJACI JUG 1987

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 sep 2019, 22:30

Pošto vidim veliki broj stručnjaka, može neko da odgovori na ova dva pitanja?
*p!p!t@* je napisao/la:Kakva je kazna za sudiju ako poništi čist go, tačnije ako direktno osakati nekoga? Mislim u normalnom društvu, ne ovdje kod nas... Šta sudija svira ako golman kod ispucavanja pogodi igrača koji je van 16 metara i sudija loptu vrati golmanu i isti loptu vraća van 16 i ispucava je kao nakon nekog prekida? Ima li to igdje na kugli zemaljskoj, osim u ovoj je.be.noj prćiji?!!!

A Krpićevo trčanje za vraćenom loptom nakon fair playa dovoljno govori koji seljaci igraju u ovoj seljačkoj ligi. Dan te hebo vraćaju loptu kao fair play on trči za istom sprintom?!! Pa idi ubij se hajvan.čino!!!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 sep 2019, 22:31

FoSte95 je napisao/la: Borac dužan ko mila majka, a u Slobodu pomoć dolazi sa svih strana.........

zar stvarno misliš da ekipa koja nije treninga imala u zadnje dvije sedmice može ovako lagano dobiti ekipu koja rdovno trenira, ili baš levate od igrača onda imate
Eno ispred Tusnja 2 slepera donacija u novcanicama od 100$. Jos se mislimo gdje ih trositi.

Nego, naravno da se i bez treninga moze pobijediti losija ekipa. Vi i dalje trenirajte, a mi cemo plakati i uzomati bodove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 sep 2019, 22:32

BocaJuniors1905 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:Evo prođe 8 kola a za Zelju nije dosuđen nijedan penal
Strasno
Dosudili su nam protiv Mladosti, kad je Zec pokušao panenku :lol: :lol:
I to na kraju u zadnjoj minuti kad je vise nebitno bilo. Kako samo svoje neznanje i nekvalitet pokusavaju opravdati sudijskim odlukama.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 sep 2019, 22:42

Mirni knozi Frrrrr.Mi volimo Zelju vise nego mater sto nas je rodila.Ostali nas neinteresuju.Mi smo Zeljina famelija braca.Nasa ljubav prema Zelji nema granica upamtite jednom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2019, 22:44

Alipasino je napisao/la:Mirni knozi Frrrrr.Mi volimo Zelju vise nego mater sto nas je rodila.Ostali nas neinteresuju.Mi smo Zeljina famelija braca.Nasa ljubav prema Zelji nema granica upamtite jednom.
Alpas sto ste pokrali Veleza?

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 14 sep 2019, 22:46

*p!p!t@* je napisao/la:
A Krpićevo trčanje za vraćenom loptom nakon fair playa dovoljno govori koji seljaci igraju u ovoj seljačkoj ligi. Dan te hebo vraćaju loptu kao fair play on trči za istom sprintom?!! Pa idi ubij se hajvan.čino!!!
I to mu nije prvi put. Protiv Zvijezde nije dozvolio golmanu da izbije loptu koju su vratili. Prava filozofija željezničara.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 sep 2019, 22:50

HordasOdMalena je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
I to mu nije prvi put. Protiv Zvijezde nije dozvolio golmanu da izbije loptu koju su vratili. Prava filozofija željezničara.

Ja veće seljačine u svom životu vidio nisam. Zar je moguće da je lik ovako malouman? Jedva Bobić dotrča do lopte koliko je fraer zasprintao...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 sep 2019, 23:49

Nemoj te toliko na zeljkana, treba da nam bude cast sto u ligi imamo jedan takav radnicki klub. Ostani te odani svojoj ideji, aBd da nam i osima posaljete u reprezentaciju, ako nista ljepsi je od zutog. :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 sep 2019, 23:52

Cist gol ponisten Velezu treba biti realan...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 sep 2019, 00:02

Ja ne znam da je neko rekao da im je neopravdano ponisten gol.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 15 sep 2019, 00:42

*p!p!t@* je napisao/la:Pošto vidim veliki broj stručnjaka, može neko da odgovori na ova dva pitanja?
*p!p!t@* je napisao/la:Kakva je kazna za sudiju ako poništi čist go, tačnije ako direktno osakati nekoga? Mislim u normalnom društvu, ne ovdje kod nas... Šta sudija svira ako golman kod ispucavanja pogodi igrača koji je van 16 metara i sudija loptu vrati golmanu i isti loptu vraća van 16 i ispucava je kao nakon nekog prekida? Ima li to igdje na kugli zemaljskoj, osim u ovoj je.be.noj prćiji?!!!

Najveci problem u ovoj jeb.enoj priciji su seljacke ekipe sa seljacima na tribinama pa sudija ne moze normalno odsuditi utakmicu da divljaci sto na terenu, sto na tribinama ne skoce i podivljaju. Prvo to treba rijesiti pa da covjek na miru odradi utakmicu na osnovu koje se moze donjeti sud.
Vjerujem da se nije jednostavno presaltati na visi rang fudbala, ali nekima ide dosta teze od ocekivanog.
Kao da nisu ljudima na svjetskim prvenstvima, finalima lige prvaka, evropskog prvenstva i slicno ponistavali ciste golove, sad se treba cijeli svijet podici na noge jer je nekom Velezu ponisten gol :lol: :lol: :lol: :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 sep 2019, 01:01

HongKong je napisao/la:Kao da nisu ljudima na svjetskim prvenstvima, finalima lige prvaka, evropskog prvenstva i slicno ponistavali ciste golove, sad se treba cijeli svijet podici na noge jer je nekom Velezu ponisten gol :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, da, oni oštećeni - kraj svijeta.

Jbt, Širokom su za ovaj faul svirali penal, pa nikom ništa. Bar metar od kaznenog prostora.

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 15 sep 2019, 01:06

Virtu4l je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Kao da nisu ljudima na svjetskim prvenstvima, finalima lige prvaka, evropskog prvenstva i slicno ponistavali ciste golove, sad se treba cijeli svijet podici na noge jer je nekom Velezu ponisten gol :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, da, oni oštećeni - kraj svijeta.

Jbt, Širokom su za ovaj faul svirali penal, pa nikom ništa. Bar metar od kaznenog prostora.

slika
Da je ovo nama svirao, bilo bi kmečanje danima i pokrenula bi se akcija za slanje dopisa u UEFU. Ali s obzirom da je protiv nas, onda nema problema, samo zaobiđu i napišu 2-3 ironična posta. To su ti objektivni stručnjaci. Od mržnje i kompleksa ne vide da koliko god se sviralo u našu korist, toliko a i više su nas sudije ubijale svojim odlukama.
1921

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.