FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da nije ovih sranja na jugu vjerujem da bi nocas posjeta bila za 2 milje veca,kao sto brat prije napisa pod hitno nam treba tribina za normalne navijace, zene, djecu....
- bistrikboy
- Kontakt:
Titula.Hvala Amare nemoj ici nigdje molim te!Volim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pod hitno nekoliko stvari, al to nekoliko cekamo godinama!
Zakon o sportu
Istok
Bolji zapad
itd itd..
Kompletna ali kompletna promjena juzne tribine sto se tice navijaca! Ultra,casual, i huligan! MA MRS!
Nisi ti navijac vjeruj mi ! Sto rece momak gore za normalnu raju tribina se treba izgraditi, sto se mene tice ja cu vazda kad mognem biti na jugu!
Zakon o sportu
Istok
Bolji zapad
itd itd..
Kompletna ali kompletna promjena juzne tribine sto se tice navijaca! Ultra,casual, i huligan! MA MRS!
Nisi ti navijac vjeruj mi ! Sto rece momak gore za normalnu raju tribina se treba izgraditi, sto se mene tice ja cu vazda kad mognem biti na jugu!
Dobra utakmica, Bekricev drugi gol
, Svraka ponovo zabija.
Titula nasa, jos opalit pitare, pa Sirokom kup uzeti i nek slavlje pocne
Koja bjezanija jbt, kad slusas one male klosarcice kontas to zajebano, veceras ih nebi ni radarom uhvatio.
Ajd barem je bilo veselo, prvih 45 min bolje navijanje nego u citavoj sezoni.

Koja bjezanija jbt, kad slusas one male klosarcice kontas to zajebano, veceras ih nebi ni radarom uhvatio.

Ajd barem je bilo veselo, prvih 45 min bolje navijanje nego u citavoj sezoni.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 09 maj 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
- inacefindecko
- Kontakt:
neka neka, sve je to radi tzv. ultrasa, kežualaca, huligana, qrčeva palčeva, tj. furača koji su sve samo ne navijači!
kvare dojam na ovo slavlje, al baš!
trebaju doći NORMALNI MOMCI sa NORMALNIM IDEJAMA i NORMALNIM POGLEDIMA i započeti jednu novu priču na jugu, ovako se sve opet vrti oko istih ljudi, a ne možeš od njih pravit nešto bolje kad su oni to i zasrali!
kvare dojam na ovo slavlje, al baš!
trebaju doći NORMALNI MOMCI sa NORMALNIM IDEJAMA i NORMALNIM POGLEDIMA i započeti jednu novu priču na jugu, ovako se sve opet vrti oko istih ljudi, a ne možeš od njih pravit nešto bolje kad su oni to i zasrali!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma Amar je ters čovjek, neće on nigdje dok ne ispuni zacrtane ciljeve. A oni su jako veliki, pretpostavljam da znaš o kojem kalibru ciljeva pričamo...bistrikboy je napisao/la:Titula.Hvala Amare nemoj ici nigdje molim te!Volim te Željo!

Ako nastave ovako igrati
Evropa nije daleko...Samo dovesti zamjenu za Gušu,eto spominje se Avdukić..."Iranski Van der Sar"...
Joooj kako sam sretan...sad bi skocio u rijeku pored puta.. 

Ako neko moze da mi postavi golove bio bih jako zahvalan
- fanatic1991
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:
samo da sad dobijemo derbi i mojoj sreći nema kraja!
- spielführer_21
- Kontakt:
[youtube][/youtube]rock87 je napisao/la:Ako neko moze da mi postavi golove bio bih jako zahvalan
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ovo što se večeras dešavalo nisu zaslužili ni igrači, ni uprava, ni trener, ni pomočni trener maniko iz kluba. Umjesto da slavimo da pokažemo da smo največi, mi zbog par klošara i kretena koja nemaju mud.a ni za šta pokvare cijelu sezonu i titulu i sve.
Pa se čovjek pita da li vrijedi ulagati u klub, dovoditi igrače, davati plate, a par debila da sve pokvari..
Osječam se kao da nismo ništa osvojili, a to će znati svi oni koji su bili na jugu.
Pa se čovjek pita da li vrijedi ulagati u klub, dovoditi igrače, davati plate, a par debila da sve pokvari..
Osječam se kao da nismo ništa osvojili, a to će znati svi oni koji su bili na jugu.
Potpis!
dovesti Avdukica i mozda jednog dobrog desnog beka,i eto pokusati prodati Adilovica i dovesti boljeg napadaca... onda bi u Evropi mogli uz malo srece postici veliki rezultat,pod uslovom da ostanu Niema,Zeba ,Bekric i Svraka,nasi glavni igraci!xinxee je napisao/la:Ako nastave ovako igratiEvropa nije daleko...Samo dovesti zamjenu za Gušu,eto spominje se Avdukić..."Iranski Van der Sar"...
Joooj kako sam sretan...sad bi skocio u rijeku pored puta..
- ultra_CImanija
Prvo iskrene čestitke svi pripadnicima plave vjeroispovjesti, drugo ne pričajte svašta za jug pogotovo ako niste informisani, svaka veca grupa je imala problema medjusobnih (grobari, horde itd itd i u evropi) pa tako i mi nista novo... Stvari ce prije ili kasnije doci na svoje a sto se onih sukoba na jugu tice kazu da je bio neki pitar uglavnom malog delalica nije bilo niti njegove ekipe....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Svaka cast veteranima veceras, ne trebaju nam ovi ultra, mega giga navijaci... Vrijeme je za promjene!
[youtube][/youtube][/quote]
Bezobrazluk! Gdje je APLAUZ Perisicu kod gola, koji mu je uputio cijeli stadion
Opet BHT nam reze dobre stvari sa Grbavice, a jedva ceka da javi lose!
EDIT: Bravo za komentare, iznad i ispod! Ne trebate vi pojedinacno, treba njih dovesti sve na donji red juga, pa da se cijeli jug obracuna sa njima. Pa kada su toliki mangupi, neka pokazu! HOCE, TRIBINU, DODIDE I ZAUZMITE JE!
Sektori A i B, su pjevali NAPOLJE NJIMA, a oni sute, kao picke najvece!
Bezobrazluk! Gdje je APLAUZ Perisicu kod gola, koji mu je uputio cijeli stadion

EDIT: Bravo za komentare, iznad i ispod! Ne trebate vi pojedinacno, treba njih dovesti sve na donji red juga, pa da se cijeli jug obracuna sa njima. Pa kada su toliki mangupi, neka pokazu! HOCE, TRIBINU, DODIDE I ZAUZMITE JE!
Sektori A i B, su pjevali NAPOLJE NJIMA, a oni sute, kao picke najvece!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 10 maj 2012, 00:28, ukupno mijenjano 2 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.