Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2018, 20:21

ahahaha sta mislite hoce li wenger biti na klupi kad se anel vrati iz banovica i zasto da?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 mar 2018, 20:50

Rosicky je napisao/la:**** ja sebe u guzicu ako je on temelje ostavio...nisi fora više prestani srat molim te

lupetaš gluposti kao obično :rol: nudiš gora rješenja od postojećih i još se praviš pametan :lol: :kafa: Graham je zatekao sličnu situaciju kao i ova koja čeka nasljednika senilne budale,u rezultaskom smislu još goru :kafa: a obrana na kojoj je vojaer uzeo prvu svoju titulu adams,keown,dixon,winterburn i seaman na golu je sigurno vojaerova :rol: wright na zalazu i parlour su pali s kurca na beton :rol: on neće to sigurno ostaviti svome nasljedniku,nego će ostati kaos u svima dijelovima ekipe i trebat će nasljedniku bar 2 sezone samo za čišćenje voajerovog otpada,**** nasljednik će uzeti titulu na wc kepecu od stopera i pekarima :rol: :rol:

Arsenal Board Reportedly Consider Dismissing Arsene Wenger Before the End of the Season

Arsenal Board Reportedly Consider Dismissing Arsene Wenger Before the End of the Season

:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: bit će gore popišan nego da dobije na kraju sezone,ali otkaz usred sezone bi bio pravi potez da ga se popiša i ponizi šta i zaslužuje :kafa:

I nemojte se začuditi da stave nekog ala arteta ili henry za trenera,iako navodno već je ekipa protiv artete :rol: :rol: ,u američkome nogometu gdje kroenke ima ekipu la ramse,oni su na početku ove sezone stavili lika od 32 godine koji nije imao dana iskustva kao glavni trener,bio je prije nešto ala pomoćnik u nogometu,na kraju sezone lik dobio nagradu za trenera godine :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 mar 2018, 22:22

Ako Arteta bude novi trener ja cu sebi qrac odsjec

Mislim, znam da Arsenal seze do granica nerealnosti, ali to bi bilo dno

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 mar 2018, 22:53

Arteta je kocka... a red je da i mi budemo kockari, a ne ziheraši.
Mogao bi biti novi Pep, a mogao bi biti i G. Neville.
Gore od voajera ne može svakako.
Pristajem na bilo kakvu promjenu, bilo kakvu...

Kolašinac: Osvojit ćemo Evropsku ligu, nećemo izgubiti do kraja sezone
Ovakve izjave ljudi daju kad ne jedu sudžuk i ovčavinu u periodu dužem od 48h
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 06 mar 2018, 23:09

Ako nekim cudom osvojimo tu EL, samo cemo se ponovo zavrtit u krug zato se iskreno nadam da ispadamo vec od Milana
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 mar 2018, 11:56

Jack je napisao/la:Ako nekim cudom osvojimo tu EL, samo cemo se ponovo zavrtit u krug zato se iskreno nadam da ispadamo vec od Milana
Jarane čudo je da ja povalim nešto, da anellov buraz dobije na kladionici, da anell postane moderator... ali čudo da Arsenal osvoji EL :lol: nemoj dalje majketi, vidjeće neko ovaj post i smijat nam se.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 mar 2018, 12:00

Eno u PSGu traze trenera, voajer je francuz, idealna prilika da odstupi i ode i pokaze svima sta on moze uraditi sa neogranicenim budzetom, da ga vidimo na djelu posto mu je to bio glavni izgovor za neuspjehe u Arsenalu volio bi bas da ga vidim kako se snalazi u situaciji dje moze dovesti koga hoce. Mada nema od toga nista zna on da bi se tada jos vise dokazalo kakva je prevara i lazov, sigurnije je traziti ostanak u Arsenalu i jos koju godinu da uzima 10 miliona plate...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 mar 2018, 12:06

japa je napisao/la:Eno u PSGu traze trenera, voajer je francuz, idealna prilika da odstupi i ode i pokaze svima sta on moze uraditi sa neogranicenim budzetom, da ga vidimo na djelu posto mu je to bio glavni izgovor za neuspjehe u Arsenalu volio bi bas da ga vidim kako se snalazi u situaciji dje moze dovesti koga hoce. Mada nema od toga nista zna on da bi se tada jos vise dokazalo kakva je prevara i lazov, sigurnije je traziti ostanak u Arsenalu i jos koju godinu da uzima 10 miliona plate...
A najjače je što je on onim šeikovima rekao da uzmu PSG :mrgreen: Fakat ne znam otkud mu toliki utjecaj, neki od najbogatijih ljudi svijeta idu njega pitati koji klub kupit i još ga poslušaju :facepalm: Pa nije ni čudo što onda ove naše levate i glupe Jenkije vrti oko malog prsta godinama.

Sad bih mijenjao Emerya za Wengera, iz ovih stopa. Pas me yebo ako nam Emery ne bi osvojio EL.
Mada, i dalje bih gujce dao za Simeonea da pobije ove naše kretene. Koliko za sve loše krivim Wengera toliko krivim i ove kretenčine, dao im je platu i priliku kakvu mnogi nisu ni zaslužili nit će zaslužiti i onda se ko babe kilave po terenu. Eh Cholo, dođi, ne moraš ništa uzet ali im yebi nanu naninu.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 mar 2018, 12:09

emery :rol: liku je vrhunac karijere sevilla,za ostalo je ograničen :kafa: ne hvala

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 mar 2018, 12:09

Seaman je napisao/la:emery :rol: liku je vrhunac karijere sevilla,za ostalo je ograničen :kafa: ne hvala
Ma ja, bolji je Murinjo :lol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 mar 2018, 12:12

Marsal je napisao/la:
Seaman je napisao/la:emery :rol: liku je vrhunac karijere sevilla,za ostalo je ograničen :kafa: ne hvala
Ma ja, bolji je Murinjo :lol:

normalno da je :kafa: da si me pitao za emery-a prije psg-a i ja bi bio za njegov dolazak,ali u psg-u je pokazao kolko je ograničen :rol: još jedna prevara kojoj je vrhunac karijere sevilla :kafa:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 mar 2018, 12:14

Čovjek jednostavno nije za top klub gdje ima veliki broj zvijezda i ega nego za tim koji je klasični underdog kao što smo mi sada. Mislim da bi mogao čuda praviti sa Arsenalom ako bi mu se dala potpuna sloboda koju ipak mislim da nema u PSG-u.

Naravno da mi on nije prva želja, ali nije ni neko koga bih odbio i ismijao.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 mar 2018, 12:18

Marsal je napisao/la:Čovjek jednostavno nije za top klub gdje ima veliki broj zvijezda i ega nego za tim koji je klasični underdog kao što smo mi sada. Mislim da bi mogao čuda praviti sa Arsenalom ako bi mu se dala potpuna sloboda koju ipak mislim da nema u PSG-u.

Naravno da mi on nije prva želja, ali nije ni neko koga bih odbio i ismijao.

ma napravio je čuda i u valenciji i spartaku :rol: trenerčina na kvadrat,još jedan uhljeb na najjače :kafa: broj jedan mi je cholo ali realno njega nećemo dovesti

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 mar 2018, 12:26

Evo i BBC kaže da Wenger neće otići na kraju sezone.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 mar 2018, 12:29

Marsal je napisao/la:Evo i BBC kaže da Wenger neće otići na kraju sezone.

računaju da će osvojiti el :rol: a već sutra će izgubiti sve šanse za prolaz dalje :lol:

quote="japa"]Eno u PSGu traze trenera, voajer je francuz, idealna prilika da odstupi i ode i pokaze svima sta on moze uraditi sa neogranicenim budzetom, da ga vidimo na djelu posto mu je to bio glavni izgovor za neuspjehe u Arsenalu volio bi bas da ga vidim kako se snalazi u situaciji dje moze dovesti koga hoce. Mada nema od toga nista zna on da bi se tada jos vise dokazalo kakva je prevara i lazov, sigurnije je traziti ostanak u Arsenalu i jos koju godinu da uzima 10 miliona plate...[/quote]

kolko su arapi blentavi nebi me začudilo :rol: pošto oni kao znalci odavno drkaju na njega kao nekog velikog trenera :rol:

PSG president Nasser Al-Khelaifi has ‘re-entered the fray’, asking Arsène Wenger if he would be interested in taking over from Unai Emery & managing the club next season. [@Sport_Witness via Le10 Sport] #afc

Marsal je napisao/la: Kolašinac: Osvojit ćemo Evropsku ligu, nećemo izgubiti do kraja sezone
Ovakve izjave ljudi daju kad ne jedu sudžuk i ovčavinu u periodu dužem od 48h

bolje nek krene lik na dijetu :kafa: uprasio se tolko da se nemože okrenuti :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 mar 2018, 12:46

Marsal je napisao/la:
japa je napisao/la:Eno u PSGu traze trenera, voajer je francuz, idealna prilika da odstupi i ode i pokaze svima sta on moze uraditi sa neogranicenim budzetom, da ga vidimo na djelu posto mu je to bio glavni izgovor za neuspjehe u Arsenalu volio bi bas da ga vidim kako se snalazi u situaciji dje moze dovesti koga hoce. Mada nema od toga nista zna on da bi se tada jos vise dokazalo kakva je prevara i lazov, sigurnije je traziti ostanak u Arsenalu i jos koju godinu da uzima 10 miliona plate...
A najjače je što je on onim šeikovima rekao da uzmu PSG :mrgreen: Fakat ne znam otkud mu toliki utjecaj, neki od najbogatijih ljudi svijeta idu njega pitati koji klub kupit i još ga poslušaju :facepalm: Pa nije ni čudo što onda ove naše levate i glupe Jenkije vrti oko malog prsta godinama.

Sad bih mijenjao Emerya za Wengera, iz ovih stopa. Pas me yebo ako nam Emery ne bi osvojio EL.
Mada, i dalje bih gujce dao za Simeonea da pobije ove naše kretene. Koliko za sve loše krivim Wengera toliko krivim i ove kretenčine, dao im je platu i priliku kakvu mnogi nisu ni zaslužili nit će zaslužiti i onda se ko babe kilave po terenu. Eh Cholo, dođi, ne moraš ništa uzet ali im yebi nanu naninu.
Nasankao ih je dobro a francuskoj drzavi donio milijarde eura od poreza koje je glupi arap platio ne bi li Ligu Sampiona uzeo. Ali niej da nismo znali da je vrhunski majstor u prodavanju magle..

Bio sam fan Emerya dok je bio u Sevilli ali njegova epizoda u PSGu mi baca sumnju, haj sto nije LP osvojio ali yebote Monaco mu pored onakve ekipe uze titulu u smijesnoj francuskoj ligi...Ja bi Cholu ako ne moze on onda Alegrija...

Seaman
:lol: :lol: :lol: Kakav bi to cirkus bio, voajer u PSGu ekipi od milijardu eura :rol: :rol: VEc vidim Iwobija u dresu Parizana...

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 mar 2018, 13:17

Gdje da potpišem ovo? Odmah bih ga ja poslao, mislim da ni on ne bi upropastio ovih +14 koje PSG ima u ligi, a dogodine u CL... Bilo bi to interesantno, ali mislim da je, nažalost, to više priča kojom Wenger straši tupavog Kroenkea.

Emery je stvarno majstor kad je ostao nakon prošle sezone u PSG-u. Meni je inače fascinantno da PSG nakon 8 godina trošenja milijardi nema ništa što se može nazvati prepoznatljivim stilom igre. Dok je Ibra bio tamo, stil je bio: "Daj loptu nosatom pa šta bude." Sad nemaju ni to nego šta urade u napadu Neymar, Mbappe i Cavani. Urugvajski Higuain će završiti karijeru bez bitnog gola.

Aj, yebem ti, pukneš milijardu na super-tim, dođe ti Real sa Modrićem, Kroosom, Iscom i Baleom na klupi i išamara te kod kuće. :lol: :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 mar 2018, 14:16

Ma mogu oni dovesti boga oca, liga im je nekonkurentna i to je hendikep veliki. Necu sad reci da je nemoguce osvojiti LP za njih jer tamo i sreca igra ogromnu ulogu ali iz te lige je duplo teze. Sta ce oni kakav sistem igre da imaju kad igraju u smijesnoj ligi u kojoj sa onakvom ekipom izadjes i kazes hajde sada malo igrajte pobjedite ih i oni pobjede protivnika bez ikakve taktike, sistema. Sezona im se svede na dvije jake utakmice (ove sezone su bile 4jer su imali Bayern u grupi) i to je to.

Ma voajer je bivsi, moze on strasiti Kroenkea ali nece ga vise prestrasiti od praznih tribina Emiratesa na preostalim utakmicama do kraja sezone. Jos da ispadne iz EL i odlazak voajera uopste nece biti upitan. Jedino sto je i Milan sranje od ekipe ali i eventualni prolazak dalje za voaejra ce znaciti samo malo jso prolongiranje izvjesnog odlaska.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 mar 2018, 14:43

japa je napisao/la:Ma mogu oni dovesti boga oca, liga im je nekonkurentna i to je hendikep veliki. Necu sad reci da je nemoguce osvojiti LP za njih jer tamo i sreca igra ogromnu ulogu ali iz te lige je duplo teze. Sta ce oni kakav sistem igre da imaju kad igraju u smijesnoj ligi u kojoj sa onakvom ekipom izadjes i kazes hajde sada malo igrajte pobjedite ih i oni pobjede protivnika bez ikakve taktike, sistema. Sezona im se svede na dvije jake utakmice (ove sezone su bile 4jer su imali Bayern u grupi) i to je to.

Ma voajer je bivsi, moze on strasiti Kroenkea ali nece ga vise prestrasiti od praznih tribina Emiratesa na preostalim utakmicama do kraja sezone. Jos da ispadne iz EL i odlazak voajera uopste nece biti upitan. Jedino sto je i Milan sranje od ekipe ali i eventualni prolazak dalje za voaejra ce znaciti samo malo jso prolongiranje izvjesnog odlaska.
PSG je i u onoj smiješnoj ligi uspio izgubiti dvije utakmice.

Ne mora biti to do slabosti lige. Pa Allegri je sa Juventusom igrao dva finala CL, tukao jedne godine Real, a druge Barcelonu u dvije utakmice. Dovedeš trenera koji će napraviti pravi sistem, koji će isto igrati ako je sa druge strane Toulouse ili Bayern. Pep je napravio to sa Cityjem za godinu i po dana da se početkom marta ostatak lige bori za 2.mjesto, uspio bi i sa PSG-om bez obzira na surovost lige. Da li bi bilo dovoljno za evropsku titulu? Možda, vidjećemo hoće li i Cityju to proći u CL protiv Reala, Bayerna, Barce i Juventusa (ako Juventusa ne bi klepio Tottenham večeras).

Milan je od dolaska Gattusa zategao odbranu, primili su jedan gol u osam utakmica, a nama je jedini dostupan napadač za tu utakmicu Welbeck. :urnebes: Imaju boljeg golmana od nas, bolje stopere od nas, bolje napadače od naših i većeg motivatora na klupi (što i nije neki uspjeh). Sve u svemu, realno je da već sutra bude gotov dvomeč.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 mar 2018, 15:31

Znam, ali Italija je opet kako tako konkurentnija iakos u u kanalu i nisu blizu oonoga sto su bili opet su space shuttle za Francuze koji su do prosle godine po koeficijentu bili i iza Portugala...Francuska liga mi je uvijek bila smijurija u poredjenju sa ovim jacim ne znam uopste otkud taj pojam liga petice valjda da se nazor oni kao bitna evropska drzava proguraju, postoje lige cetvorke, lige petice ne...jugoslovenska liga je bila bolja od francuske...

Pa Pep jos nista nije ni sa Cityem napravio, ok uzece titulu u ligi ali uzeo je i Mancini i Pelegrini a opet imao on ima jaku ligu i jake utakmice na redovnoj bazi, a kad ga vec spominjes nije li se i njemu ko izgovor za neuspjehe sa Bayernom u LP uzimalo upravo to sto je Bayern tamo ultra dominantan?

Ne kazem ja da se ne moze sa PSGom uzeti LP ali tesko je djaba lova kad i drugi imaju lovu, nije Real sirotinja...

Ma i ja mislim da je Milan favorit ali opet nisu oni neka ekipa sad da kazes da ce sigurno proci i ovako kriminalan Arsenal.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.