Da mu je 25 slozio bih se s tobomsamirr je napisao/la:Zato sljedece sezone moze biti samo bolji.merak je napisao/la:Druze de pogledaj utakmice od ove sezone covjek je katastrofa, upitaj navijace Zelje sta misle o njemu u ovoj sezoni sve ce ti biti jasno.samirr je napisao/la:Hocemo Samira Bekrica.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo Sloboda

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakav ba bekric nema od njeg hajra nikakvog ne treba nam takav igrac 

Ma mogu u srbiji naći top igrače za platu kakvu je imao Ahmetovic
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Pa usporedi recimo Samirovu statistiku i statistiku bilo kojeg veznog izuzev Zebe pa ces malo promjeniti misljenjemerak je napisao/la:Druze de pogledaj utakmice od ove sezone covjek je katastrofa, upitaj navijace Zelje sta misle o njemu u ovoj sezoni sve ce ti biti jasno.samirr je napisao/la:Hocemo Samira Bekrica.

-
- Kontakt:
Je li to i Burekovic dosao?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
Hoce li ko vise zaustaviti ovu pompu...cuj nasa djeca, treba se okrenuti mladima... Pa eto sta, Prses i Salihovic su npr imali 4-5 sezona da se pokazu i nisu, a usput kako tako kazu nasa djeca, a prvom prilikom gledaju da izlevate klub i polete za parama. Znaci ova prica je presmijesna, bar za sada ne u ovakvoj drzavi kakva je BiH ! Normalno treba uvoditi po 1-2 juniora svake godine ko sto rade svi evropski klubovi, pa tako i mi. Neces sad promovisati 10 juniora i ne dovesti pojacanja, pa da s nasom djecom ispadnemo iz lige... Stvarno ima glupih novinara
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ne moze se druze zaustaviti, mediji, a i vecina nasih ljudi su takvi. Kada sve ide kako treba mora se naci nesto da se zamjeri. Ja se godinama vec ne osvrcem na takve stvari i moram priznati da mi je bas lijepo u zivotu.boomerang5 je napisao/la:Hoce li ko vise zaustaviti ovu pompu...cuj nasa djeca, treba se okrenuti mladima... Pa eto sta, Prses i Salihovic su npr imali 4-5 sezona da se pokazu i nisu, a usput kako tako kazu nasa djeca, a prvom prilikom gledaju da izlevate klub i polete za parama. Znaci ova prica je presmijesna, bar za sada ne u ovakvoj drzavi kakva je BiH ! Normalno treba uvoditi po 1-2 juniora svake godine ko sto rade svi evropski klubovi, pa tako i mi. Neces sad promovisati 10 juniora i ne dovesti pojacanja, pa da s nasom djecom ispadnemo iz lige... Stvarno ima glupih novinara
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ala naheklaste.gdje stadosmo.u kratkim crtama ko dodje ode?
P.s dolazim u miru

P.s dolazim u miru

Ka'e Ahmetovicu zafalilo tri mjeseca do penzije pa otiso u Sarajevo

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dosli Eric, Bobic, Grahovac, Zec, Karic i Dzidic.Sariel je napisao/la:Ala naheklaste.gdje stadosmo.u kratkim crtama ko dodje ode?
P.s dolazim u miru![]()
A nisu Tomic i Dusan onaj, znaci ceka se sada bek i veznjak. A vjerovatno i jos neko krilo..
- alanford87
- Kontakt:
Kad vec idu iz Celika, svaku tu poziciju bi trebalo popuniti vise nego dobrim igracima iz togtuzlak1987 je napisao/la:Dosli Eric, Bobic, Grahovac, Zec, Karic i Dzidic.Sariel je napisao/la:Ala naheklaste.gdje stadosmo.u kratkim crtama ko dodje ode?
P.s dolazim u miru![]()
A nisu Tomic i Dusan onaj, znaci ceka se sada bek i veznjak. A vjerovatno i jos neko krilo..
kluba

Jebote ja duga vikenda.tuzlak1987 je napisao/la:Dosli Eric, Bobic, Grahovac, Zec, Karic i Dzidic.Sariel je napisao/la:Ala naheklaste.gdje stadosmo.u kratkim crtama ko dodje ode?
P.s dolazim u miru![]()

Pa kako zar nije onaj tomic na kipresu?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije nazvao prije puta i rekao neceSariel je napisao/la:Jebote ja duga vikenda.tuzlak1987 je napisao/la:Dosli Eric, Bobic, Grahovac, Zec, Karic i Dzidic.Sariel je napisao/la:Ala naheklaste.gdje stadosmo.u kratkim crtama ko dodje ode?
P.s dolazim u miru![]()
A nisu Tomic i Dusan onaj, znaci ceka se sada bek i veznjak. A vjerovatno i jos neko krilo..![]()
![]()
Pa kako zar nije onaj tomic na kipresu?

doce jos 5 igraca do pocetka prvenstva doce jedan napadac jedan vezni jedan zadnji vezni jedan dasni jedan lijevi do evrope sigurno 4 igraca ce doci mozda jedan ce se prikljuciti jos
Ja pakasa.
k ga beje.zajebo bi kad tad.bolje u startu.

Vidio sam slike sa polaska na Kupres, tko su ona dvojica tamnoputih igrača? Kakvi su?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sb1996 je napisao/la:Vidio sam slike sa polaska na Kupres, tko su ona dvojica tamnoputih igrača? Kakvi su?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni su kako da tu objasnim presjedalisb1996 je napisao/la:Vidio sam slike sa polaska na Kupres, tko su ona dvojica tamnoputih igrača? Kakvi su?

sb1996 je napisao/la:Vidio sam slike sa polaska na Kupres, tko su ona dvojica tamnoputih igrača? Kakvi su?