Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako ti golovi otjeraju voajera neka ih skrivi jos i 10. Eto ako je i skrivio sta bi to promjenilo da nije bilo gresaka? Arsenal bi svejedno bio sesti samo bi voajer to mogao da usminka ovako poraz za porazom koliko god se koprcao i trazio izgovore (mada je tu neprevazidjen imam osjecaj da lik izgubi 10 zaredom da bi svaki put imao neki novi izgovor i razlog koji naravno nije njegova greska ili do kvalitete ekipe) ne moze usminkati...
Kakvi argumenti u odbranu Češke olupine, čuj šta bi bilo da ih nije skrivio, oj džamijo

Jedan od top3 najgorih golmana lige u ovom trenutku. Prodali smo Poljaka a ostavili ovog amatera

Jedan od top3 najgorih golmana lige u ovom trenutku. Prodali smo Poljaka a ostavili ovog amatera

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Da imam normalnog golmana, ima li bi oko 20 poena više
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma imao bi 30 bodova vise i jos bi bio najbolji strijelac lige
Cuj onog klauna Jacka, pa eto patuljak ti ej branio u finalu sto nisu pobjedili?
a poljska dvorska luda briljira na klupi Juventusa dok na golu brani vise od Cecha raspali Buffon kojem je slobdan udarac sa 25 isto penal. Toliko je poljak dobar da je otisao iz Arsenala zbog starog Cecha i sad zavrsio u Juvetu na klupi jos starijem Buffonu
lik u najboljim godinama a starce ne moze izbaciti iz prvih 11 

Cuj onog klauna Jacka, pa eto patuljak ti ej branio u finalu sto nisu pobjedili?

- QUARTERBACK
- Kontakt:
a sto ti je tesko priznati da je cech **** teska, i ostali su i on je sta s tim a price glupe cuj sta da nije skrivio
pa nista osim sto ne bi primili te golove nista strasno 

Pa naravno da je los ove sezone ko to porice? Samo i kao takav je i dalje medju boljim igracima pa onda razmisli kakvi su ostali. Nije vam problem sto napadaci placeni 130 miliona igraju toliko dobro da svi zale za Panjoudom, Aubameyang isto Chamakh a Lacazette Podolski ali vama je Cech problemQUARTERBACK je napisao/la:a sto ti je tesko priznati da je cech **** teska, i ostali su i on je sta s tim a price glupe cuj sta da nije skriviopa nista osim sto ne bi primili te golove nista strasno

Pa ja i sta da nisi primio te golove? Sta mislis da bi bilo? bio bi top4 sta li?

De ba pajoni jesi ti normalan među boljim igračima, čojk ima najviše grešaka koje su dovele do gole od svih IGRAČA, ne samo golmana u ligi.
Čojk je propao ko panj. Al uvijek postoji ono, nije on kriv što ga Wenger stavlja u prvu postavu
Čojk je propao ko panj. Al uvijek postoji ono, nije on kriv što ga Wenger stavlja u prvu postavu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakvih ba gresaka ko je to mjerio te greske i kako? Pretpostavljam za sve one kikseve stopera silne i pogresna postavljanja kad protivnici zabiju gol ili kad golman odbrani im ne ulaze ustatistiku ko da se nisu desile?
Normalno daje medju boljim, Cech je nesto i odbranio za razliku od Xhake, Mustafija, Koscielnog, Iwobija, Lacazetta i skoroc ijele ekipekoji su kriminalno losi svaku yebenu tekmu.
Koga ce staviti u prvu postavu? Da nece mozda patuljka Ospinu kojem konobari iz mrtvog ugla pune mrezu? Opet kazem drago mi je sto je CEch u losoj formi bila bi steta da je u formi i da je Arsenal u igri za top4 u ligi jer bi se kao prosle sezone stvorila opet lazna slika i voajer bi imao te kvaziarguemnte da ostane, ovako mu nema spasa, samo nek gube...
Normalno daje medju boljim, Cech je nesto i odbranio za razliku od Xhake, Mustafija, Koscielnog, Iwobija, Lacazetta i skoroc ijele ekipekoji su kriminalno losi svaku yebenu tekmu.
Koga ce staviti u prvu postavu? Da nece mozda patuljka Ospinu kojem konobari iz mrtvog ugla pune mrezu? Opet kazem drago mi je sto je CEch u losoj formi bila bi steta da je u formi i da je Arsenal u igri za top4 u ligi jer bi se kao prosle sezone stvorila opet lazna slika i voajer bi imao te kvaziarguemnte da ostane, ovako mu nema spasa, samo nek gube...
Danas je bio posebno dobar nije nijednom pogriješio kod izbijanja, jest da svaki put ide lopta na Brajtonove igrače ali nema veze.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hvala vam na Poljaku, prvo 14miliona je smijesna cifra koju je Juve platio, a drugo mislim da sad mozemo za njega uzeti 25-30miliona. Ovakav Ceh ne bi mogao zavrsiti karijeru u rodnoj ceskojJack je napisao/la:Kakvi argumenti u odbranu Češke olupine, čuj šta bi bilo da ih nije skrivio, oj džamijo![]()
Max Allegri
Nema na čemu, opet kad budete htjeli nekog igrača ti napiši ovdje pa ćemo vidjeti šta možemo uraditiMig_Mig je napisao/la:Hvala vam na Poljaku, prvo 14miliona je smijesna cifra koju je Juve platio, a drugo mislim da sad mozemo za njega uzeti 25-30miliona.Jack je napisao/la:Kakvi argumenti u odbranu Češke olupine, čuj šta bi bilo da ih nije skrivio, oj džamijo![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Moze li sta iz vrha lige? Bojim se da nam ovaj vas roster ne bi pojacao ni klupu.anell je napisao/la:Nema na čemu, opet kad budete htjeli nekog igrača ti napiši ovdje pa ćemo vidjeti šta možemo uraditiMig_Mig je napisao/la:Hvala vam na Poljaku, prvo 14miliona je smijesna cifra koju je Juve platio, a drugo mislim da sad mozemo za njega uzeti 25-30miliona.Jack je napisao/la:Kakvi argumenti u odbranu Češke olupine, čuj šta bi bilo da ih nije skrivio, oj džamijo![]()

Max Allegri
Vidio sam ja da ste vi zagrijani za Bellerina tako da ćemo to završiti na ljeto.Mig_Mig je napisao/la: Moze li sta iz vrha lige? Bojim se da nam ovaj vas roster ne bi pojacao ni klupu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ko je mjerio greske, cech je nesto i odbranio i sta ima veze sto ima najvise gresaka u ligi
:tokralju
ma jok nije ni trebo nista odbraniti ova ti je mozda i najjaca dosad

A dobro si haha. Kako ga napadate dobro sam nije pobjegao.anell je napisao/la:Vidio sam ja da ste vi zagrijani za Bellerina tako da ćemo to završiti na ljeto.Mig_Mig je napisao/la: Moze li sta iz vrha lige? Bojim se da nam ovaj vas roster ne bi pojacao ni klupu.
Max Allegri
Bitno je da Buffon briljiraMig_Mig je napisao/la:Hvala vam na Poljaku, prvo 14miliona je smijesna cifra koju je Juve platio, a drugo mislim da sad mozemo za njega uzeti 25-30miliona. Ovakav Ceh ne bi mogao zavrsiti karijeru u rodnoj ceskojJack je napisao/la:Kakvi argumenti u odbranu Češke olupine, čuj šta bi bilo da ih nije skrivio, oj džamijo![]()

Arsenal are on their longest run without a Premier League clean sheet for SIXTEEN years!

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Serem se ja na tvoje fudblasko znanje u kojem ti je Cech najgori igrac Arsenala. Nije ni cudo sto si sve fulao, pricao si bajke ovdje o igracima Arsenala klase ovo ono i na kraju kada se ispostavilo da si pojeo veliko **** sad pricas o Cechu. Postavim ti konkretno pitanje nemas odgovor i dalje pricas o CechuQUARTERBACK je napisao/la:ko je mjerio greske, cech je nesto i odbranio i sta ima veze sto ima najvise gresaka u ligi![]()
![]()
:tokralju

Tako je Japice, sto se mene tice neka Ceha jos dugo u Arsenalu i samo nek nastavi ovako. A isto tako i Buffona.
Max Allegri
Imam iste zelje za Jvuentus i Buffona, bar do 44e da ostane, ako se ukine slobodan udarac mogao bi biti i koristan na golu...Naravno dvorska luda na klupi je uvijek tu da uskoci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.