nemam vogosce

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
isti qrac, emocije pucajuexbabilon je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:pocinje prijenos
Kaže se snimak.![]()
Vjeruj mi, kada god se onako proba navijati, uvijek ce biti belaj, jest on kreten, papak i sve to, ali ne mozes na oruzje.BlueTiger je napisao/la:Svaka cast nasim vitezovima na terenu. Oni su pokazali kako se gine za nas dres![]()
Atmosfera je kao iz snova prvih 30 min, a onda se dogoditi najvece moguce sranje. VETERANI KAPA DOLE; a za one kretene koji se smatraju navijacima, jedan veliki blam. Po meni vise se ovdje ne radi o nekoj borbi za prevlast. Ovo neko ocigleno manipulise dobro sa tim kretenima i zeli unjeti nemir na tribinu. Mali Delalic radi sta hoce, puca kada mu dode cejf a opet hoda na slobodi. Policija ne radi svoj posao, znaci neko ga pusta da radi sta hoce. Ja ne mogu da svatim kako jedan kreten, ulicni klosar moze unjeti ovoliko sranja na tribinu. ON NIJE NAVIJAC ZELJE, VEC JE ON ZLO KOJE NAS JE POTREFILO. ON JE NAJVECA MRLJA U SVOJ PRICI; ON NE VOLI ZELJU I ON NAMA PRAVI SRANJA KADA TREBAMO DA SLAVIMO DO ZORE.
BlueTiger je napisao/la:Svaka cast nasim vitezovima na terenu. Oni su pokazali kako se gine za nas dres![]()
Atmosfera je kao iz snova prvih 30 min, a onda se dogoditi najvece moguce sranje. VETERANI KAPA DOLE; a za one kretene koji se smatraju navijacima, jedan veliki blam. Po meni vise se ovdje ne radi o nekoj borbi za prevlast. Ovo neko ocigleno manipulise dobro sa tim kretenima i zeli unjeti nemir na tribinu. Mali Delalic radi sta hoce, puca kada mu dode cejf a opet hoda na slobodi. Policija ne radi svoj posao, znaci neko ga pusta da radi sta hoce. Ja ne mogu da svatim kako jedan kreten, ulicni klosar moze unjeti ovoliko sranja na tribinu. ON NIJE NAVIJAC ZELJE, VEC JE ON ZLO KOJE NAS JE POTREFILO. ON JE NAJVECA MRLJA U SVOJ PRICI; ON NE VOLI ZELJU I ON NAMA PRAVI SRANJA KADA TREBAMO DA SLAVIMO DO ZORE.
Hvala care ,nadam se da ce i likCe popraviti situaciju .Crni gavran je napisao/la:Cestitam, ove sezone ste ubjedljivo najbolji u ligi, mislim da cete osvojiti duplu krunu, a siguran sam da cete dobiti Sirokog i u Sirokom Brijegu.
I ako Bog da, zaigrate u ligi prvaka. Ima ovaj Zeljo potencijala, ako sacuvate sve ove igrace i dovedete par novih, sve je moguce.
Nema veze znas kako kaze ona stara aco, Nicija nije do zore sjala! Pa nece ni ova! tj. njegova!aleksandar_veliki je napisao/la:Tribina i price o istoj nas ne interesuju. Samo cu reci da je sramota da u ovakvoj sezoni se ovo desava. Dno dna, sramota za armiju palvih navijaca.
Aco nije ovdje uopšte stvar tribine!aleksandar_veliki je napisao/la:Tribina i price o istoj nas ne interesuju. Samo cu reci da je sramota da u ovakvoj sezoni se ovo desava. Dno dna, sramota za armiju plavih navijaca.
mozda smo ludi, al nismo toliko da idemo na oruzjetm84 je napisao/la:pa majka mu stara... skupite se u ubijte boga u tom malom delalicu... j.ebem mu mater...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.