FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pao
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pao » 30 jul 2014, 22:51

@Hilmo
Nedavno si napisao kad su te replicirali pojedini vezano za tvoju negativu..ti si rekao samo si "previse oprezan" jesi inace takav?Posto evo opet (pricaj sta hoces) prisutno isto to? Ima li sad razloga? Nece bit tragedija da ispadnemo, prosli smo i onda protiv Norvezana (mrsko mi bilo da te repliciram ,kao i sad da trazim postove) Druze to se zove hronicni pesimizam, bez ljutnje.

Ako smo u necemu napredovali i na cemu se dosta radilo to je fizicka sprema, u tom segmentu sam siguran da nas nece nadmasiti. ;)
Sretno nam sutra!
Zadnja izmjena: pao, dana/u 30 jul 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 jul 2014, 22:52

Bez Dulje ne pocinjat mec bar po meni ;)
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2014, 22:53

U ove dvije protekle utakmice smo i mi pokazali zavidnu fizičku spremu, ali mislim da su oni ipak spremniji od nas.

Ja se nadam da ću pogriješiti i da će oni fizički pasti nakon 70 minuta :mrgreen: :mrgreen:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 22:56

[quote="hilmo"]U ove dvije protekle utakmice smo i mi pokazali zavidnu fizičku spremu, ali mislim da su oni ipak spremniji od nas.

Ja se nadam da ću pogriješiti i da će oni fizički pasti nakon 70 minuta :mrgreen: :mrgreen:[/quotekad skandinavce nadtrčiš onda ces sigurno i grke , ciji je prosjek 29 godina... tu ja vidim nasu najvecu prednost...

ne moze fizicka sprema pasti u 7 dana, samo moze se povecati, a koliko nasi tome paznje posvecuju vidjet cete u nasoj premjer ligi ;)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 jul 2014, 22:59

Grci najavljuju ofanzivu tako da cemo, samo ne znam gdje su najtanji da to iskoristimo? :mrgreen:

Samo da kisa ne zezne i da bude ocajna posjeta ja se nadam ce biti ako nista oblacno. :)
04.10.2009 !!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jul 2014, 23:02

hilmo je napisao/la:
Kada bi kojim slučajem preskočili ove Grke u četvrtom pretkolu bi nam se samo pokazalo koliko nam je potreban još jedan a možda i dva "kapitalca", međutim ovo sad što imamo je sasvim dovoljno za ligu i kup, a na zimu se dvojici zahvaliti a dovesti jednog i aktivnije ubacivati jednog akademca ;) ;)

A i ja imam neki osjećaj da će biti dosta raje i da će se ponoviti atmosfera kao protiv Levskog.
Tesko je kupiti vrhunskog napadaca zimi i za vece klubove od Sarajeva. To se kupi kada pravi igrac naleti. Ne preostaje drugo nego nadati se da ce Krste ili BIlbija proraditi. Ili mozda da se Krste gurne na spica a ne na neko polu-krilo. Nikola je po meni sigurno imao mjesto ( kvalitetom ) u timu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jul 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 jul 2014, 23:03

nek napadnu ako smiju :cool:

al kad im sijevne kontra preko Okića, Duljevića, Krste, Lošmija :crazy: :crazy: :crazy:
FORZA MARŠAL !!!

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 30 jul 2014, 23:03

sarajlija je napisao/la:Grci najavljuju ofanzivu tako da cemo, samo ne znam gdje su najtanji da to iskoristimo? :mrgreen:

Samo da kisa ne zezne i da bude ocajna posjeta ja se nadam ce biti ako nista oblacno. :)
Nek se ubije kome je to bitno, mislim na kisu..a uostalom sutra poslijepodne pa nadalje nema vjerovatno kise..

Ja bi najvise volio da grci krenu ofanzivno u fazonu kao da "brzo rijese" tj zabiju gol, sto nama ostavlja dosta prostora nazad..a u odbrani su najtanji..Ne igraju im 3 (navodno) igraca 2 vrlo bitna (jedan od njih argentinac na desnom krilu) i 1 manje vise (na klupi vecinom)I molim Boga da nas lose procijene tj bez respekta (ne mislim na ove fol "realne" izjave da postuju) volio bi da ih sokiramo i iznenadimo! AkoBogda InsAllah!
Zadnja izmjena: pao, dana/u 30 jul 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2014, 23:05

Nisu nikad nasi udarili na ovu 3-5-2 ovo malo ko i igra realno,bit ce zanimljivo kakva su zamisljanja po tom pitanju,ovako na prvu Okic bi tu mogao opet imati najvise lufta pored ove trojice pozadi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2014, 23:06

pao je napisao/la:@Hilmo
Nedavno si napisao kad su te replicirali pojedini vezano za tvoju negativu..ti si rekao samo si "previse oprezan" jesi inace takav?Posto evo opet (pricaj sta hoces) prisutno isto to? Ima li sad razloga? Nece bit tragedija da ispadnemo, prosli smo i onda protiv Norvezana (mrsko mi bilo da te repliciram ,kao i sad da trazim postove) Druze to se zove hronicni pesimizam, bez ljutnje.
Brate, ovo je forum i ovdje piše (lupam) 200 ljudi koji imaju neko svoje mišljenje, tako i ja imam svoje i ne libim se da ga prezentiram, svidjelo se to nekom ili ne.
FK Sarajevo je u proteklih 7-8 godina prezivio mnogo loših stvari pa mi treba malo vremena da se naviknem na ove dobre :mrgreen: , zato sam malo oprezan.
pao je napisao/la: Ako smo u necemu napredovali i na cemu se dosta radilo to je fizicka sprema, u tom segmentu sam siguran da nas nece nadmasiti. ;)
Sretno nam sutra!
U mnogome smo mi napredovali i to je vidljivo na svakom koraku, što na terenu što van njega.
Prema nekom automatizmu, pošto ovi dolaze iz jače lige, pretpostavljam da su fizički spremniji, međutim kao što @rammstein reče naša mladost, i zavidna fizička sprema, može biti prednost. Vidjet ćemo šta će biti u ove dvije utakmice, imamo šanse samo je trebamo iskoristiti.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2014, 23:09

Ovi ce da igraju bunker ko norvezani.
1946

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 30 jul 2014, 23:11

Head je napisao/la:Ovi ce da igraju bunker ko norvezani.
Kad smo kod norvežana od kud komazec kod njih

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 23:13

Head je napisao/la:Ovi ce da igraju bunker ko norvezani.
joj ljepote igraju 352 :angel: :salut: :kralj: :kralj:
kao da su nam se naguzili jer igramo 4231 sto je idealna formacija pritiv 352 :)
ndam se da ce nas i to skontati i krenuti sa 2 zadnja vezna i jakim bokovima i oni su RAHMETLI!
Za 352 treba trcati ko konj!!!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 30 jul 2014, 23:15

Ne treba se zaletati po svaku cjenu....i 0-0 je dobar rezultat.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2014, 23:17

Poznat sam ko veliki pesimista, znao ramo, cak sam se i bojao norvezana ali sad kazem da ove prolazimo glat.
1946

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 30 jul 2014, 23:18

Ko prenosi je li face tv opet

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 jul 2014, 23:22

Sarajlije sretno sutra. Napisao sam protiv norvezana da im se popisate u onaj šljem s rogovima i bio sam sretan. Sutra izvadite čundaru i zalijte onu lovoriku oko Apolonove glave :thumbup:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 23:26

Head je napisao/la:Poznat sam ko veliki pesimista, znao ramo, cak sam se i bojao norvezana ali sad kazem da ove prolazimo glat.
kuko si ko ranjenik :mrgreen: :clap:

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 30 jul 2014, 23:29

RezervniGolman je napisao/la:Sarajlije sretno sutra. Napisao sam protiv norvezana da im se popisate u onaj šljem s rogovima i bio sam sretan. Sutra izvadite čundaru i zalijte onu lovoriku oko Apolonove glave :thumbup:
Hvala buraz. I ja Rodjenima zelim aBd u ovih privh 15 kola 42 boda :cool: :wave:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 jul 2014, 23:30

Dali je neko ovo vec postavljao ??

Jasminko Velić je nekadašnji igrač Sarajeva i Željezničara, koji ja kasnije igračku, ali i trenersku karijeru gradio u Grčkoj. Za tamošnje medije pokušao je predstaviti ekipu Sarajeva, koja će igrati protiv Atromitosa u 3. pretkolu Evropske lige. "Sarajevo je dobra ekipa, ali sve je na strani Atromitosa. Ne trebaju podcijeniti Sarajevo,a posebnu pažnju trebaju obratiti na Stojčeva igrača od kojeg dosta toga zavisi u igri tima sa Koševa. Ne vjerujem da će Sarajevo uspjeti nametnuti ritam igre kao protiv Haugesunda. Najviše slabosti imaju o odbrani, ali igraju korektan fudbal, bez nekih trikova", rekao je Velić, dodavši: "Atromitos je iskusna ekipa i sigurno će nači način kako da odgovre uspješno zadatku. Uvjeren sam da će naći dovoljno prostora da postignu neki gol, a ključ bi mogao biti u konstatntnom pritisku, koji Sarajevu neće ostaviti mnogo mogućnosti."
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jul 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, ubipara i 115 gostiju.