Krebil DT ne konta da senilko osim Arsenala ima stotine miliona na računu i da treba DT da moli Boga da Wenger ostane jer ako dođe kakav normalan menadžer, ta ekipa AFTV-klaunova će morati naći neki pravi posao da zarade koju funtu za alkohol.QUARTERBACK je napisao/la:evo dt je bas dobro rekao za wengera 'power hungry' 'what else does he have in his life if you take Arsenal from him - nothing'
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma kralju fulas poentu tog sto je rekao i upravu je, razveo se od zene, porodice hajmo reci i nema, citav zivot je posvetio arsenalu i kad mu to oduzmes sta ce taj covjek raditi u zivotu ono u grubo gledano?? jest stoji to sve ima on pare, imat ce on i posao oko fudbala opet poslije arsenala ako ne bude trener bice negdje komentator u francuskoj ili nesto tako al nije to to, zato se njemu tesko i odvojiti od ovog svega a njegova tvrdoglavost nas skupo kosta jer tonemo dublje i dublje..Artetitis je napisao/la:Krebil DT ne konta da senilko osim Arsenala ima stotine miliona na računu i da treba DT da moli Boga da Wenger ostane jer ako dođe kakav normalan menadžer, ta ekipa AFTV-klaunova će morati naći neki pravi posao da zarade koju funtu za alkohol.QUARTERBACK je napisao/la:evo dt je bas dobro rekao za wengera 'power hungry' 'what else does he have in his life if you take Arsenal from him - nothing'
dobro je i claude rekao, on je na kraju krajeva zaposlenik kluba i to pokazuje ambiciju kluba za napretkom kad ovakve rezultate imamo a oni njega ne tjeraju uopste mu nije ugrozena pozicija.. jedini klub na svijetu u kojem je to moguce
Sad si DT-a opisao.QUARTERBACK je napisao/la:ma kralju fulas poentu tog sto je rekao i upravu je, razveo se od zene, porodice hajmo reci i nema, citav zivot je posvetio arsenalu i kad mu to oduzmes sta ce taj covjek raditi u zivotu ono u grubo gledano??Artetitis je napisao/la:Krebil DT ne konta da senilko osim Arsenala ima stotine miliona na računu i da treba DT da moli Boga da Wenger ostane jer ako dođe kakav normalan menadžer, ta ekipa AFTV-klaunova će morati naći neki pravi posao da zarade koju funtu za alkohol.QUARTERBACK je napisao/la:evo dt je bas dobro rekao za wengera 'power hungry' 'what else does he have in his life if you take Arsenal from him - nothing'

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mene jedino interesuje jesu li nam dali dovoljno vremena u nadoknadi gdje bi stvari mogle da se okrenu u nasu korist?
Jesam li iznenadjen rezultatom? Nisam. Fakat je postalo zalosno na kakav ispodprosjecni tim su spali.
Jesam li iznenadjen rezultatom? Nisam. Fakat je postalo zalosno na kakav ispodprosjecni tim su spali.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Čak mu i Pep govori, ne sramoti se više stari moj.
Guardiola: "[Arsene] knows his club, his players, his situation, and I'm sure he's going to take the right decision for the club."
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
boli te qrcanell je napisao/la:Kvota na Brighton ?
Pa izracunaj kolko je 3+5 pa mi javi kolika jeanell je napisao/la:Kvota na Brighton ?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Evo kvater ćeJack je napisao/la:Pa izracunaj kolko je 3+5 pa mi javi kolika jeanell je napisao/la:Kvota na Brighton ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kvater i matematika ko Maršal i ženeanell je napisao/la:Evo kvater ćeJack je napisao/la:Pa izracunaj kolko je 3+5 pa mi javi kolika jeanell je napisao/la:Kvota na Brighton ?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Naš'o sam ženu iz tvog kantonaJack je napisao/la: Kvater i matematika ko Maršal i žene

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vidi se da znas gdje plivaju najbolje ribiceMarsal je napisao/la:Naš'o sam ženu iz tvog kantonaJack je napisao/la: Kvater i matematika ko Maršal i žene

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Halo ne sprdaj se sa mojim devetim najdražim klubom
Koji je osmi?Jack je napisao/la: Halo ne sprdaj se sa mojim devetim najdražim klubom
Milan iz Milanabega_afc je napisao/la:Koji je osmi?Jack je napisao/la: Halo ne sprdaj se sa mojim devetim najdražim klubom
Pa bolji je Milan iz Intera.Jack je napisao/la:Milan iz Milanabega_afc je napisao/la:Koji je osmi?Jack je napisao/la: Halo ne sprdaj se sa mojim devetim najdražim klubom

Ovaj Brighton pojma nema sta ih sutra ceka, kakva masina. Doduse pitanje je hocel biti ulja u toj masini, ili ce biti bez pa ce da zariba 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
TOP 4, dolazimo. Kazi slobodno.Murga je napisao/la:Ovaj Brighton pojma nema sta ih sutra ceka, kakva masina. Doduse pitanje je hocel biti ulja u toj masini, ili ce biti bez pa ce da zariba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.