RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 31 maj 2011, 10:53

Mislim da nece biti raspad sistema kako se prica a ne treba nikog molit da ostane u Velezu jer je Velez ostao i postoji i poslije Duska i Mare i Vahe i mnogih drugih legendi.
Ono sto ja znam u razgovoru sa nekim igracima Veleza je to da Demic i Zolj imaju jos ugovora i Ivetic ima ugovor a Gancevu i Rovcaninu je istekao ugovor o posudbi a vecini igraca je istekao ugovor ali ne znaci da ce svi otici ali ce odlazaka biti i to je sigurno ali mi moramo biti svijesni da Zeljo u ovom momentu ima vise para nego Velez jer ce ljudi drugu godinu zaredom igrat Evropu a mi se borili za opstanak i ima jos puno stvari zbog cega Zeljo ima vise para a to je da Osim samostalno finansira neke igrace i nije mu tesko dati pare kad zna da ce ih vratit kad dodju pare od Evrope.To je za mene logicno ali se ipak nadam da ce uprava kluba sa Niksicem i svima njima zajedno naci dobra rijesenja i da ce Velez biti ono sto je Niksic obecao a to je jak i stabilan Velez.
A sto se tice juniora,ne mozes ti nekog zadrzat dzabe nego i to malo junioru ili kadetu ili na kraju krajeva nekom pioniru moras ponudit nesto a na ovo NESTO mislim ili pare ili da im zaposlis roditelja negdje.To se tako radi svugdje ali je ko nas malo neobicno i u nas kazu u upravi,sta cu ja davat pare nekom derletu i svi mi u Mostaru to znamo ali opet se nadam da ce proradit svijest ljudi u upravi i da su svijesni da moraju naci malo vise para nego inace da bi se napravio stabilniji Velez nego sto je bio

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 maj 2011, 10:58

cunami je napisao/la:Mislim da nece biti raspad sistema kako se prica a ne treba nikog molit da ostane u Velezu jer je Velez ostao i postoji i poslije Duska i Mare i Vahe i mnogih drugih legendi.
Ono sto ja znam u razgovoru sa nekim igracima Veleza je to da Demic i Zolj imaju jos ugovora i Ivetic ima ugovor a Gancevu i Rovcaninu je istekao ugovor o posudbi a vecini igraca je istekao ugovor ali ne znaci da ce svi otici ali ce odlazaka biti i to je sigurno ali mi moramo biti svijesni da Zeljo u ovom momentu ima vise para nego Velez jer ce ljudi drugu godinu zaredom igrat Evropu a mi se borili za opstanak i ima jos puno stvari zbog cega Zeljo ima vise para a to je da Osim samostalno finansira neke igrace i nije mu tesko dati pare kad zna da ce ih vratit kad dodju pare od Evrope.To je za mene logicno ali se ipak nadam da ce uprava kluba sa Niksicem i svima njima zajedno naci dobra rijesenja i da ce Velez biti ono sto je Niksic obecao a to je jak i stabilan Velez.
A sto se tice juniora,ne mozes ti nekog zadrzat dzabe nego i to malo junioru ili kadetu ili na kraju krajeva nekom pioniru moras ponudit nesto a na ovo NESTO mislim ili pare ili da im zaposlis roditelja negdje.To se tako radi svugdje ali je ko nas malo neobicno i u nas kazu u upravi,sta cu ja davat pare nekom derletu i svi mi u Mostaru to znamo ali opet se nadam da ce proradit svijest ljudi u upravi i da su svijesni da moraju naci malo vise para nego inace da bi se napravio stabilniji Velez nego sto je bio
Eh, dat će bog da će biti ovako, mada ne vjerujem u raspad sistema, jer naveo sam Gančev već pregovara s klubom i navodno želi ostati u veležu..

P.S. Damir Rovčanin ne želi se izgleda vratiti na grbavicu, pa eto prilike da ga zadržimo...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 31 maj 2011, 11:41

Imamo fore cijelo ljeto, valjda će biti pozitivnih pomaka. Sumnjam da bi Nikšić obećavao nešto što nije u stanju uraditi.
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 maj 2011, 12:00

Za nadati se boljim danima, ne treba sad dizati hampu, što je drakul otišao, veleža je bilo prije njega i bit će i nakon njega, niko ne može biti iznad rođenih, zato se nadam da uprava već ima smjernice daljnjeg djelovanja...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 31 maj 2011, 12:17

Kako mi ide na k.. ovo cmizdrenje :evil:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 maj 2011, 12:49

polako ljudi, imamo fore cijelo ljeto da se produze ugovori ! normalno da ce neki igraci morati otici jbg, ali jos uz 2, 3 pojacanja, i to bi se nadoknadilo ! polako samo, ne vjerujem da ce biti opet raspad sistema !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 12:49

567 str.
Od 400 pa na vamo, ista prica...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 maj 2011, 13:00

hahaha dzaba nam je ovdje srati po forumu,vec svaki dan fino na : http://www.fkvelez.ba/ i nadati se nekoj finoj vijesti ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 31 maj 2011, 20:20

Titova-Juga je napisao/la:567 str.
A prije toga 400 strana svadje sa komsinicama. Tako da nista produktivno jos nisam procitao na ovoj temi :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 21:21

drH je napisao/la:
A prije toga 400 strana svadje sa komsinicama. Tako da nista produktivno jos nisam procitao na ovoj temi :mrgreen:

Da, ni ja iskreno. Znam da smo zeljni vijesti, onih pozitivnih ali ne moze silom jbg kad nema.. i onda stalno ista prica u krug i recenice koje pocinju sa "Nadam se" "Bit ce" itd.... :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2011, 21:43

Titova-Juga je napisao/la:
drH je napisao/la:

Da, ni ja iskreno. Znam da smo zeljni vijesti, onih pozitivnih ali ne moze silom jbg kad nema.. i onda stalno ista prica u krug i recenice koje pocinju sa "Nadam se" "Bit ce" itd.... :roll:
ima jos nacuo sam da ce se nesto raditi :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 01 jun 2011, 10:44

:lol:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 jun 2011, 15:34

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 16:33

Evo napokon jedna vijest a tice se sponzorskog ugovora.Razvojna banka ce biti sponzor Velezu u narednoj sezoni i to je kako pise,tek pocetak potpisivanja sponzorskih ugovora a u narednim danima se ocekuje i jos informacija u vezi sponzora,uprave i igraca

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 01 jun 2011, 16:57

Uredu je to sto ce biti odlazaka ali nebi trebalo sad pustati kljucne igrace kao sto su to Okic, R.Demic, Hadzidulbic, Gancev, Kazazic, Ivetic, Rovcanin , Durakovic,
Jer ako mislimo nesto napraviti za 90 godisnjicu onda se treba zadrzati vecina igraca iz prosle sezone i jos uz par kvalitetnih pojacanja zamjene za Zaima i Velagica tako da se mozemo nadati necemu a ne svake sezone pola ekipe fali masa novih igraca nemogu se nikad uigrati borba za opstanak zato i nema gledaoca na utakmicama jer zasitili se tog sistema dovesti 4-5 kvalitetnih igraca i koji se mogu nazvati pojacanje naprimjer Admir Vladavic, Ajdin Maksumic, Adis Jahovic, Nermin Haskic, Branko Seslija, Semir Slomic, ...............

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jun 2011, 17:03

Razvojna banka Federacije BiH ? Ima li ikakve veze s državom ili je privatna banka ?

Ma polako raja, bit ćemo jaki. 8-)
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 17:09

Ja mislim da je u pitanju Razvojna banka Federacije ali je sponzor i to je novi sponzor koliko ja znam.
A sto se tice igrackog kadra,u vezi toga niko ne zna ama bas nista.Niko nema nikakve informacije ni o odlascima ni o dolascima a o napomenutim igracima je suvisno govorit jer su pokazali da mogu igrat i u boljim klubovima i na Velezu je da ih zadrzi i da dovede jos par pojacanja kako bi bili jaki i stabilni i napokon pobijegli iz ove tame i ugledali svijetlo na kraju tunela

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jun 2011, 17:09

NeToBoLa je napisao/la:
Razvojna banka Federacije BiH ? Ima li ikakve veze s državom ili je privatna banka ?

Ma polako raja, bit ćemo jaki. 8-)
Federalna, mislim da za ovo možete da zahvalite Nikšiću on je iz Mostara mensečini :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 jun 2011, 17:15

VLADAVIĆ POTPISAO ZA OLIMPIK
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 jun 2011, 17:18

Pa sta cemo sto je Vlada potpisao za Olimpik???
Niksic nije iz Mostara a to sto nam je sponzor Razvojna banka a bit ce ih jos,normalno mozemo zahvalit Niksicu koji je dio uprave Veleza i covijek zeli dobro Velezu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.