Utakmica je trebala biti gotova prije nego je Dzeko usao. Znaci prvi sastav koji je izveden je najzasluzniji.Saurman je napisao/la:Uz Demichelisa i Džeko je jedan od najzaslužnijih za ovaj poraz,čovjek fula mrtve šanse.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Da je Džeko pogodio bar jednu od šansi vjerovatno bi prekrenuli rezultat.Wigan se praktično nudio zadnjih pola sata al' ovi nisu znali to iskoristiti.nerkolfc je napisao/la:Utakmica je trebala biti gotova prije nego je Dzeko usao. Znaci prvi sastav koji je izveden je najzasluzniji.Saurman je napisao/la:Uz Demichelisa i Džeko je jedan od najzaslužnijih za ovaj poraz,čovjek fula mrtve šanse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dok u odbrani igraju Demichelis, Lescott, Clichy i slicni pacijenti nema tu napretka.Zasluzeno Wigan prosao jer je i onaj gol sto je postignut bio Offside.Igra u Carling Cupu sa najboljim sastavom a u FA cupu ubacuje idiote da igraju.Ista stvar se desila i sa Watfordom samo se nekako uspio okrenut rezultat...Uplasio se nikad slabije Barcelone koju Valladolid sredi tako da i sad ocekujem defanzivniju postavu iako se nema sta izgubit.9 bodova zaostatka za Chelsea se ne moze stici ovakvom igrom.Nista dobro nisam jos vidio od Pellegrinija osim ako je dobro natrpat Norwich West Ham i slicne ekipe na Etihadu.Istina i dok je Mancini bio niko se nije bas provodio na Etihadu.U gostima sistem toplo hladno.Ako se samo osvoji CC a sve su prilike da hoce, po meni neuspjesna sezona.Ostat ce on trener jer je Mancini bio 5 u prvoj sezoni pa je i dalje bio na klupi.Gledat cu do kraja sezonu ali ne ocekujem bilo sta dobro do kraja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ja mislim da je vrijeme za povratak Dona Roberta :kava:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sta je sa Nastasića, kada se on oporavlja?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
PELLEGRINI OUT!
Ocemo Klopp ili Cholo.
Treneri koji imaju taj strast.
Ocemo Klopp ili Cholo.
Treneri koji imaju taj strast.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Ja ne znam kako objasniti ovo: Dzeko, Aguero i Negredo u januaru postigli 23 pogotka a u februaru nijedan.
29-01 je dan kada je neko od ove trojice zabio gol i od tada pa do danas nista. (Dzeko protiv Spursa)
Meni je ovo cudno. U najmanju ruku cudno i skoro da ne povjerujes da su cista posla. City na pocetku sezone obarao rekorde, kad je u pitanju broj postignutih golova i onda... Neshvatljivo.
Nisam od onih koji trce da pricaju o teorijama zavjere, namjestanju, kladionicama ali kako objasniti ovo?
29-01 je dan kada je neko od ove trojice zabio gol i od tada pa do danas nista. (Dzeko protiv Spursa)
Meni je ovo cudno. U najmanju ruku cudno i skoro da ne povjerujes da su cista posla. City na pocetku sezone obarao rekorde, kad je u pitanju broj postignutih golova i onda... Neshvatljivo.
Nisam od onih koji trce da pricaju o teorijama zavjere, namjestanju, kladionicama ali kako objasniti ovo?
Aguero je bio povrijeđen, Džeko se takmičio sa Sivonjićem ko će imati veći promašaj, Negredo uzaludno trčao na desetine kilometara.
O ovome sam pisao ranije na drugim temama. Ekipa koja bude imala najbolju formu na proljeće, kada je ključno osvojiti će Ligu prvaka. City je doživio pad forme kada je to najmanje smio, a epilog je ispadanje iz Lige prvaka i zaostatak u ligi naspram Chelsea-u koji je možda i najbolje pokazao kako se tempira forma (barem što se tiče same lige).
I vezni red osim Toure-a je nestao u drugom dijelu sezone.
O ovome sam pisao ranije na drugim temama. Ekipa koja bude imala najbolju formu na proljeće, kada je ključno osvojiti će Ligu prvaka. City je doživio pad forme kada je to najmanje smio, a epilog je ispadanje iz Lige prvaka i zaostatak u ligi naspram Chelsea-u koji je možda i najbolje pokazao kako se tempira forma (barem što se tiče same lige).
I vezni red osim Toure-a je nestao u drugom dijelu sezone.
Sve je to tacno sto kazes ali zasto se to desi tako naglo? Bas mislis da City nije u stanju bolje?
Povreda Aguera nije trajala 40 dana. Gdje nestade Negredo? Sto i Dzeko naglo pade u februaru a evo ni mart mu ne ide bolje? Ne ide nijednom napadacu Gradjana a islo svima.
Za vezni red vazi isto, ponekad Nasri bljesne a Toure skoro uvijek i to je to.
City i sada moze biti prvi, samo da dobije tri utakmice zaostatka i eto ih na istom broju bodova kao Chelsea ali sa mnogo boljom gol razlikom.
Neko treci bi mogao odluciti prvaka. Isto je moguce da se u igru ubaci neko treci ali tesko.
Povreda Aguera nije trajala 40 dana. Gdje nestade Negredo? Sto i Dzeko naglo pade u februaru a evo ni mart mu ne ide bolje? Ne ide nijednom napadacu Gradjana a islo svima.
Za vezni red vazi isto, ponekad Nasri bljesne a Toure skoro uvijek i to je to.
City i sada moze biti prvi, samo da dobije tri utakmice zaostatka i eto ih na istom broju bodova kao Chelsea ali sa mnogo boljom gol razlikom.
Neko treci bi mogao odluciti prvaka. Isto je moguce da se u igru ubaci neko treci ali tesko.
Urota jer Džeko i Negredo ne zabijaju 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zaostatak je rezultat 3 tekme manje u odnosu na Chelsea, a dobiju li te tekme dolaze na prvo mjesto jer imaju bolju gol razliku.Neutral je napisao/la:a epilog je ispadanje iz Lige prvaka i zaostatak u ligi naspram Chelsea-u koji je možda i najbolje pokazao kako se tempira forma (barem što se tiče same lige).
Epilog je više ovo ispadanje od Wigana gdje su bili apsolutni favoriti, u LP je malo ko očekivao da prođu Barcu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sihre neko bacio. Garant Moyes, valjda je to jedino sto zna.MoR je napisao/la:Urota jer Džeko i Negredo ne zabijaju

Uglavnom, ne kladim se na City do kraja sezone. Na Chelsea vec godinama skoro nikad jer oni vec godinama igraju toplo-hladno.
Meni je Fergija zao vise nego vama. Uvijek se mogla baciti neka parica na poluvremenu, znas da okrece rezultat.

Veceras utakmica sa Barcom od koje ne ocekujem nista posebno.Vjerujem da se mogu dati dva gola ali kad znam da Lescott pocinje mec izgubim dalji moral za gledanjem utakmice.Nevjerovatno je kako taj lik ispada iz igra a kada ima loptu u nogama to djeluje kao da je neki kantonalni ligas sa loptom.Jedno znam a to je da nece dodati pravilno ako je u blizini protivnicki igrac.Znaci veceras bi to moglo izgledati ovako:
.................Hart.......................
...Zabaleta.....Kompany......Lescott.....Kolarov
............Milner/Garcia........Fernandinho
...........Nasri..........Yaya...........Silva
....................Aguero..........................
Ono sto me jos zabrinjava je to da Aguero nije onaj kakav je bio prije povrede na utakmici sa Tottenhamom.Sto se tice Pellegrinija on je ispunio svoj cilj uzeo je jedan "veliki" trofej na Evropskom tlu pa tako da moze biti miran.Volio bih da barem u ovoj situaciji pokusa igrati otvoreno pa kad bi Barca pobjedila sa 7-0.Samo onako da mi dokaze da ima m....
.................Hart.......................
...Zabaleta.....Kompany......Lescott.....Kolarov
............Milner/Garcia........Fernandinho
...........Nasri..........Yaya...........Silva
....................Aguero..........................
Ono sto me jos zabrinjava je to da Aguero nije onaj kakav je bio prije povrede na utakmici sa Tottenhamom.Sto se tice Pellegrinija on je ispunio svoj cilj uzeo je jedan "veliki" trofej na Evropskom tlu pa tako da moze biti miran.Volio bih da barem u ovoj situaciji pokusa igrati otvoreno pa kad bi Barca pobjedila sa 7-0.Samo onako da mi dokaze da ima m....
Uspio sam pogodit sastav Cityja jer mi je malo trebalo da upoznam mentalitet Pellegrinija.Gubis u startu 2-0 i igras sa jednim spicem i 5 igraca u sredini.Cudi me da je uopste ubacivao napadace moglo je se nesto uradit u formaciji 4-6-0.Ocito ima fobiju od Barcelone...
Niko nije očekivao da će proći Barcelonu ali mnogi su drugačije pisali na ovom forumu. Realno i nisu imali neke šanse. Ispadanje od Wigan-a je tek početak pada ove ekipe. Imaju manje utakmica, to stoji ali je li po tebi Chelsea djeluje kao ozbiljnija i jača ekipa od City-a sa ovim trenerom?rio_Ferdy88 je napisao/la:Zaostatak je rezultat 3 tekme manje u odnosu na Chelsea, a dobiju li te tekme dolaze na prvo mjesto jer imaju bolju gol razliku.Neutral je napisao/la:a epilog je ispadanje iz Lige prvaka i zaostatak u ligi naspram Chelsea-u koji je možda i najbolje pokazao kako se tempira forma (barem što se tiče same lige).
Epilog je više ovo ispadanje od Wigana gdje su bili apsolutni favoriti, u LP je malo ko očekivao da prođu Barcu.
Ne mora znaciti da igras napadacnki ako igras sa dva napadaca. To uopste ne mora biti tako.tevezito je napisao/la:Uspio sam pogodit sastav Cityja jer mi je malo trebalo da upoznam mentalitet Pellegrinija.Gubis u startu 2-0 i igras sa jednim spicem i 5 igraca u sredini.Cudi me da je uopste ubacivao napadace moglo je se nesto uradit u formaciji 4-6-0.Ocito ima fobiju od Barcelone...
On bi i u prvoj tekmi igrao ovako da je Aguero bio tu.
Meni je uvijek bilo cudno kad Pape kaze "igramo za gol vise" i u igru gurne dva napadaca koji budu odsjeceni da od njih fakticki nemas nista. Protok lopte NULA.
-
- Kontakt:
dobar link za tekmu???
Ja ocekujem veceras preokret! 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kriminalno sudjenje, kriminalno! Ostecene obe ekipe, drasticno!
Inace, u posljednje 3-4 godine ocajno sudjenje u LP. Ne znam sta se desava. Mozda je razlog onaju firaun Kolina. Jel on ima uticaj?

Inace, u posljednje 3-4 godine ocajno sudjenje u LP. Ne znam sta se desava. Mozda je razlog onaju firaun Kolina. Jel on ima uticaj?

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Čist penal, omeo dzeku prilikom pucanja lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.