FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 17 avg 2010, 17:27

Monolog je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Dovesti veznjaka :!:

Ja vidim po ovim novinama,nakacili se na Ibru,to Guardiola vec sastavio sastav sa Pedrom,Villom i Messijem gore...samo nek pusti Ibru tek tako ili nek mu bude u drugom planu,vala nek je osvojio 100 trojefa ima da i njega i njegovo razmisljanje posaljem u p.m...jos jedan vezni igrac ne da fali nego je neophodan,mislim smjesno da imas 4 igraca koja konkurisu za 3 mjesta u veznom redu,pa vecu konkurenciju ima FK Vrbanjusa...razumijem ja i guranje ovih momaka iz B tima ali polahko,treba i jedan zadnji vezni i jedan ofanzivni vezni ne sad super stars ali solidan igrac koji ce uskociti kad zatreba,ali kako je krenulo necemo dobiti ni jednog ni drugog,jel je navodno to to sto se tice transfera...Rossel nikoga ne dovede
Doveo je Adriana. :mrgreen:

A ja dobro si zaboravih na njega,doveo je igraca na poziciji na kojoj nam najmanje treba realno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 17 avg 2010, 17:32

slika[/quote]

Pep ce jednog dana u lice ekspolidirati bomba :mrgreen: :mrgreen: kao protiv Seville,,jer nije svako iz Barce Atl.Iniesta,Xavi :mrgreen: :mrgreen: pogotovo Xavi koji je vec veteran :evil:
Barca nema novca za kupovinu, Loporta je napravio veliku gresku kupovinom 40 milll Ibre(28g) i davanjem Eto :mrgreen: :mrgreen: plus ovo 28h Villa (40 mill) :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 avg 2010, 17:44

sve ce se vidjeti odmah na startu ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 17 avg 2010, 19:30

Nemamo razloga da ne vjerujemo Pep-u.Od ove četvorice malaca vjerovatno će dvojica zablistati.Pa nije Pep lud da ih forsira da ih ne poznaje dobro.Predhodne dvije godine cisti su primjer Buss i Pedro.Tako će i ove godine barem dvojica od ovih malaca eksplodirati!;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 avg 2010, 23:46

Došao si da osvojiš ligu prvaka i uspio si u tome. Iako si zakasnio sa transferom na godinu dana, ostavio si dobar dojam na navijače ovog kluba. Sretan rođendan Henry, sve najbolje u New Yorku.

[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 avg 2010, 02:21

Ah,uradio je on dosta toga za Barcu,dao je puno vaznih golova.Prvu sezonu nije briljirao,ali zato je u drugoj rasturao 8-) Odigrao je predobro kad je bilo potrebno,kao npr. tekma s Realom,uh sta je radio Ramosu 8-) Jbg,nije vise mogao ostati,i godine su tu.I naravno da je ostavio dobar dojam,bez sumnje. 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 06:40

[quote="Monolog"]Došao si da osvojiš ligu prvaka i uspio si u tome. Iako si zakasnio sa transferom na godinu dana, ostavio si dobar dojam na navijače ovog kluba. Sretan rođendan Henry, sve najbolje u New Yorku.

@Monolog cestitas Henry rodjendan cuje li te u New Yorku :mrgreen: :mrgreen:
p.s. Henry je u Barci bio kita :mrgreen: :mrgreen: nogama nezna vise, samo ostalo jos da igra rukama :lol:
slika
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2010, 08:42

Koliko vidim, ovo je dres reprezentacije Francuske, a ne Barcelone. Poznavajući Francuze i njihov (anti)fudbal u posljednje vrijeme, Henry im ne bi mogao pomoći ni da koristi ruke k'o Nikola Karabatić.

Jbg, kao što ti govoriš bivšem kapitenu(Raulu, dakako), sretno u Schalke-u, tako i ja čestitah rođendan jednom od najboljih napadača u posljednjih 10 godina. ;)

To da je bio kIta, rekoh već, da je došao godinu ranije, sve bi bilo ok. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 18 avg 2010, 11:15

Istina je da je Henry jedan od najboljih u zadnjih 10 godina. Najbolji je bio u Arsenalu, u Barci je bio realno ispod svog nivoa iako je drugu sezonu dobro odigrao. Sjajan igrac, samo velika mrlja na karijeru je ruka protiv Irske.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 12:33

Raul7 je napisao/la:Istina je da je Henry jedan od najboljih u zadnjih 10 godina. Najbolji je bio u Arsenalu, u Barci je bio realno ispod svog nivoa iako je drugu sezonu dobro odigrao. Sjajan igrac, samo velika mrlja na karijeru je ruka protiv Irske.
svako veci ima malu mrlju , pa i Zizou ima celavicu ako ogromnu :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 avg 2010, 12:36

Monolog je napisao/la:Došao si da osvojiš ligu prvaka i uspio si u tome. Iako si zakasnio sa transferom na godinu dana, ostavio si dobar dojam na navijače ovog kluba. Sretan rođendan Henry, sve najbolje u New Yorku.
Najveća greška u njegovom životu.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 12:39

Bosco je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Došao si da osvojiš ligu prvaka i uspio si u tome. Iako si zakasnio sa transferom na godinu dana, ostavio si dobar dojam na navijače ovog kluba. Sretan rođendan Henry, sve najbolje u New Yorku.
Najveća greška u njegovom životu.
Da je osto nebi uzo ono po sta je doso ni do mezara !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 avg 2010, 12:41

KAd prestaneš navijat zbog trofeja, a počneš zbog ljubavi javi mi se pa ćemo pričat.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 12:44

Bosco je napisao/la:KAd prestaneš navijat zbog trofeja, a počneš zbog ljubavi javi mi se pa ćemo pričat.
Eto bjednice neznas vise sta ces rec , pa neke trofeje spominjes !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 avg 2010, 12:46

Andres je napisao/la:
Bosco je napisao/la:KAd prestaneš navijat zbog trofeja, a počneš zbog ljubavi javi mi se pa ćemo pričat.
Eto bjednice neznas vise sta ces rec , pa neke trofeje spominjes !
:mrgreen: Jesi ti meni super.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 18 avg 2010, 12:50

Svaka cast. Sve je vise ovih novopecenih (citaj Ronaldinho era) navijaca Barce koji psuju treneru i igracima sve po spisku ako izgube sa drugim timom od npr. Seville. Cim Barca prestane osvajati trofeje (sto ce biti ubrzo) , nestace i ovih satro navijaca
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 avg 2010, 13:03

Bosco je napisao/la:Zamolio bih sve navijače Barcelone da zaobilaze ovu temu, ja im to ne mogu i nemam pravo zabraniti, znam da je forum svačiji, ali ni ja ne idem tamo i ne pišem . Jednostavno ja sam miran momak, ali čim vidim navijača Barcelone ovdje ja automatski poludim i sve mi dođe da plačem od muke koliko ne mogu smislit taj klub. Još tek kad počnu pričat o Fabregasu i kad počnu povlačit paralele između ta dva kluba. Molim sve Barcelonine navijače i simpatizere da zaobilaze ovu temu isključivo radi moga zdravlja jer jednom će me nešto strefit zbog njih. Hvala na razumjevanju.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 avg 2010, 13:05

Izvinjavam se, neću više nikad postat ovdje. Ponijelo me.

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 18 avg 2010, 13:11

Raul7 je napisao/la:
Svaka cast. Sve je vise ovih novopecenih (citaj Ronaldinho era) navijaca Barce koji psuju treneru i igracima sve po spisku ako izgube sa drugim timom od npr. Seville. Cim Barca prestane osvajati trofeje (sto ce biti ubrzo) , nestace i ovih satro navijaca
Ne bih se slozio da su navijaci koji su poceli navijat za Barcu od 2006 "novopeceni",ja sam tada poceo navijat za Barcelonu ali nisam od onih koji nakon jednog poraza psuju igrace i trenera,....
Jednostavno ja navijam za Barcu i kad vodi i kad gubi i tako ce uvijek biti,.... ;)
"mes que un club"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2010, 13:18

Raul7 je napisao/la: Svaka cast. Sve je vise ovih novopecenih (citaj Ronaldinho era) navijaca Barce koji psuju treneru i igracima sve po spisku ako izgube sa drugim timom od npr. Seville. Cim Barca prestane osvajati trofeje (sto ce biti ubrzo) , nestace i ovih satro navijaca
Djeca koja ne znaju za koga navijati, uvijek navijaju za najboljeg u tom trenutku, što je i razumljivo. De ti meni reci koliko je bilo navijača Reala kada su počeli slavni Galaktikosi? Svakog dana su nicali kao gljive poslije kiše(dakle, oni su tada bili novokomponovani, zar ne?). Naravno, samo se nasmijem na likove koji napadaju Pepa ili bilo kojeg drugog trenera zbog jednog poraza u nekoj manje bitnoj utakmici.

@Bosco
Zašto ne bi pisao ti ovdje te zašto ne bi navijači Barce pisali na temi o Arsenalu? Dakako, bez nekih teških riječi, ali ako je argumentovana rasprava u pitanju, onda ne vidim razlog zašto da se ne posjećuju "protivničke" teme.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.