ne znam, meni je ovo smijesnorammstein je napisao/la:NASI SU PODOBRO POGURALI TAJ TRANSFEREvolution87 je napisao/la:a daj baRule_hz je napisao/la:http://www.fkh.no/news/article/1cjtvysu ... -haugesundupravi svaka cast...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne znam, meni je ovo smijesnorammstein je napisao/la:NASI SU PODOBRO POGURALI TAJ TRANSFEREvolution87 je napisao/la:a daj baRule_hz je napisao/la:http://www.fkh.no/news/article/1cjtvysu ... -haugesundupravi svaka cast...
samo sto je utakmica u 19:00[/quote][/quote]crvenobijeli je napisao/la:"crvenobijeli"]jel ima prenos utakmice na arena sport 1 sarajevo-zvijezda?
Ma Dino je jedan veliki "kapric"...... i to mi se sviđa...fcsforever je napisao/la:Bio je u klubu na dan tekme sa Norvežanima. Bio u klubu ..sa čistim papirma. Imao je razgovor sa Dinom ..u 4 oka. Nije đaba došao u klub. Mogli smo ga angažovati ..a nismo. Postoji neki debeo razlog za mjegovo ne angažovanje. Zaboravimo na to.
nije trazio 25 nego bi nas ove godine toliko kostaoEXIT je napisao/la:Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezinego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
P.S. Benko je trazio preko dvaest' milja eura mjesecno, a to ti je budzet stabilnog premierligasa.
Vjerovatno se niko vise nece dovoditi do polusezone.
Kada bi kojim slučajem preskočili ove Grke u četvrtom pretkolu bi nam se samo pokazalo koliko nam je potreban još jedan a možda i dva "kapitalca", međutim ovo sad što imamo je sasvim dovoljno za ligu i kup, a na zimu se dvojici zahvaliti a dovesti jednog i aktivnije ubacivati jednog akademcarammstein je napisao/la:nije trazio 25 nego bi nas ove godine toliko kostaoEXIT je napisao/la:Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezinego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
P.S. Benko je trazio preko dvaest' milja eura mjesecno, a to ti je budzet stabilnog premierligasa.
Vjerovatno se niko vise nece dovoditi do polusezone.if u know what i mean
![]()
a nije da smo bili daleko oddd dogovora![]()
nego, mislim da ce ipak jos jedan doci , ne znam fakat ko i kako i zasto, ali ce imam osjecaj dovesti jos jednog igraca jer nekako su se previse lagano odrekli nikole![]()
u pravu si apsolutno, pitanje je da li nasi tako razmisljaju, ja mislim da nece aktivno traziti ali mozda im naleti nekoEXIT je napisao/la:Pa vidi ramo izaso bi nas blizu pola miliona KM-ova ove godine da nam igra premier ligu jer za evropu nije uigran. Nasi razmisljaju da mogu dva super kvalitetna mladja igraca dovesti za te pare, ali ih nema na trzistu stoga kazem do polusezone netreba vise nikog ocekivati ali vidjecemo jos traje prelazni rok. Ionako imamo bruku novih igraca koji treba da se dokazu i da se napravi selekcija.
Sto se Komazeca tice, Kusturica a samim time i Tan ga nisu htjeli u klubu pisao sam davno o tome. Dino i Abdulah mozda i nisu bili protiv.
P.S. I da 5 Benka dovedes neuigrani nam nedaju puno vise sansi nego sadasnji tim plus i ako se prodje ovo trece gdje smo autsajderi u playoffu su sanse da naletis na zajeban tim puno vece.
Mislim da ce se na zimu poceti slagati tim za evrope i neke vece domete.
Vidi ovog sto spavaMrWhite je napisao/la:E cuj 20 000 eura mjesecno trazio, neka su ga i ****, imao dobru sezonu u Rijeci i sad bi milione da ubire.....
sutra svaki rezultat bez primljenog gola je odlican rezultat.....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, Kyle88, rimljanin90, Venom i 21 gost.