FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja utakmica na Grbavici ove sezone je protiv Kozare,nadam se da ce biti barem 10 000 ljudi da se zahvale igracima na svemu sto su pruzili ove sezone,dolazim tu 100%..
Jedino me ovi termini radnim danima nerviraju.
Jedino me ovi termini radnim danima nerviraju.

citas li ti postove ili samo pisesadnanhz je napisao/la:Izgleda da su bili pravi belaji na jugu dok su morali i specijalci da ulijecu

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
- Kontakt:
Nime meni bi bilo drago da si u pravu, al ako su ti kvazi novinari u pravu i ako je sjever ovo vikao jugu onda je stvarno bruka.nime_tm87 je napisao/la:Kakva crni neredi, policijska akcija bila planirana nego ovi kvazi novjnari pisu gluposti
ne znam sta da kazem sada... u svojoj radosti sto je zeljo sampion, ne mogu da se radujem u potpunosti, jer situacija na jugu je bas izgleda kriticna...
sta god da je problem, nek neko to rijesi, inace ce to pokvariti slavlje za titulu... eto 4 godine smo trpili manekene i uprave koje su unistile klub, a sad kad je klub uspjesan, manijaci seru... ja sam bio i buci uvijek clan tm87, ali ovo sto rade sada, je bas bruka za klub!!!
sramite se!!!

sta god da je problem, nek neko to rijesi, inace ce to pokvariti slavlje za titulu... eto 4 godine smo trpili manekene i uprave koje su unistile klub, a sad kad je klub uspjesan, manijaci seru... ja sam bio i buci uvijek clan tm87, ali ovo sto rade sada, je bas bruka za klub!!!
sramite se!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
hahahahah i vi vjerujete ovog mahalskom portalu, pa pouzdanije informacije ima moja komšinica Mejra nego oni miševi.
oni fol izvještavaju šta se na jugu dešava, šega baš.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
kad se ne mogu nigdje procitati ozbiljnije informacije... al ovo je stvarno SRAMOTA!bagrcavi je napisao/la:hahahahah i vi vjerujete ovog mahalskom portalu, pa pouzdanije informacije ima moja komšinica Mejra nego oni miševi.
vase podgrupe su zamolile muriju kad krenu ovi da ih napadaju da oni ulijecu i bukvalno ih brane..jedino to..Plavetnilo je napisao/la:Nime meni bi bilo drago da si u pravu, al ako su ti kvazi novinari u pravu i ako je sjever ovo vikao jugu onda je stvarno bruka.nime_tm87 je napisao/la:Kakva crni neredi, policijska akcija bila planirana nego ovi kvazi novjnari pisu gluposti

mislim nije prvi put da se vase podgrupe obracaju policiji zbog odredzenih osoba na jugu koje se seru svima u cejf..

samo se vi segajte,probkemi su pravi i nece samo tako nestati a vi se samo smjeskajte ..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa ne kontam te al bas ...... pa nemas ti veze s vezom nit znas sta je to na Jugu....JUG je samo jedan i na toj tribini su napravljene najbolje koreo u Drzavi a i sire Jug je sveta strana za sva vremena ...a vi cete da dobijeta svoje za par danamma_hz je napisao/la:e da im hoce sjever otici tamo...fanatici,kurci ,palci...
cestitke na tituli..
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- badblueboylivno
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la: vase podgrupe su zamolile muriju kad krenu ovi da ih napadaju da oni ulijecu i bukvalno ih brane..jedino to..![]()
mislim nije prvi put da se vase podgrupe obracaju policiji zbog odredzenih osoba na jugu koje se seru svima u cejf..
samo se vi segajte,probkemi su pravi i nece samo tako nestati a vi se samo smjeskajte ..

jesi li ti ozbiljan molim te ???

daj drug molim te reci mi zašto širiš laži po ovoj temi ?
DRUG NEBI TI PUNCA
6000badblueboylivno je napisao/la:Da ne tražim po temi, koliko je gledatelja na Grbavici?
Volim te Zeljo!!!
zasto se ovi pitari brinu o zelji i manijacima
da nam je klub u kurcu kao sarajevo nama bi zadnje na pameti bilo pricat o tudjim navijacima
kompleksi su cudo

Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 09 maj 2012, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
da im pokazu kako se voli klub..bez opojnih sredstava..TM87doboj je napisao/la:pa ne kontam te al bas ...... pa nemas ti veze s vezom nit znas sta je to na Jugu....JUG je samo jedan i na toj tribini su napravljene najbolje koreo u Drzavi a i sire Jug je sveta strana za sva vremena ...a vi cete da dobijeta svoje za par danamma_hz je napisao/la:e da im hoce sjever otici tamo...fanatici,kurci ,palci...
cestitke na tituli..

@bagrcavi..ne sirim ja lazi al et otom potom ,vrijeme ce pokazati..

FK SARAJEVO.
Ti iz doboja meni nasao pricat kaok ti bolje znas pa j.e.b.o.t.e valjda cu bolje znati od tebe jer zivim u ovom gradu,imam raje koji su sa juga i dosta stvari znam ipak ovo nije tako velik grad pa prema tome ne pricaj te gluposti kako vam je sve uredu sa jugom kad nijeTM87doboj je napisao/la:
citas li ti postove ili samo pisesadnanhz je napisao/la:Izgleda da su bili pravi belaji na jugu dok su morali i specijalci da ulijecu

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala.zlatandr je napisao/la:6000badblueboylivno je napisao/la:Da ne tražim po temi, koliko je gledatelja na Grbavici?
Hayley <3
@adnanhzadnanhz je napisao/la:Ti iz doboja meni nasao pricat kaok ti bolje znas pa j.e.b.o.t.e valjda cu bolje znati od tebe jer zivim u ovom gradu,imam raje koji su sa juga i dosta stvari znam ipak ovo nije tako velik grad pa prema tome ne pricaj te gluposti kako vam je sve uredu sa jugom kad nijeTM87doboj je napisao/la:
samo nesto da ti kažem :
ŽELJO JE ŠAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
svoj ti poso kume, sjeti se onih vaših "belaja" oko tribine od prije par godina 

DRUG NEBI TI PUNCA
Cestitke na tituli. Moglo vam je se cestitat i prije nekoliko mjeseci, ali eto. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Mislim da nitko ne može reći da je sa Jugom sve OK kad to nije već neko vrijeme i to nije nikakva tajna. Al sve je to manje bitno, ti pojedinci ili skupina na jugu koja pravi probleme nije bitna, jedini koji je bitan je ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.