FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 11 jun 2016, 14:52

BiHpl je napisao/la:FK Sloboda bi bilo najbolje da osnuje drugi (svoj ) omladinski pogon a ovi neka se takmiče negdje drugo ako već neće potpisati ugovore ....A nije loša ideja da se npr stadion Sloge sredi za EL
vjerujte da sam i ja razmisljao o tome da se sredi Slogin stadion i da gore igra Sloboda pogotovo ako Sloga udze Federalnu...sto je najtuznije ta je opcija daleko realnija nego renoviranje i igranje na Tusnju :oops: :oops: :oops: :( :( :(
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 11 jun 2016, 14:54

Zna li neko gdje igra Nermin Haskic .... Odličan napadač bio ,sad neznam...
Jeli i tu opština vlasnik stadiona ???
Niko,niko samo Sloboda !!!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 jun 2016, 14:54

xeksor je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:- Prvi razlog što nema omladinaca jeste taj što su FK Sloboda i OP Sloboda 1919 dva različita pravna subjekta
- Druga stvar što u tom pogonu imaju 2-3 regularna lika i 10ak njih zvani "lična korist"
- Treće, Azmir je pokušao da to reorganizuje i nije uspio, pojedinci iz OP su direktno protiv Azmira i voljeli bi da napusti klub
- Četvrto, par igrača koji valjaju Husara je već pokupio u talu s pojedincima iz OP koji su radili direktno protiv FK
- Peto, Salihović i Pršeš kao i Todorović i još par njih nisu kvalitet za PL, jednostavno ne može se s njima praviti rezultat.
- Šesto, Azir Muminović ima kvalitet i dobit će svoju šansu, najkasnije iduće sezone će biti golman broj 1 u Slobodi.
- Sedmo, ne može i jare i pare. Ne možeš ganjati i rezultat (to ljudi hoće najprije i boli ih kita za sve) i omladince, možeš ubaciti 2-3 super omladinca u ekipu ali mi nemamo 2-3 superomladinca.
- Osmo, najavljeno je da će Azmir krenuti sa projektom škole fudbala. Samo me zanima kako će se riješiti status OP, ti će životom braniti svoje pozicije zaboli njih za Slobodu, pare su im bitne da klepaju od djece i od menadžera.
- Deveto, klub smo koji je u dubokim dugovima i ne može si trenutno prijuštiti administrativni kadar kakav nam treba, pravna služba, ekonomska služba,PR, marketing služba...to je najmanje 15 radnika (minimum minimuma) koji neće raditi džaba nego za minimalno 1000KM platu netto, to je 1500KM brutto. To je 270 000KM na godišnjem nivou. Ti ljudi i da su zaposleni, nemaju prostorija da rade pa treba i to platiti :!:
Znači ili administracija ili igrači, da smo normalna sredina kao što nismo, možda bi se i krenulo malo drugačijim putem ali mi hoćemo rezultat odmah, mi smo razočarani što smo prošle godine bili drugi i u prvenstvu i u kupu. Neke stvari će se morati rješavati u hodu.
- Deseto, da bi napravio dobre igrače moraš imati dobre pedagoge i treneru u omladinskim kategorijama, što mi nemamo.

Mi smo klub koji je sistematski uništavan zadnjih 20g. i sad Azmir to treba sve da ispravi. Ulaže svoj novac, svoje vrijeme i svoje živce da dovede klub na nulu ali treba i vremena za to sve. Još kada uzmemo da protivnika ima na svakom ćošku (i u skupštini kluba i OP i gradskom vijeću i među Fukarama i JU Gradski stadion...) sadašnji poaso koji je napravio je 5X vrijedniji. Da je lik došao u Slobodu i zatekao račun na 0 a ne u blokadi i milijunskim minusom i desetine tužbi i niti jedne pozitivne stvari, mi bi se danas spremali i razmišljali kako ćemo igrati grupnu fazu EL.
Potpisujem Jarane Sve lijepo objašnjeno
P.S. Eto šta se juče desi sa sarajevom. Ljudi raspustise sva nepotrebna tijela ostade im skupština ulagača i kraj.

E sad mene interesuje sledeće a sto azmir kaze da se malo vlasti u Kantonu probude. Razumjem da je BH Telekom sponzor repke i nemoze ssponzorisat klubove a da li je elektroprivreda Sponzor kome i ako nije sve vodeći u EP su sa naseg kantona, generalni direktor, članovi upravnog i nadzornog odbora itd.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jun 2016, 14:55

emirzlaTu je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:@solinas
Nisam ni pomislio da kontriras!Samo sam se nadovezu,momak je lijepo objasnio kako se i sta treba uradit po HITNO,da me ko neshvati pogresno,ovo trenutno i jest instant produkt,sve je ovo super i bajno,al svi smo svjesni da ako Azmir ode klub isto ode u istoriju BH fudbala...
Zato se potencira sto prije to bolje,da se vise fokus baci na taj dio i da se polako gradi sistem...

@NYKnicks fans...znam brate,al nisu oni Bogom dati tu da budu...rastjeraj sve goni u pm...
Azir je sad za 1,ne za godinu... :)
Svako ko ima ideje i zeli sistemu pomoci moze sudjelovati. Od Azmira neki ocekuju da uradi sve preko noci i on uradi sto se treba ali kada se obezbjede uvjeti.

Ovaj na fb zeli administraciji, a ne pita se zasto je nema. Ali on zeli, a Azmir jucer kaze da nemamo uvjete za to.

Zeli Slobodinu djecu u timu, a najbolja Slobodina djeca koja bi mogla biti u ovom timu nece da potpisu. Ili zeli djecu, a ne zna da je Azmiru cilj da svake godine bude dijete ali to se ne moze bez akademije. Zasto onda nije napao ove ljude koji vode omladinske pogone i koji su neprijatelji stvaranja akademije?
Vidis,taj momak upravo to i radi,pokusava da se sto prije uspostavi taj dio!Ide zajedno sa Azmirom i pomagace,jer mora preko Azmira i sa njim...jer ko drugi moze tu promjenu napravit!?
Sta ima od toga sto ce prozivat ove jazavce,kad njih to i ne dotice.

Opet meni to nije to, onaj post na fb mi izgleda kao post neke ugrozene persone. Dok 90% navijaca zeli to da se radi ovako kako se radi.
Ako hoce da napredujemo nije trebao u onom stivu spomenuti uopste Azmira Husica i ove transfere, pripreme i sve ostalo. Vec skontati u cemu je problem i oplesti po njima i tim ljudima u omladinskom pogonu.

Ko konta u cemu je problem nema potrebe da pise one eseje i hvata se djece, Prsesa, Salihovica i Muminovica kada se zna u cemu je problem. Svima nam je gotovo jasno u cemu je problem i onaj esej na fb je samo tu da se kritikuje. Ko hvala Azmire, znamo da smo bez tebe prelosi ali opet moram biti malo licemjeran pa te kritikovati za nesto.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 11 jun 2016, 14:57

kinder_jaje je napisao/la:Ne ozbilljni ste zeljo je pokusao sa svojom djecom pa vrlo brzo odustali,da bih pokusao nesto tako moras da dovedes sve najvece talente iz cijele drzave a zato ti treba akademija i opet ti to ne znaci da ce izaci klase od igraca.
Ne trazi niko ba da 11 igraca bude iz omladinskog pogona.
Da se ne desavaju stvari da gledaju kako ce pobjeci,kako ce unistit potencijal jednog omladinca svojim interesima itd.
Trebas ih pravit i prodavat,ne moraju oni igrat svi u Slobodi...
Unistili su djece i djece,zbog nestrucnosti,bahatoscu,pohlepom...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 jun 2016, 14:58

Dženan Bureković: "Imam ponude Želje i Slobode, a Čelik me ne želi pustiti"

Hoće da im i on oprosti dug? To se haman samo čeka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 jun 2016, 14:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:znaci trazimo 2 beka i jednog ofanzivca (ako bude-bude) 20 dana prije prve utakmice...nije lose, za sad sam zadovoljan

treba sto prije rijesiti bekove, da prodju sto vecio dio priprema sa ekipom pa onda idemo dalje

a sto se tice omladinskog pogona, davno smo pricali kako je to posebna firma i poseban klub...i sutra nek Azmir krene to da rjesava vec vidim naslove i price "seljak tjera tuzlanske "legende" i trenere na ulicu"..a sto od njih nema 3 insana, ostalo uhljebi-to niko ne spominje
Nije problem, nek ostavi i te "legende" na probni rad od nadzor......Azmir je Rizi Meskovicu nudio da bude direktor OP, Rizo odbio, kaze nesredjeni odnosi u klubu i pricao kako bi primjenio jednu od najboljih skola u Evropi za mlade igrace....Alkmarovu skolu.......bujrum Rizo, sredjeni su odnosi....i nemoj hodati po gradu ko gluha kuja i pametovati.
🔴⚫️

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 11 jun 2016, 15:24

http://sportsport.ba/bh_fudbal/imam-pon ... iti/197265
Ili ce za parama, ili za drugovima ;)
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!

Bosna_BabyBoy
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_BabyBoy » 11 jun 2016, 15:26

tz87fkr je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/imam-pon ... iti/197265
Čim dobije čiste papire, on je naš

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 11 jun 2016, 15:26

Bosna_BabyBoy je napisao/la:
tz87fkr je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/imam-pon ... iti/197265
Čim dobije čiste papire, on je naš
aBd brate

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 11 jun 2016, 15:39

Eto ga, naš je :D Hajde još Subic :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

tz87fkr
Kontakt:

Post Postao/la tz87fkr » 11 jun 2016, 15:42

Pasha_car_aga je napisao/la:Eto ga, naš je :D Hajde još Subic :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
To mi radiii

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 11 jun 2016, 15:44

A kako mi se ovo svidja, pokupismo sve mlade igrace sto vrijede i jos uz ove iskusne definitivno ce to da bude pun pogodak...Ajde Azmire daj nam te strance da vidimo, po mogucnosti napadaca jos jednog :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jun 2016, 15:45

Gdje ima to za Burekovica... Da je nas

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 jun 2016, 15:46

staragarda je napisao/la:Gdje ima to za Burekovica... Da je nas
tuzlanski objavio da je potpisao na 2 godine
Jedan grad, jedna ljubav!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 jun 2016, 15:46

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Jel malo 4 iz Čelika? Nek mi ne zamjere zeničani, šala, žao mi je što im idu igrači al situacija im je takva. Vjerovatno im je makar malo draže što su kod nas nego negdje drugo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2016, 15:47

Cuj dosao Burekovic.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jun 2016, 15:49

Sta bi.sa ovog seferovica, kondicioni.. Zar on nije neki dan u intervjuu rekao da će se nastaviti ta saradnja sa Slobodom... Okle sad u ljožetu

Bosna_BabyBoy
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_BabyBoy » 11 jun 2016, 15:50

Meni je lično drago da je Tomić otkazao i to na vrijeme, jer u suprotnom možda Bureković nebi došao. A on mi je puno draži nego Tomić. Po kvaliteti sigurno ništa lošiji od Tomića a puno mlađi i samim ti veći potencijal

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 11 jun 2016, 15:51

Da nam bi kondicioni onaj iz Banovića što je pripremao ekipu za prvi dio sezone :pray:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.