LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
U moru glupih poteza, loših odluka, pogrešnih dodvanja, LA ipak prisebniji i zahvaljujući clutch Kobaji odnio pobjedu. Vrlo loša utakmica po pitanju potrošnje lopte, posebno Kobe i Pau. Ovo se podhitno popraviti mora. Kobe i nekako, poslije povrede, očekivano, al' Pau..
Ofanzivno dobra igra, posebno Kobaje, vrlo racionalan, još samo TO da smanji i to je to.
Ofanzivno dobra igra, posebno Kobaje, vrlo racionalan, još samo TO da smanji i to je to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Kobe je umjetnik, odigrati ovako i to na poziciji playa u situaciji kad je kondiciono na 60% i tjelesno na 40...mozes ga mrziti jer si majmun, i mozes mu se diviti jer volis kosarku...
SI AMO CONte!!!
Moze se reci pobjedio je manje losiji tim od dva losa tima...
Pobjedu pisi, igru brisi. Ima dosta stvari koje je potrebno popraviti, ali ne vjerujem da ce to struka uspjeti ucinit.
Inace prije par sati se na ESPN LA-u pojavila sljedeca informacija, u koju ja licno ne vjerujem, jer mi Knicksima nemamo sta ponuditi...
http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... n-shumpert
Pobjedu pisi, igru brisi. Ima dosta stvari koje je potrebno popraviti, ali ne vjerujem da ce to struka uspjeti ucinit.
Inace prije par sati se na ESPN LA-u pojavila sljedeca informacija, u koju ja licno ne vjerujem, jer mi Knicksima nemamo sta ponuditi...
http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... n-shumpert
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Gasol...
stvarno ne znam sta mu se desava, al covjek nikad nije bio gori, ova utakmica je horor bila. Mlako, neagresivno, smotano, mekanih ruku, sav spor, isprepadan, svaki kontakt s protivnickim igracem il mu lopta ispadne il ga izbaci iz ritma..ma grozota jedna...
Sa izuzetkom onih lopti koje je bacao u bunar, Kobe odigrao vrlo, vrlo dobru utakmicu! Iskusno, kad je trebalo najvise izbori slobodna, selekcija suteva vrlo solidna. Iako se vidi da igra na iskustvo, i da tu nema nikakve snage, brzine, prodornosti, skocnosti. Eh sad, sreca pa je toliko dobar pa moze utrpat svako vece 20 poena taman da igra u invalidskim kolicima...
Imo je u par navrata dosta srece sto sudije u NBA ne sviraju duplu i korake kako bi trebali...hehe, evo jednog od momenata koje sam primjetio:

Sa izuzetkom onih lopti koje je bacao u bunar, Kobe odigrao vrlo, vrlo dobru utakmicu! Iskusno, kad je trebalo najvise izbori slobodna, selekcija suteva vrlo solidna. Iako se vidi da igra na iskustvo, i da tu nema nikakve snage, brzine, prodornosti, skocnosti. Eh sad, sreca pa je toliko dobar pa moze utrpat svako vece 20 poena taman da igra u invalidskim kolicima...
Imo je u par navrata dosta srece sto sudije u NBA ne sviraju duplu i korake kako bi trebali...hehe, evo jednog od momenata koje sam primjetio:

LAL: Gasol, Kaman
NYK: Chandler, Shump, Smith
Mogući trade, prvo je bio Blake, pa sada Kaman umjesto njega

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ovaj trade zvuci dobro da bi bio istinit i ne vjerujem da bi FO Knicksa na ovo pristao, iako je MK posljednjih godina za nista znao dobiti kvalitetne igrace.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A ono, glup trejd od strane Knicksa, ali ne smijem nista napisat jer su Lakersi u stanju odraditi ovako nesto. A i Knicksi budimo realni.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ma moguce..to je jedina sansa Kniksima da ociste SC ne produzivanjem Gasola sljedece sezone,bez toga su u velikom qurcu,ovako ne mogu nista.....sad za nas bi ovo bilo odlicno jbg...Shumpert prije svega,Chandler nece praviti problem,dok je Smith jbg Smith ali ni to nije lose...Forster je napisao/la:LAL: Gasol, Kaman
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Dobra prva četvrtina, ulazi sve živo. Kobaja opet malo jede gov.na sa izgubljenim, al' ima 6p i 2as..
-
- Kontakt:
Ubiše ih Hawksi u trećoj, fuj. Kobaja loš, opet izgubljene, sad je počeo i da sili šut, jednostavno se mora prilagoditi ovoj ekipi. To ne radi još uvijek.. Hill opet dobar, ostatak ne bih ni spominjao.
-
- Kontakt:
Ja ne znam što ga onaj kreten forsina na PG, vidi da ima milion izgubljenih lopti, on ga opet tu stavlja, pored Hilla, Young najbolji bio!Prisoner je napisao/la:Ubiše ih Hawksi u trećoj, fuj. Kobaja loš, opet izgubljene, sad je počeo i da sili šut, jednostavno se mora prilagoditi ovoj ekipi. To ne radi još uvijek.. Hill opet dobar, ostatak ne bih ni spominjao.
Grbavica naš je Hram!!!
Večeras bi se trebao vratiti Farmar na teren, ako je vjerovati medijima, pa da se Kobe vrati na svoju prirodnu poziciju.RiverPlate je napisao/la:Ja ne znam što ga onaj kreten forsina na PG, vidi da ima milion izgubljenih lopti, on ga opet tu stavlja, pored Hilla, Young najbolji bio!Prisoner je napisao/la:Ubiše ih Hawksi u trećoj, fuj. Kobaja loš, opet izgubljene, sad je počeo i da sili šut, jednostavno se mora prilagoditi ovoj ekipi. To ne radi još uvijek.. Hill opet dobar, ostatak ne bih ni spominjao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Onaj dan kada su ovog kloca izabrali za trenera moze slobodno uci kao jedan od najgorih u historiji Lakersa...
Cim nema suta za tri poena, nema ni pobjede. Jednostavno covjek nema neki drugi plan. Takodjer sam razocaran i Rambisom koji je prije pocetka sezone smatran kao najvece pojacanje ove ekipe, s obzirom da je pod trenerskom palicom Jacksona bio zaduzen za odbranu - i na kraju smo dobili drugu najgoru odbranu lige.
Morace Lakersi napraviti veliku cistku, ali samo je pitanje hoce li ego Buss-a to dozvoliti, jer bi to onda bilo priznanje da njegove odluke nisu bile dobre.
Cim nema suta za tri poena, nema ni pobjede. Jednostavno covjek nema neki drugi plan. Takodjer sam razocaran i Rambisom koji je prije pocetka sezone smatran kao najvece pojacanje ove ekipe, s obzirom da je pod trenerskom palicom Jacksona bio zaduzen za odbranu - i na kraju smo dobili drugu najgoru odbranu lige.
Morace Lakersi napraviti veliku cistku, ali samo je pitanje hoce li ego Buss-a to dozvoliti, jer bi to onda bilo priznanje da njegove odluke nisu bile dobre.
-
- Kontakt:
Ko o cemu - amerosm o treneru...vazda isto

Pobjeda sinoc protiv Memphisa 96-92...
Ako se ne varam ovo nam je tek druga pobjeda kada nam je sut za tri poena bio ispod 40 % . Najbolji u nasim redovima su bili Gasol i Bryant koji su postigli po 21 poen, dok su nas povrede Blake-a i Farmar-a posebno oslabile kada je klupa u pitanju, jer njen ucinak nije isti kao onaj od prethodnih sedmica.
Do kraja sedmice igramo jos dvije utakmice (B2B utakmice)...Prvo u Petak docekujemo Minnesotu, da bi u Subotu gostovali ratnicima.
Ako se ne varam ovo nam je tek druga pobjeda kada nam je sut za tri poena bio ispod 40 % . Najbolji u nasim redovima su bili Gasol i Bryant koji su postigli po 21 poen, dok su nas povrede Blake-a i Farmar-a posebno oslabile kada je klupa u pitanju, jer njen ucinak nije isti kao onaj od prethodnih sedmica.
Do kraja sedmice igramo jos dvije utakmice (B2B utakmice)...Prvo u Petak docekujemo Minnesotu, da bi u Subotu gostovali ratnicima.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nije džaba "logo"
Naj bolji čisti šuter svih vremena
, svaka čast R. Allenu i R. Miller-u , ali u njegovo vijeme nije bilo trica
možda, možda , ako nastavi ovako kao zadnje 2 sezone još narednih 10, S. Curry ima šansu da ga stigne

Naj bolji čisti šuter svih vremena

možda, možda , ako nastavi ovako kao zadnje 2 sezone još narednih 10, S. Curry ima šansu da ga stigne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.