One WC left. Will awarded at Sunday
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zna li se ko je dobio te tri pozivnice?Unofficialpage je napisao/la:Možda i nije ostala ovo sam našao i ja sam skont'o da je ostala![]()
Inače sam sa engleskim na Vi
Wild Cards:UltraSA je napisao/la:Zna li se ko je dobio te tri pozivnice?Unofficialpage je napisao/la:Možda i nije ostala ovo sam našao i ja sam skont'o da je ostala![]()
Inače sam sa engleskim na Vi
Dobro si preveo.Unofficialpage je napisao/la:Jesam li dobro ono preveo? Ostala je jedna i da će biti poznato u nedjelju šta će biti sa njom
gdje si to procitao ?Unofficialpage je napisao/la:Čitam da je Berdych pozitivan na test. Ima li ko više informacija ili je ovo "bomba"
Na komšijskom forumusamirr je napisao/la:gdje si to procitao ?Unofficialpage je napisao/la:Čitam da je Berdych pozitivan na test. Ima li ko više informacija ili je ovo "bomba"
hahah ja mislio na nekom ozbiljnom sajtu ma to je neko izmislio 100 %Unofficialpage je napisao/la:Na komšijskom forumusamirr je napisao/la:gdje si to procitao ?Unofficialpage je napisao/la:Čitam da je Berdych pozitivan na test. Ima li ko više informacija ili je ovo "bomba"Ali koje napisao moguče je da je bomba i to velika mogučnost
Ne nasijedajte ba ljudiUnofficialpage je napisao/la:Čitam da je Berdych pozitivan na test. Ima li ko više informacija ili je ovo "bomba"
To ti Enver javio?lucif3R666 je napisao/la:damir 100 % ne igra u njemackoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.