Al ajd fulaju i bolji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koji si ti panj pa na Stuttgart idesharry_90 je napisao/la:Koje si ti drvo od igraca![]()
Zbog tebe ispusi 120 km na kladi..
Dobra kvota pa isao na njih,jos imao X/1,al ne mo's ti pogodit kada drvo od igraca ne zna pogodit iz penala..ibish1995 je napisao/la:Koji si ti panj pa na Stuttgart idesharry_90 je napisao/la:Koje si ti drvo od igraca![]()
Zbog tebe ispusi 120 km na kladi..
Nista nisi imao ni vidjeti,k'o da nije ni igrao..Monolog je napisao/la:Mislim da mu je ovo 2. put da ne zabija za pobjedu u sudijskoj nadoknadi. Prošle sezone je isto ovako (samo što, ako se dobro sjećam, tad i nije bio pravi penal već je sudija poklonio) zapucao penal. Šteta. A, kriv je i za poništen gol svog tima. Imao je danas 2-3 odlične šanse i to sve u drugom poluvremenu (prvo nisam gledao).![]()
Pao sam Stuttgarta i Ibiševića na kladionici, al' vjerujem da je gore njemu nego meni.
stvarno vikend Zmajeva za zaplakatiZgemboAdislic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto barem gol ne pogodi? Ako je golman odbrani, pa hajd...
Kakav los vikend za zmajeve..
Ovo sto Vedo uradi.. Neopisljivo.
Dzeki 15 minuta odpada, ko pascetu kosti poslje rucka.
Pjanic i Lulic nako, nisu katastrofalni ali nisu puno pokazali.
Beg tri komada iz mreze moro vadit.
Najbolje sto se desilo je asistencija Hajrovica u Svicarskoj ligi.
Samo moze bolje sljedeceg vikenda.
Miske, Pjanic, Hajrovic, Medunjanin, Spahiclevat je napisao/la:Uh ako odemo na SP i prodjemo grupa, pa s nekim odigramo neriješeno i onda na penale. Ko će pucati? Vedo? Džeko? A i Keno se prostio da skida penale.
Salihovic, Miske, Hajrovic, Ibisevic i Dzeko. Bas mislis da bi proslo bez napadaca da ne pucajuGoalgetter je napisao/la:Miske, Pjanic, Hajrovic, Medunjanin, Spahiclevat je napisao/la:Uh ako odemo na SP i prodjemo grupa, pa s nekim odigramo neriješeno i onda na penale. Ko će pucati? Vedo? Džeko? A i Keno se prostio da skida penale.. Ako treba, tu su i Ibrine panenke, ali sumnjam da ce ulaziti u igru
Ibisevic mozda,Dzeko ni pod raznoMurga je napisao/la:Salihovic, Miske, Hajrovic, Ibisevic i Dzeko. Bas mislis da bi proslo bez napadaca da ne pucajuGoalgetter je napisao/la:Miske, Pjanic, Hajrovic, Medunjanin, Spahiclevat je napisao/la:Uh ako odemo na SP i prodjemo grupa, pa s nekim odigramo neriješeno i onda na penale. Ko će pucati? Vedo? Džeko? A i Keno se prostio da skida penale.. Ako treba, tu su i Ibrine panenke, ali sumnjam da ce ulaziti u igru
Ja neznam je li iko drugi kod nas pucao penale i u svom klubu.
Neko u publici dobacivao pa ga htjeo loptom pogoditConsigliere je napisao/la:Nagledao sam se lose izvedenih penala ali ovo se rijetko vidja. On je gadjao raslje i promasio ih za metar![]()
![]()
Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...invincible1921 je napisao/la:ma ovo ba nije slucajnost ovo je neznanje ,kakav promasajne znam zasto uopste uzima da puca penale kad ne zna dat go ako nije sa metar u praznu mrezu
e moj vedo ...sreca pa imas kredita kod trenera
Šta bi bilo da je ima?totasef1 je napisao/la:Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...
Pogledaj:Virtu4l je napisao/la:Šta bi bilo da je ima?totasef1 je napisao/la:Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, CAGarfia, klasik, MostarNeretva, napapijri1987, Proximic i 30 gostiju.