e bash bih volio da vidim kvalitetnu igru sa nashe strane...to sam da ti pravo kazem pozelio...a i dalje mislim da je najveci krivac Rafa,koji ima i te kako dobre novce na raspolaganju...samo sto fula s njima....iskreno ne bih ni volio da smo ko Chelsea ili MC pa da kupujemo sve sto odigra dvije dobre utakmice...Liverpool je kroz istoriju bio i ostao veliki klub koji je imao dosta svojih igraca i u koji su dolazili igraci iz malih klubova i postajali evropske zvijezde...To je ono sto bih volio vidjeti u Liverpool-u...Lily je napisao/la:Dobiti vecerasnju utakmicu - to mi se cini kao sanhmm.. al' ja vjerujem u Liverpool tako da cu uvijek vjerovati da mozemo pobijediti.. Veceras se nadam barem kvalitetnoj igri s nase strane.. da li je to tesko dobiti? vidjet cemo
![]()
@damir: Rafa ne moze biti iskljucivi krivac.. da on bira pojacanja.. al' odakle pare za neko dobro pojacanje?? znaci jedini krivci su vlasnici.. Mozda malo i igraci al' ne mogu ni oni uvijek biti savrseni..
Edit: Ja bas mislim da cemo biti u top 4..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
sto sanjaj...moramo se nekad "probudit"..::Dreds je napisao/la:Sanjaj.....ackeey je napisao/la:Previse volim Liverpool da bih se pomirio sa porazom.
I pored ocajne igre, polovnjaka u ekipi, ipak se nadam da mozemo dobiti Spurse...
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Kako ih mislis dobiti ?Sa onakvom igrom igracima!?Thunder93 je napisao/la:pored ocajne igre, polovnjaka u ekipi, ipak se nadam da mozemo dobiti Spurse...
FK Pjetlovi
a jbt, pa sve se može...kako je Leeds dobio Man.Utd.?reds je napisao/la:Kako ih mislis dobiti ?Sa onakvom igrom igracima!?Thunder93 je napisao/la:pored ocajne igre, polovnjaka u ekipi, ipak se nadam da mozemo dobiti Spurse...

Klopp for the kop!
U tome i jest poenta da ja znam da cemo napasti Tottenham ne bi se bojao nikoga , ali kada znam da cemo opet takticki igrati mrtvu utakmicu e u tome lezi strah od svih protivnika a Londonski tim je trenutno bolje ekipa od Liverpoola sa boljim trenerom u sto nema sumnje !Thunder93 je napisao/la:a jbt, pa sve se može...kako je Leeds dobio Man.Utd.?reds je napisao/la:Kako ih mislis dobiti ?Sa onakvom igrom igracima!?Thunder93 je napisao/la:pored ocajne igre, polovnjaka u ekipi, ipak se nadam da mozemo dobiti Spurse...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
U tome i jest poenta da ja znam da cemo napasti Tottenham ne bi se bojao nikoga , ali kada znam da cemo opet takticki igrati mrtvu utakmicu e u tome lezi strah od svih protivnika a Londonski tim je trenutno bolje ekipa od Liverpoola sa boljim trenerom u sto nema sumnje ![/quote]Dirk je napisao/la:pored ocajne igre, polovnjaka u ekipi[/size],[/b] ipak se nadam da mozemo dobiti Spurse...
Kako ih mislis dobiti ?Sa onakvom igrom igracima!?
a jbt, pa sve se može...kako je Leeds dobio Man.Utd.?
E jbg, on od kada je došao samo je napao jedno desetak tekmi
Klopp for the kop!
Bitna je to stvar Liverpool kad je god krenuo ofanzivno samljeo je protivnika za 20 minuta !
Nadam se da ce Riera igrati , kakav god bio bolji je od Degena i Aurelia !
Nadam se da ce Riera igrati , kakav god bio bolji je od Degena i Aurelia !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- mighty_reds
- Kontakt:
jesu ono hljeba vam stranicu stavili pod zastitu...ja krenem kad trazi mi sifru i mail 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- reds_forever
- Kontakt:
kakogod,sa ovom ili jacom ekipom mi moramo pobjedjivati ova manje timove,a mi skoro protiv svake smo nadigrani...ako uporedis utakmice protiv chelsea,scuma,arsenala - tu smo koliko - toliko bolje igrali nego protiv stokea,portsmoutha i ostalih...sad bi to trebalo ispasti da su te ekipe kvalitetnije od ove prve 4 nabrojane i da nam trebaju dobra pojacanja da njih pobjedjujemo...zar ne bi trebalo obrnutoLily je napisao/la:Dobiti vecerasnju utakmicu - to mi se cini kao sanhmm.. al' ja vjerujem u Liverpool tako da cu uvijek vjerovati da mozemo pobijediti.. Veceras se nadam barem kvalitetnoj igri s nase strane.. da li je to tesko dobiti? vidjet cemo
![]()
@damir: Rafa ne moze biti iskljucivi krivac.. da on bira pojacanja.. al' odakle pare za neko dobro pojacanje?? znaci jedini krivci su vlasnici.. Mozda malo i igraci al' ne mogu ni oni uvijek biti savrseni..
Edit: Ja bas mislim da cemo biti u top 4..

Zamisli ti sad ovu nasu ekipu da igra napadacki,sa zarom,sa merakom,za navijace,za pobjedu ...mislis li da bi bili na ovoj poziciji na tabeli ili bismo se mozda popeli na koji nivo vise

ja kazem,ameri su krivi za novac,a igraci i benitez za sve ovo,naravno da igraci nisu cvjecke,ali oni barem to priznaju...
He added: "All the stories about me leaving are unfounded. The fans can be assured that I am doing all I can to get back to top form and help Liverpool finish the season on a high."
legendo uljepsas mi dan maksimalno

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 20 jan 2010, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ja necu da govorim da ocekujem debakl.. da ce nas razbiti.. jer da vjerujem da su bolji i da nista dobro se veceras ne moze desiti.. nije uredu.. Isto tako da i igraci ovako razmisljaju.. Pa zbog cega ce oni veceras igrati?? jer ce izgubiti?? ma dajte.. stvarno ste pesimisti. ne ide nam dobro u zadnje vrijeme al' sve se to moze promijeniti..
YNWA
In Rafa we trust!
YNWA
In Rafa we trust!

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Liverpool zainteresiran za Jonesa
Liverpool je započeo razgovore sa Sunderlandom oko dovođenja napadača Kenwyne Jonesa na Anfield.
Rafa Benitez želi dovesti Sunderlandovog 25-godišnjeg napadača na posudbu te tako ojačati svoj napad oslabljen povredom Španca Fernanda Torresa, dok Sunderland inzistira na prodaji na ljeto.
Navodno, Benitez je bio spreman mijenjati Babela za Jonesa, ali taj prijedlog je odbio menadžer Sunderlanda Steve Bruce.
Birmingham je također bio zainteresiran za ovog internacionalca iz Trinidada i Tobaga, koji je 2007. godine došao u Sunderland iz Southamptona za 6 miliona funti, a novi ugovor, na 4 i po godine, potpisao prošlog januara.
U ovoj sezoni je dao 6 golova, a igrao je svih 90 minuta u subotnjem debaklu Sunderlanda na Stamford Bridgeu.
Liverpool prolazi kroz težak period, sedmi su u Premiershipu i ispali su iz svih velikih kup takmičenja. Dobili su samo 5 utakmica od zadnjih 17, a jedino preostalo takmičenje u kojem mogu računati na uspjeh je Europska liga.
Bez obzira na poziciju tima sa Anfielda, Benitez je u ponedjeljak izjavio da možda i neće dovesti neko pojačanje u ovom prijelaznom roku.
Vidjeti ćemo šta možemo uraditi u ovom roku. Imamo dobar tim, dobru ekipu i nije tako loše kao što ljudi misle. Važno je imati povjerenja.
Liverpool je započeo razgovore sa Sunderlandom oko dovođenja napadača Kenwyne Jonesa na Anfield.
Rafa Benitez želi dovesti Sunderlandovog 25-godišnjeg napadača na posudbu te tako ojačati svoj napad oslabljen povredom Španca Fernanda Torresa, dok Sunderland inzistira na prodaji na ljeto.
Navodno, Benitez je bio spreman mijenjati Babela za Jonesa, ali taj prijedlog je odbio menadžer Sunderlanda Steve Bruce.
Birmingham je također bio zainteresiran za ovog internacionalca iz Trinidada i Tobaga, koji je 2007. godine došao u Sunderland iz Southamptona za 6 miliona funti, a novi ugovor, na 4 i po godine, potpisao prošlog januara.
U ovoj sezoni je dao 6 golova, a igrao je svih 90 minuta u subotnjem debaklu Sunderlanda na Stamford Bridgeu.
Liverpool prolazi kroz težak period, sedmi su u Premiershipu i ispali su iz svih velikih kup takmičenja. Dobili su samo 5 utakmica od zadnjih 17, a jedino preostalo takmičenje u kojem mogu računati na uspjeh je Europska liga.
Bez obzira na poziciju tima sa Anfielda, Benitez je u ponedjeljak izjavio da možda i neće dovesti neko pojačanje u ovom prijelaznom roku.
Vidjeti ćemo šta možemo uraditi u ovom roku. Imamo dobar tim, dobru ekipu i nije tako loše kao što ljudi misle. Važno je imati povjerenja.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
How yes no!Mirza_Hordas je napisao/la:Vidjeti ćemo šta možemo uraditi u ovom roku. Imamo dobar tim, dobru ekipu i nije tako loše kao što ljudi misle. Važno je imati povjerenja

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
meni se cini da ekipa nema povjerenja u sebe,a to je vrlo bitno....
ja se svakako nadam najboljem...posto gerrard rece da su price o njegovom odlasku bez ikakve osnove ,nadam se da ce dan zavrsit kako je i poceo
ja se svakako nadam najboljem...posto gerrard rece da su price o njegovom odlasku bez ikakve osnove ,nadam se da ce dan zavrsit kako je i poceo

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
A kako je to poceo ?reds_forever je napisao/la:nadam se da ce dan zavrsit kako je i poceo
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
pa dobro....sve je pocelo dobro,od dorucka jutros pa do ovog sto kapiten izjavireds je napisao/la:A kako je to poceo ?reds_forever je napisao/la:nadam se da ce dan zavrsit kako je i poceo

- majestic24
- Kontakt:
Rafael Benitez, trenutni trener Liverpoola i osoba koja je glavna tema gotovo svih razgovora vezanih uz nogomet posljednjih nekoliko tjedana stao je u obranu svog posla i svojih statistika.
Španjolac je gledao svoju momčad kako ispada iz ovogodišnjih Lige Prvaka, FA Kupa te Liga Kupa, te je također Liverpool spustio 14 bodova iza vodećeg Chelsea na samo pola sezone od kraja prvenstva.
Iako klub sa Anfielda trenutno ne briljira, i ima relativno razočaravajuću sezonu Benitez vjeruje kako je tim napredovao od njegovog dolaska 2004. godine.
"Razlika između kluba prije (mog dolaska) i sada je velika u vidu novca, vrijednosti momčadi i ponosa navijača. Kada sam stigao ovdje klub je trebao pobjede i ljudi su pričali o osvajanju prvensta već 19 godina. Osvojili smo Ligu Prvaka (u mojoj prvoj sezoni) nakon 21 godine i jedini smo Engleski klub koji je taj trofej zadržao. Kao klub uspjeli smo povratiti ponos i to je ono što je važno. Istina je da smo se popravili od šestice (od 10) na osam ili devet. Doći do 9)10 je poprilično teško."
Španjolac je gledao svoju momčad kako ispada iz ovogodišnjih Lige Prvaka, FA Kupa te Liga Kupa, te je također Liverpool spustio 14 bodova iza vodećeg Chelsea na samo pola sezone od kraja prvenstva.
Iako klub sa Anfielda trenutno ne briljira, i ima relativno razočaravajuću sezonu Benitez vjeruje kako je tim napredovao od njegovog dolaska 2004. godine.
"Razlika između kluba prije (mog dolaska) i sada je velika u vidu novca, vrijednosti momčadi i ponosa navijača. Kada sam stigao ovdje klub je trebao pobjede i ljudi su pričali o osvajanju prvensta već 19 godina. Osvojili smo Ligu Prvaka (u mojoj prvoj sezoni) nakon 21 godine i jedini smo Engleski klub koji je taj trofej zadržao. Kao klub uspjeli smo povratiti ponos i to je ono što je važno. Istina je da smo se popravili od šestice (od 10) na osam ili devet. Doći do 9)10 je poprilično teško."
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ccc.. sram te i stid bilo.. sto nisi napisao i autora teksta??Mirza_Hordas je napisao/la:Liverpool zainteresiran za Jonesa

Ko ne zna to je nasa Lejla.. ustvari njihova hehe

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Jovanović novi napadač na Benitezovoj listi
Srijeda, 20.01.2010.
Predstavnici Liverpoola susreli su se jučer s Milanom Jovanovićem da bi razgovarali o mogućem transferu u klub sa Anfielda.
Kako doznajemo iz Belgijskih medija, dvije stranke održale su sastanak, na kojem je Liverpool pokušao preduhitriti AC Milan za kojeg se također sumnja da je na tragu ovog napadača Standard Liegea.
Jovenovićev ugovor s Belgijskim prvacima završava ovog ljeta, i Les Rouches će pokušati uvnočiti njegov odlazak umjesto da rizikuju odlazak igrača na slobodnom transferu.
28-godišnjak igrao je prethodno za Shakhtar Donetsk i Lokomoivu iz Moskve prije nego je odlučio prećiu Standard 2006.g.. Od tada Jovanović je postigao 52 ligaška gola u 107 nastupa, te se na taj način nametnuo izborniku reprezentacije Srbije.
Vjeruje se kako je napadač odradio preliminarni razgovor s Rafom Benitezom prije dolaska u Engelsku jučer na dodatne konsultacije. Spreman je ostaviti trag u Europskom nogometu nakon što je odbio prelazak u Real Madrid nebi li stekao prvo više prvotimskih nastupa.
Sada se bitka između Redsa i Rossonera zahuktava, a Benitez je u mogućnosti dovesti još jednog napadača na Anfield.
"Vidjeti ćemo možemo li napraviti još nešto u ovom transfer prozoru. Ukoliko ne uspjemo onda ćemo malo stegnuti redove za slijedećeg protivnika." Izjavio je Rafa Benitez na nedavnoj konferenciji za novinare.

Mi se polahko pretvaramo u Milan sve stari igrac nema mladih nada vrlo malo
.
Srijeda, 20.01.2010.
Predstavnici Liverpoola susreli su se jučer s Milanom Jovanovićem da bi razgovarali o mogućem transferu u klub sa Anfielda.
Kako doznajemo iz Belgijskih medija, dvije stranke održale su sastanak, na kojem je Liverpool pokušao preduhitriti AC Milan za kojeg se također sumnja da je na tragu ovog napadača Standard Liegea.
Jovenovićev ugovor s Belgijskim prvacima završava ovog ljeta, i Les Rouches će pokušati uvnočiti njegov odlazak umjesto da rizikuju odlazak igrača na slobodnom transferu.
28-godišnjak igrao je prethodno za Shakhtar Donetsk i Lokomoivu iz Moskve prije nego je odlučio prećiu Standard 2006.g.. Od tada Jovanović je postigao 52 ligaška gola u 107 nastupa, te se na taj način nametnuo izborniku reprezentacije Srbije.
Vjeruje se kako je napadač odradio preliminarni razgovor s Rafom Benitezom prije dolaska u Engelsku jučer na dodatne konsultacije. Spreman je ostaviti trag u Europskom nogometu nakon što je odbio prelazak u Real Madrid nebi li stekao prvo više prvotimskih nastupa.
Sada se bitka između Redsa i Rossonera zahuktava, a Benitez je u mogućnosti dovesti još jednog napadača na Anfield.
"Vidjeti ćemo možemo li napraviti još nešto u ovom transfer prozoru. Ukoliko ne uspjemo onda ćemo malo stegnuti redove za slijedećeg protivnika." Izjavio je Rafa Benitez na nedavnoj konferenciji za novinare.

Mi se polahko pretvaramo u Milan sve stari igrac nema mladih nada vrlo malo

FK Pjetlovi
- alan_kardec
- Kontakt:
Jovanović nije klasični napadač,više je krilo.Ima strašan prvi korak,prodoran je, dobar dribler,mislim da bi nam dobro došao jedan takav igrač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.