Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Valjda nece nestati struje, prije kad mi nije komp radio normalni i kad sam nosio na servis oni su radili flash biosa i poslije je sve ok radilo
Jesi probao obrisati flash, pa ga ponovo instalirat?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Uradio update i onda restartovao kompjuter i onda je bilo uredu.uNbx je napisao/la:Jesi probao obrisati flash, pa ga ponovo instalirat?

- alan_kardec
- Kontakt:
čim uđem na stranicu premier kladionice pojavi mi se ovo

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma flash je totalno nestabilan u zadnjih par mjeseci i nerijetko povuce citav browser sa sobom kada crash. Polako izlazi iz koristenja, ali imaju alternative kao HTML5, Shumway, pa cemo vidjeti sta ce biti stabilno i mozda neki standard koji ce preuzeti to.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- alan_kardec
- Kontakt:
pa da promjenim browser? 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Illmatic09
- Kontakt:
Valjda na Chrome dobro radi, ali na mozillil šteka ćesto. Ja sam uradio update i sad je sve ok, mada razmišljam da se prebacim na html5 ili shumway. Je li iko koristi ova dva pomenuta?
- JoseMourinho
- Kontakt:
na Chromu ja bar nisam nikakvih problema sa flashom imo, za ostale browsere ne znam 

Meni Opera rastura, kakva Mozilla kakve pi*ke materine 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- alan_kardec
- Kontakt:
evo promijenio sam browser i sad mi flash ne šteka.
a svakako mi se mozzilla nije ni sviđala toliko.

a svakako mi se mozzilla nije ni sviđala toliko.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Raja imam ogroman problem sa laptopom. Jutros sve radilo i kada sam sada krenuo opet samo je zabudalio mis. Kontam da je do misa, iskljucim ga, i krenem sa njegovim misem al isto. Desava se da sam krene da vuce lijevim klikom i onda mi pomarkira sve zivo ispremjesta ikonice na desktopu... Do cega je to odjednom tako ?
3-4 sata sam normalno bio na kompu igrao igrice i bio na fb.. Kada sam htio da ugasim komp odjednom se samo restartovao i ponovo se upali i pise ...'da kad bude internet da ce prijaviti kvar microsoftu' kasnije mi je pisalo chek later i cancle .. Isao sam cacnclee , je li to uredu?
Nemoj ga spajati na internet mogo bi te prijaviti vlastit kompjuter. izgleda da mu je bilo krivo sto si htio da ga ugasis pa se restartovaoEdoBa je napisao/la:3-4 sata sam normalno bio na kompu igrao igrice i bio na fb.. Kada sam htio da ugasim komp odjednom se samo restartovao i ponovo se upali i pise ...'da kad bude internet da ce prijaviti kvar microsoftu' kasnije mi je pisalo chek later i cancle .. Isao sam cacnclee , je li to uredu?

Ramsey16 je napisao/la:Nemoj ga spajati na internet mogo bi te prijaviti vlastit kompjuter. izgleda da mu je bilo krivo sto si htio da ga ugasis pa se restartovaoEdoBa je napisao/la:3-4 sata sam normalno bio na kompu igrao igrice i bio na fb.. Kada sam htio da ugasim komp odjednom se samo restartovao i ponovo se upali i pise ...'da kad bude internet da ce prijaviti kvar microsoftu' kasnije mi je pisalo chek later i cancle .. Isao sam cacnclee , je li to uredu?![]()
De ozb pitam haha

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kad stavim memory karticu u Windows tablet kako da je nadjem i prebacim nesto na nju?
Moze mi netko poslati download link za Windows 8.1, 32bit?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jel neko zna kako da promjenim boot order u Biosu.
Problem je što mi je bios na njemačkom jeziku pa se još uvijek ne snalazim baš najbolje.
Pokupio sam neki virus pa bih da formatiram HDD i instaliram ponovo sistem.
Evo slike biosa
Kako se ja razumijem trebalo bi da promjenim pomoću +/- ali neće.
Problem je što mi je bios na njemačkom jeziku pa se još uvijek ne snalazim baš najbolje.
Pokupio sam neki virus pa bih da formatiram HDD i instaliram ponovo sistem.
Evo slike biosa

Kako se ja razumijem trebalo bi da promjenim pomoću +/- ali neće.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OnlyUnited
- Kontakt:
To si vjerovatno usao u system info. Mislim da tu ne mozes promjeniti, neg moras traziti boot ili sl. opciju gore na traci ili u redu (zavisi kak je vec konfigurisan odredjeni bios) te traziti Wechselmedien ili tako nesto pa staviti da ti prva bude cd (ako dizes preko cd-a, naravno) ili trazis opciju erste startgeräte i postavi cd.
Ako ovo ne nadjes, trazi opciju Fortschritte.
Ili samo ubaci cd, i pri pokretanju ako pisalo press any key to boot from CD..., nemas potrebe pomenuto raditi.
Ako ovo ne nadjes, trazi opciju Fortschritte.
Ili samo ubaci cd, i pri pokretanju ako pisalo press any key to boot from CD..., nemas potrebe pomenuto raditi.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.