Dakle, ljudi imaju bod manje od nas u dosta težoj grupi od naše. Aferim. Šta ti je pravi stručnjak na klupi a ne poluprofesionalni igrač karti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:34U drugim vijestima, Farski Otoci sa 54 hiljade stanovnika (manje od Ilidže) i sa automehaničarima, vrtlarima, ribarima, instruktorima skijanja, te igračima Fredericije, Triglava i Wisle Plock trpa prvo Crnu Goru, pa onda i Češku.
Ali eto, nemamo mi kvaliteta, nije do selektora.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prebaci Memica na desnog beka,
Cuj Menalo desni bek, sta izvodis ljudino
Cuj Menalo desni bek, sta izvodis ljudino
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Povedi nas Sergej hahahha
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Treba vidjeti Almedina za idućeg selektora. U prize moneyu ima 180x više od trenutnog, ne sumnjam i da bi više znao o taktici od dotičnog.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako će frajer poništiti svoj čitav legacy iz igračkih dana 

Ma dobra igra večeras. Realnost.JayCatwright je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:21Kako će frajer poništiti svoj čitav legacy iz igračkih dana![]()

Gledam Sergeja i na um mi pade naslovnica birvaktile u Skandalu (žuta štampa ko ne zna od ove male pečaludije); "Ceca NAPOKON pokazala sise".
Danas bi to samo na ssba naslovnici prošlo.
Danas bi to samo na ssba naslovnici prošlo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Greška. Ja sam dobio ponudu Avaza i prešao tamo, nisam dobio otkaz. Ali plan je bio da ne idem u San Marino i na Kipar, jer sam se izdvojio. Tako mi je bar rečenobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 18:08Srpski novinari za naše su Fabrizio Romano, Ornstein i Sami Mokbel u jednom. Smiješno je to uopšte i porediti, oni kad nagaze na press konferencijama i slično (opravdano, naravno), to je 1% što rade naši. Da je ovaj klovn tamo na klupi ili da su naši novinari poput njihovih, vjerovatno bi se pobio sa nekim na pressu ili objesio.
Vrhunac našeg novinarstva i pitanja na pressu su: "Kakva je atmosfera u repstaciji?", "Kako je Edin Džeko?", "Kakva su očekivanja?".
Ako postaviš neko pitanje mimo toga, iz saveza zovu novine/portal za koji radiš da dobiješ otkaz, inače vam nema više besplatnih karti, putovanja i sl. To vidimo i po @Misketu koji je dobio otkaz u SS.ba jer je nagazio klovna par puta normalnim pitanjima, pa morao preći u Avaz.
Podanički mentalitet je u svim porama društva i ona "samo nek ne puca".

BHF
Malta viktorije igra sa nama.
Al treba nam realnosti, danas svi igraju lopte.
Al treba nam realnosti, danas svi igraju lopte.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ocekujem izgovor nakon meca "bilo nam je vruce".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e jaka cuj manje od ilidze hahahahahahababoedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:54Dakle, ljudi imaju bod manje od nas u dosta težoj grupi od naše. Aferim. Šta ti je pravi stručnjak na klupi a ne poluprofesionalni igrač karti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:34U drugim vijestima, Farski Otoci sa 54 hiljade stanovnika (manje od Ilidže) i sa automehaničarima, vrtlarima, ribarima, instruktorima skijanja, te igračima Fredericije, Triglava i Wisle Plock trpa prvo Crnu Goru, pa onda i Češku.
znas sta je meni zanimljivo, vecina onih koji su branili susica i govorili kako je dobar trener brane i barbareza sad ne znam kako to tako

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije laž brate.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:29e jaka cuj manje od ilidze hahahahahahababoedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:54Dakle, ljudi imaju bod manje od nas u dosta težoj grupi od naše. Aferim. Šta ti je pravi stručnjak na klupi a ne poluprofesionalni igrač karti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:34U drugim vijestima, Farski Otoci sa 54 hiljade stanovnika (manje od Ilidže) i sa automehaničarima, vrtlarima, ribarima, instruktorima skijanja, te igračima Fredericije, Triglava i Wisle Plock trpa prvo Crnu Goru, pa onda i Češku.
znas sta je meni zanimljivo, vecina onih koji su branili susica i govorili kako je dobar trener brane i barbareza sad ne znam kako to tako![]()
Farski Otoci, broj stanovnika: 54.719.
Ilidža, broj stanovnika: 66.730 (ovo je popis iz 2013., danas imaju sigurno više).
Ne pamtim vecu prevaru na klupi reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
koliko su ovo vicino kukavicje jaje svi prizeljkivali, tipa strogoca, patriotizam, pjevaju himne...nadam se da ce ostat 10godina da sve razhebe
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, boki86, CAGarfia, COYGBiH, Edincapitano, EdinjoBos, emir79, FerdinandF, forgempp, General505, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hrammm1921, icetea01, JackW, L-Train, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, NerminFatic, Pensioner26, Proximic, Sheyi, signalidunapark, tale07, tuzlanskinacin, Zaboljesutra i 193 gosta.