Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:07
Osttribine je napisao/la: ↑08 nov 2020, 17:01
tuzlac je napisao/la: ↑08 nov 2020, 16:35
Baš tako,prokleti sarajevski cigani ,uvijek se osiguraju sudijom.Ali to više nije fudbal i fudbalsko umijeće, to je borba za UEFA - Eure. DaBogda im za lijekova trebali.Prokleto im bilo na vijeke vijekova.Oni su na ovaj način naš fudbal doveli na najniže grane što se reflektira i kroz igru njihove tzv.reprezentacije.Ali ,ovaj Bašić i njegova četa danas su pokazali srce i ono poznato "Svi za jednog jedan za sve".Drago mi je da se desila ova utakmica baš na ovaj način.Ona će akoBogda označiti preokret kad je u pitanju igra FK Tuzla City.
J.ebo li ti usta retardirana "reflektore", prvo debilu da li te je stid komentarisati i predstavljati se navijacem nekakvog Citya, a bio si (valjda) navijac Slobode. Crveni za Barišiča tj drugi žuti je cist kao suza bio ne znam sta ti nije jasno. Ali tako je to kad si debil i mijenjas klubove i nadas se nekom trofeju, taj klub za koji navijas ni u Tuzli nije glavni a kamo li u BiH.

Tip je psihijatrijski slučaj, pošto znam o kome se radi. Nikad taj nije bio navijač Slobode.
Domaći nogomet
Hadžibegić: Radovan Karadžić je osam godina bio psiholog i motivator u FK Sarajevo
Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić kazao je da je vrhunac njegove igračke karijere bila titula sa FK Sarajevo 1985. godine.
“U jednoj jakoj ligi, poslije velike četvorke, dominirali smo fudbalom u Jugoslaviji”, izjavio je Hadžibegić u razgovoru na Nedeljnik.
On je govorio i o angažmanu Radovana Karadžića u timu sa Koševa, kasnije osuđenog ratnog zločinca kojeg je Haaški sud osudio na doživotnu kaznu zatvora.
“On je u FK Sarajevo bio na funkciji psihologa i motivatora punih osam godina. Imao sam priliku da radim u to vrijeme sa njim, kao i svi ostali u klubu. Na tome bih se zaustavio, jer je on za mene jedno veliko razočaranje”, rekao je Hadžibegić.
Pratite Premijer ligu BiH na FB
**** li vam vaš "Psiholog"matere kad su cure bile