FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adnan27
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adnan27 » 11 jun 2016, 01:30

Komunista je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:I meni je to enigma, gdje je to Husic postavljao ultimatume i najavio odlazak osim u ovima sto rade za klik više i u priči Rekla-kazala... Jer se uzelo zdravo za gotovo da Husic OPET hoće da digne ruke od svega i da je dosta tog njegovog prenemaganja više :wtf: :hmmmmm:
Jucer je bio taj ultimatum, samo vi niste znali za njega. Solinas jeste i usutio se i cekao sta ce se desiti. Zato se kurci kao da on placa pojacanja. Pa zar mislite da su danas ona pojacanja sa neba pala? Cekalo se kako ce proci ultimatum, pa da se ljudi pottpisu. Ali isti ti ljudi vele da vise nece nasjedati, a i izborna godina prolazi, a faraon ima dugo pamcenje.
U kom smislu neće nasjedati
U namicanju novca. Jucer se crta presla, izbori zavrsavaju uskoro.[/quote]
Da ti nisi Jasmin Imamovic :rol: :rol:[/quote]
Da ti nisi solinasev retardirani brat?[/quote
eto vidis ja se salim ti vrijedjas

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:31

Neka Solinas odredjuje kako ce se trositi budzet Grada Tuzle, on sve zna. Ja idem spavati :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 11 jun 2016, 01:34

Priznajte da bi svi forumasi davno napustili klub da ste na Azmirovom mjestu (gubi zivce, zena galami kuci, levate ga neki igraci, bivse legende i predstavnici grada). Ne smije čak ni prozvati ekipu sa komentarom 15% jer ti drugi moraju srediti milionski dug koji je napravljen puno prije nego je Azmir preuzeo poziciju u klubu. Covjek mora misliti o platama, pripremama, organizaciji svih utakmica, kaznama, ugovorima i onako usput sređuje dugove bivšim legendama i uposlenicima kluba kao i uskoro dobavljačima s čim nema ama nikakve dodirne tačke. Ma **** ba.

scorpy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scorpy » 11 jun 2016, 01:38

Komunista je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:solinas jel malo 4 jel 4 marke bolan ti zivis od nas :D pA MOZDA SOLINAS IZ BECA DA VISE NEGO TI IZ TUZLE JA NPR IZ PARIZA SAM PA SAM KUPIO OKO 10 SEZONSKIH JARANIMA SAD PLANIRAM NA LJETO 20 LOPTI DONJET ZA KLUB I OPET 10 SEZONSKIH JARANIMA
Postujem dijasporu, ali ja punim budzet Tuzle i sve sto to prati. Sezonake karte se nista u odnosu na ono sto grad ulozi. Dobro je da se skupa trudimo.
p

A sto ovaj zna trolovat na temi.
Kao sa on sam puni budzet grada a po tome koliko trola na forumu neutralni bi rekli nista ne radi u zivotu samo lijeci komplekse na forumu.
Ili tih 15% za Slobodu ne moze ukrasti u svoj dzep.
To sto pises da je trava zarasla I krateri po trotoarima sigurno nije zbog tih 15%.
To ti je zbog toga sto svi pokusavaju staviti nesto budzeta i u svoj dzep i svoje uze i sire porodice.
Treba ga samo ignorisati.
Konacno se radi dobar posao u Slobodi.
Od drugoligasa i ekipe pred gasenjem je sada sasvim respektabilna ekipa i za narednu sezonu.
Zavisno od protivnika mogla bi se proci prva dva pretkola mozda i trece.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 11 jun 2016, 01:41

Ja tebe komunista ne kontam. Evo ja sam u Tuzli jarane, pa me zaboli ona stvar sto 15% ide Slobodi i gdje ide. Ako ode Slobodi, onda tamo imaju ljudi, barem za sada, koji ce to fino uloziti gdje treba. Kao da ti znas jarane transparentno gdje ide ostalih 85%. Zapravo, jos bolje, kada budes znao tacno gdje i koliko se raspodjeli od tih 85% imas pravo pitati za 15%. Ne napadam te, ne pravi se naivna mlada, samo kazem da se fatas za slamku jednu pa slamku drugu. I kada ne ide, onda napadas nekog drugog na forumu. Nije to fer druze.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 jun 2016, 01:47

To što se prave mostovi od Slavinovića, Miladija, Ši-sela prema Panonskim jezerima, to ga ne brine nimalo. Ne možeš iz kuće izać što napisa neko, ho'š u prodavnicu završiš na Panonskom.
Nek se na to bacaju pare, a to što se daje Slobodi to nije u redu (reče "navijač" Slobode) i za to se mora podnosit izvještaj za svaku marku.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:50

Rimes87 je napisao/la:Ja tebe komunista ne kontam. Evo ja sam u Tuzli jarane, pa me zaboli ona stvar sto 15% ide Slobodi i gdje ide. Ako ode Slobodi, onda tamo imaju ljudi, barem za sada, koji ce to fino uloziti gdje treba. Kao da ti znas jarane transparentno gdje ide ostalih 85%. Zapravo, jos bolje, kada budes znao tacno gdje i koliko se raspodjeli od tih 85% imas pravo pitati za 15%. Ne napadam te, ne pravi se naivna mlada, samo kazem da se fatas za slamku jednu pa slamku drugu. I kada ne ide, onda napadas nekog drugog na forumu. Nije to fer druze.

Totalno masen fudbal. Beclija dinara ne ulaze, a ja iz Tuzle ulazem 15%. Ostalih 85% me ne zanima. Ali ajde ti objasni ljudima u Tuzli da je potrebno zapalitii 5% budzeta da se poravnaju dugovi? Jel mislis da navijaca Slobode ima vise od penzionera na panonskom. Ne prodajite mi etiku kada znamo u kakvom gradu zivimo. I da, zelim da znam gdje ide onih mojihh 15%, pa to su moje pare, manite navijacke mantre neko ce drugi platiti. .
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:52

wobly92 je napisao/la:To što se prave mostovi od Slavinovića, Miladija, Ši-sela prema Panonskim jezerima, to ga ne brine nimalo. Ne možeš iz kuće izać što napisa neko, ho'š u prodavnicu završiš na Panonskom.
Nek se na to bacaju pare, a to što se daje Slobodi to nije u redu (reče "navijač" Slobode) i za to se mora podnosit izvještaj za svaku marku.
Ti si fakat ogranicen. Koliko penzionera ode na panonsko, a koliko na tribinu. Drugo, ja nema veze sa opstinom, ali spaliti 5% budzeta je ludilo. Vidi se da vam se ne odbija od plate za poreze.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 01:54

Rimes87 je napisao/la:Ja tebe komunista ne kontam. Evo ja sam u Tuzli jarane, pa me zaboli ona stvar sto 15% ide Slobodi i gdje ide. Ako ode Slobodi, onda tamo imaju ljudi, barem za sada, koji ce to fino uloziti gdje treba. Kao da ti znas jarane transparentno gdje ide ostalih 85%. Zapravo, jos bolje, kada budes znao tacno gdje i koliko se raspodjeli od tih 85% imas pravo pitati za 15%. Ne napadam te, ne pravi se naivna mlada, samo kazem da se fatas za slamku jednu pa slamku drugu. I kada ne ide, onda napadas nekog drugog na forumu. Nije to fer druze.

Zaboravih, gdje se trosi 85%??? Klub jos nije privatizovan, tako da bi i to trebali znati. Ali ajde da budemo sektasi.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 11 jun 2016, 01:59

Komunista je napisao/la:

Zaboravih, gdje se trosi 85%??? Klub jos nije privatizovan, tako da bi i to trebali znati. Ali ajde da budemo sektasi.
Jarane ja govorio za budzet grada, jer si ti krenuo po budzetu grada. Ili te nisam dobro skonto, ili me trolas. Jer sto se grada tice, ako mislis da je sve transparentno, grdno se varas. U studiji koja je uradjena od strane NVO sektora prije par godina (mrzi mi se guglat na telefonu sam, pronadji sam), vecina brojki i postotaka je 'sredjena', tako da ako neko kaze da 5% budzeta ide na Slobodu, vjerovatno je taj broj priblizniji 1%.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 jun 2016, 02:16

:lolno:
K'o da Jasmina lično gledam. Haman ste haveri pravi. Skontan si.

U 3 dana ovoliko nebuloza napisati...Svakakvih "navijača" Slobode je bilo, ali ovo.
Haj' zdra'o :salut:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2016, 02:26

wobly92 je napisao/la::lolno:
K'o da Jasmina lično gledam. Haman ste haveri pravi. Skontan si.

U 3 dana ovoliko nebuloza napisati...Svakakvih "navijača" Slobode je bilo, ali ovo.
Haj' zdra'o :salut:
Ne budi odvratan.Covjek je nesvacen.
Covjek zeli znati gdje su njegove pare.njegovih 15 posto.
On zeli znati gdje je i ostalih 85 posto.
On zeli da mu se na forumu podnese gradski finansijski izvjestaj.Covjeku treba pomoci.
A ne sprecavati ga.
Ukoliko bude potrebe,po hitnom postupku oformiti forumsko gradsko vijece,i ukoliko je moguce rebalans budzeta,jer,ne ide ovako drugovi.
Nesto moramo poduzeti.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 jun 2016, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 11 jun 2016, 02:30

Sutra stari u grad pa se raspitaj gdje i ko daje "tvoje " pare. Treba ti neko po forumu podnosit izvještaje :damn:

Dabogda grad davao još 2 puta toliko za našu Slobodu, a tebi ako ne godi idi Jasminu pa se žali.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jun 2016, 03:09

Misevi u rupe.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 11 jun 2016, 04:09

samirr je napisao/la:Misevi u rupe.
:rol: :rol: :rol:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 08:20

wobly92 je napisao/la:To što se prave mostovi od Slavinovića, Miladija, Ši-sela prema Panonskim jezerima, to ga ne brine nimalo. Ne možeš iz kuće izać što napisa neko, ho'š u prodavnicu završiš na Panonskom.
Mostovi prema jezeru sa za 20k njegovih biraca, vecinom penzionera, a nas na tribini max 2k. Jeli ti jasno zasto se to gradi. Drugo, svaki dinar u budzetu je nas i treba da postoji trag gdje odlazi. Vi ako mislite drugacije, zao mi vas je. Zatrebace vama grad kada porastete iz bilo kog razloga.Trece, ne stavljaj mi u usta da sam rekao da nije u redu da grad daje za Slobodu. Ako zelis diskutovati, nemoj vrijedjati i lagati.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 08:23

adnan27 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:solinas jel malo 4 jel 4 marke bolan ti zivis od nas :D pA MOZDA SOLINAS IZ BECA DA VISE NEGO TI IZ TUZLE JA NPR IZ PARIZA SAM PA SAM KUPIO OKO 10 SEZONSKIH JARANIMA SAD PLANIRAM NA LJETO 20 LOPTI DONJET ZA KLUB I OPET 10 SEZONSKIH JARANIMA
Postujem dijasporu, ali ja punim budzet Tuzle i sve sto to prati. Sezonake karte se nista u odnosu na ono sto grad ulozi. Dobro je da se skupa trudimo.
:thumbup: pa dobro znamo i ja i ti da bi ih faraon i vako i nako negdje bacio bezveze u fontanu ili neku privatnu kucu tako da bolje da ih bacaju u slobodu nego njima u djepove :D salu na stranu velik je se dug napravio prema porezu i mora se to vratiti valja nam se strpiti par godina
Slazem se da se trebamo strpiti jer smo u gabuli, pomoci koliko mozemo, ali ne pristajem da pasivno asistiram i klimoglavim. Jedini nacin jeste uozbiljavanje uprave, pracenje tragova javnog novca, sponzori. Sta nam je falilo dodatno ime sponzora, ako bi to rjesilo neke stvari. Moramo se vratiti u realnost, ne kurciti se poput kitarskih gurbeta.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 08:30

Jel prozivanje grada da iskrca vise od 2 miliona u redu? Jel to u gradu zive samo navijaci Slobode. Da, imam pravo da pitam za tih 15 %. A sto se tice 85 %, lupas, jer 15% se odnosi na ucesce u finansiranju kluba, a ne udio u budzetu. I da, uvijek se raspitujem gdje se trose javni novci jer imam pravo na to, kao i obavezu. Nikoga nisam napao osim Solinasa koji mi ispsovao porodicu. I nece mi ovdje par likova odredjivati kakav sam ja navijac, jer ako trebam biti navijac poput solinasa, poceo bi pratiti kriket.
Jesam nekome ostao duzan objasnjenje? :)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 jun 2016, 08:34

Pa kog si se vraga nama popeo na qrac sa tim pitanjima, ZavnoBiH-a 11, odes i neka ti podnesu sve izvjestaje koje trazis.
Jedan grad, jedna ljubav!

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 jun 2016, 08:40

A nista, ti mene lagano na mute i mirna Bosna :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 3 gosta.