Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako se Amar Iz Mladosti momak od 18 godina hrva sa veznim igacim Zrinjskog

Sta je ovo, svi za sad 0:0
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zrinjski treba samo jedan jak šut u bilo koji dio okvira gola 

Ma zaključao je to Dujmović.Hans je napisao/la:Zrinjski treba samo jedan dobar šut u okvir

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bolje da je covjek ostao da igra, bio bi jedan vise za blok sutaS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma zaključao je to Dujmović.Hans je napisao/la:Zrinjski treba samo jedan dobar šut u okvir

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Igraci Mladosti su se valjali oko 15-20 minuta sigurno ovu utakmicu, katastrofa.
Nek su im zabili ko ih ****, ne volim ih sekunde, ali ovo nije ni f od fudbala, katastrofa.
Nek su im zabili ko ih ****, ne volim ih sekunde, ali ovo nije ni f od fudbala, katastrofa.
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 31 avg 2019, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Očekivano da će zabiti gol. Čuvaju vrijeme na svom terenu i onda na kraju ne zasluže sreću da ostane 0:0.
Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
i onda pada gol

Evo Zrinjski zabio u 100toj minuti, ebali pleme svoje
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Malo je 11 minuta koliko su se valjali u ova dva poluvremena vjeruj. U prvom su sigurno 6-7 minuta potrosili, a u drugom duplo vise.tm01hzne je napisao/la:Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
Slobodaneeeeeeeeeeeeee karajjj
Pored toga, na svaki prekid su izbijali loptu, onog iznijeli iz terena na nosilima, vratio se i odigrao do kraja itd.Wolffire je napisao/la:Sta seres koje pickeee materne golmana hitna odvukla i valjala li se. Mamuti ja valjao.bhpremierliga12 je napisao/la:Malo je 11 minuta koliko su se valjali u ova dva poluvremena vjeruj. U prvom su sigurno 6-7 minuta potrosili, a u drugom duplo vise.tm01hzne je napisao/la:Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa sta je bilo u prvom poluvremenu, Isakovic 2x, Bajic i jos 2x. Onda u drugom to pored golmana je bilo valjanja koliko hoces, svaki faul su odglumili ko da zaradjuju u Hollywoodu.Wolffire je napisao/la:Sta seres koje pickeee materne golmana hitna odvukla i valjala li se. Mamuti ja valjao.bhpremierliga12 je napisao/la:Malo je 11 minuta koliko su se valjali u ova dva poluvremena vjeruj. U prvom su sigurno 6-7 minuta potrosili, a u drugom duplo vise.tm01hzne je napisao/la:Mujić tradicionalno nastavlja s ovim nadoknadama u mečevima MDK i Zrinjskom...
i onda pada gol
Dobar Radnik 

Nikad u zivotu nisam vidio da se igrac vratio na teren poslije takve situacije. Svaka ti cast.Hans je napisao/la: Pored toga, na svaki prekid su izbijali loptu, onog iznijeli iz terena na nosilima, vratio se i odigrao do kraja itd.
Aj nek neko ima objektivan. Jos kako vam se zove onaj hajvan sto su ga iznjeli na nosilima, valjo se pola sata, onda uso za 10 sekundi cim je izaso, kakva je to pic.ka a 99-2000 godiste nisam siguran.
Znaci napuca te lopta u muda to je gluma. Znaci ne smijes nikad pasti jel. Poserem ti se na objektivnost de nadji jos koji prekrasaj da prokomentarises.bhpremierliga12 je napisao/la: Pa sta je bilo u prvom poluvremenu, Isakovic 2x, Bajic i jos 2x. Onda u drugom to pored golmana je bilo valjanja koliko hoces, svaki faul su odglumili ko da zaradjuju u Hollywoodu.
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 31 avg 2019, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko ti balvane imas godina i krijes se iza tastature. Umjesto da pohvalis sto u ligi igraju momci od 18, 19 godina ti najpamentije sto mozes reci je to.UZM je napisao/la:Aj nek neko ima objektivan. Jos kako vam se zove onaj hajvan sto su ga iznjeli na nosilima, valjo se pola sata, onda uso za 10 sekundi cim je izaso, kakva je to pic.ka a 99-2000 godiste nisam siguran.

Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 31 avg 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.