Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mozete sanjati, doktor ostajeCarlo je napisao/la:Ako je vjerovati ss.ba i izjavama Villasa-Boasa, gazde vec pricale s njim oko preuzimanja tima. Ma treba Carru staviti

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sto se mene tiče neka Brendana.
Nisam za odlazak jer bi se vratili opet na pocetak.Novi trener bi **** sa svojom formacijom, sa svojim izmjenama i uigravanjima i slicno, međutim ako do toga vec dodje vec sam pisao koga bih volio vidjeti na klupi.
Po meni bi najbolje bilo da se zaposli neko ko bi sa BR radio na transferima..
Nisam za odlazak jer bi se vratili opet na pocetak.Novi trener bi **** sa svojom formacijom, sa svojim izmjenama i uigravanjima i slicno, međutim ako do toga vec dodje vec sam pisao koga bih volio vidjeti na klupi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gdje? Na SKYu?Edin TM87 je napisao/la:Mozete sanjati, doktor ostajeCarlo je napisao/la:Ako je vjerovati ss.ba i izjavama Villasa-Boasa, gazde vec pricale s njim oko preuzimanja tima. Ma treba Carru staviti

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa ljudi mu dali kompjuter i komitet za transfere i on opet ne zna dovesti igrača?gaston je napisao/la:Sto se mene tiče neka Brendana.

Ja stvarno ne znam čime vas je fascinirao ovaj pokušaj od trenera.
Kocka je bačena
Pa ako ce ga zamijenit AVB, nek ostane.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Hajde Klopu dobij taj otkaz vise
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Bogami se trudiLiverpoolREDS je napisao/la:Hajde Klopu dobij taj otkaz vise

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rooney88 je napisao/la:Gdje? Na SKYu?Edin TM87 je napisao/la:Mozete sanjati, doktor ostajeCarlo je napisao/la:Ako je vjerovati ss.ba i izjavama Villasa-Boasa, gazde vec pricale s njim oko preuzimanja tima. Ma treba Carru stavitiMislim da nisi skontao na koga momak misli.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/villas- ... ola/148361" onclick="window.open(this.href);return false;"Imao sam razgovore sa Liverpoolom. Život mi ima dosta povrataka, ali nisam siguran da se želim vratiti u Englesku. Sjetim se često da je treniranje u Engleskoj bilo lijepo iskustvo za mene, ali bilo je i negativnih strana", izjavio je Villas-Boas
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Danas opet sa Sterlingom u vrhu napada i formacija 3-6-1
Nadam se nekoj tijesnoj pobjedi.
Zadnja izmjena: EdoMajka, dana/u 21 dec 2014, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Momčiluci sretno protiv Voajerovog putujućeg cirkusa. Šanse se moraju iskorištavati, a ovaj pajac na golu nije ni blizu De Gei.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je vec previse potcjenjivacki prema Arsenalu, da Liverpul utakmicu pocne s igracem manje, a ti jos ocekujes pobjedu. Ili si mozda mislio i Minjolea i Dzonsa smjestit na go.EdoMajka je napisao/la:Danas opet sa Sterlingom u vrhu napada i formacija 3-5-1

[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Momčiluci sretno protiv Voajerovog putujućeg cirkusa. Šanse se moraju iskorištavati, a ovaj pajac na golu nije ni blizu De Gei.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Arsenal je tim sa 11 WC igraca, a mi diletanti...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
A ajde nisu baš svih 11, imaju i oni Monreale i slične ali svakako imaju više igrača od nas koji su u stanju prelomiti utakmicu u njihovu korist.Sage je napisao/la:Arsenal je tim sa 11 WC igraca, a mi diletanti...

I FlaminijemSage je napisao/la:Arsenal je tim sa 11 WC igraca, a mi diletanti...

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
mogli bi vi danas mlatnut arsenala ha
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Danas u 17:00 veliki derbi Pl koji ima istoriju,za razliku od $itija,Chel$ija i drugih..
- coutinholfc
- Kontakt:
pozz svima na forumu,pratim vas unazad dvije godine.....idemo po pobjedu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.