FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
De popustite momka...Koji vam je ba...možda Tomić stvarno nije otputovao... Nesto mu nije leglo,nesto zapelo oko para,ko ce znat....Nije momak trolao uopšte samo je napisao info...vidjet ćemo je tačno ili ne
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa vidjet ćemo eto sutra
nije nemoguće, ali je rečeno da je potpisao, pa sad..

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
De zezamo se.staragarda je napisao/la:De popustite momka...Koji vam je ba...možda Tomić stvarno nije otputovao... Nesto mu nije leglo,nesto zapelo oko para,ko ce znat....Nije momak trolao uopšte samo je napisao info...vidjet ćemo je tačno ili ne

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dobro, koliko se kurcis danas, jesi li ti iskesirao igrace koji su nas pojacali? Jesi, ali u klincu. Vidi, grad 15% finansira klub, tako da ja jesam. Vidjecemo dokle jer ja hodam po bunarima na trotoaru, a ti iz Beca trazis da grad ispalcuje dugove, a mi kroz prasumu hodamo jer niko ne kosi travu po gradu. Tipicni parazit. Usutio si se sinoc kao vagina cekajuci hoce li Azmirov blef upaliti, pa si se pojavio. Hoces info? Sljedeci put kada padne ultimatum od Azmira, nece se niko pocesati, a tim Sloboda ode u klinac. Jos nisi odgovorio gdje su betonski elementi za istok? Smanji dozivljaj i ukroti svoje sa vrijedjanjem, ne priatoji Slobodi. I da, kada god pozelis da se raspravljas sa mnom, znaj da cu te napraviti nepismenom budalom, a ti nastavi.solinas je napisao/la:Komunista je napisao/la:Vrijeme je da prestanete, Solinas, ukroti svoje i smiri loptu i necu te vise prokazivati. Jehote, ima nas 20 i vi se vrijedjate ovuda.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Isto vrijedi i za ostale forumase, citav dan gledam ovdje kako vrijedjate druge. Nije u redu, zato smo mali. Udruzimo se i budimo jaki. Ako ne zelite, ako zelie "pisati" po onima koji imaju drugo misljenje, ne brinite, dobicete odgovor. Jebote, ukljucite mozak, smiju nam se djeca.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Kontakt:
Usutio se nestoNYKnicks Fan je napisao/la:Imal carape

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Smiri se.prsnut ces.Komunista je napisao/la:Isto vrijedi i za ostale forumase, citav dan gledam ovdje kako vrijedjate druge. Nije u redu, zato smo mali. Udruzimo se i budimo jaki. Ako ne zelite, ako zelie "pisati" po onima koji imaju drugo misljenje, ne brinite, dobicete odgovor. Jebote, ukljucite mozak, smiju nam se djeca.
Kakav ultimatum, o čemu pričate vi, zar još niste shvatili da čovjek nije ni planirao otići i da su mediji napuhali priču (sve za klik).
Pogledaj ga malo i kad priča, vjerujete šta vam pišu osobe koje i ne znate, a ne vjerujete čovjeku lično. Pogledaj onaj intervju od jučer na Slonu i shvatićeš o čemu govorim.
Što se tiče solinaša, ne znam što si se naklatio na momka bezveze, evo ja ti mogu i potvrdit 3-4 igrača koja je on najavio i koja su tu. A još roster nije ni kompletiran.
Opustite se malo, nema potrebe da jedni druge napadamo bezveze.

Što se tiče solinaša, ne znam što si se naklatio na momka bezveze, evo ja ti mogu i potvrdit 3-4 igrača koja je on najavio i koja su tu. A još roster nije ni kompletiran.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel to solinas spao da ga ti branis? Ajde u troskocima, ti si pokazao sa povecavanjem fonta pri psovkama koji si lik, djeca nam se smiju zbog togawobly92 je napisao/la:Kakav ultimatum, o čemu pričate vi, zar još niste shvatili da čovjek nije ni planirao otići i da su mediji napuhali priču (sve za klik).Pogledaj ga malo i kad priča, vjerujete šta vam pišu osobe koje i ne znate, a ne vjerujete čovjeku lično. Pogledaj onaj intervju od jučer na Slonu i shvatićeš o čemu govorim.

Zašto to vas dvojica ne riješite preko pp-a? Ako imaš neki problem sa likom, što se njemu privatno ne javiš, a ne ovdje pljuješ čovjeka po temi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ne finansiras ti 15 posto vec 120 hiljada ljudi a sto hodas po prasumama zna se ko je glavni u komunalcu a za istok nije momak mozda mislio bukvalno da su betonski radovi gotovi vec da se ti betonski radovi zavrsavaju u fabrici pa se onda samo montiraju djaba se prepirete ii meni nije zao i da odvaja i 20 posto ssrestava za slobodu ionako bi ih ovi pokrali negdje pa bolje u slobodu nego u necioj privatnoj kuci da zavrseKomunista je napisao/la:Jel to solinas spao da ga ti branis? Ajde u troskocima, ti si pokazao sa povecavanjem fonta pri psovkama koji si lik, djeca nam se smiju zbog togawobly92 je napisao/la:Kakav ultimatum, o čemu pričate vi, zar još niste shvatili da čovjek nije ni planirao otići i da su mediji napuhali priču (sve za klik).Pogledaj ga malo i kad priča, vjerujete šta vam pišu osobe koje i ne znate, a ne vjerujete čovjeku lično. Pogledaj onaj intervju od jučer na Slonu i shvatićeš o čemu govorim.
Zadnja izmjena: adnan27, dana/u 11 jun 2016, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni je to enigma, gdje je to Husic postavljao ultimatume i najavio odlazak osim u ovima sto rade za klik više i u priči Rekla-kazala... Jer se uzelo zdravo za gotovo da Husic OPET hoće da digne ruke od svega i da je dosta tog njegovog prenemaganja višewobly92 je napisao/la:Kakav ultimatum, o čemu pričate vi, zar još niste shvatili da čovjek nije ni planirao otići i da su mediji napuhali priču (sve za klik).Pogledaj ga malo i kad priča, vjerujete šta vam pišu osobe koje i ne znate, a ne vjerujete čovjeku lično. Pogledaj onaj intervju od jučer na Slonu i shvatićeš o čemu govorim.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja sam miran, ti si uspaljen veceras, on the fire. Istina bolisolinas je napisao/la:Smiri se.prsnut ces.Komunista je napisao/la:Isto vrijedi i za ostale forumase, citav dan gledam ovdje kako vrijedjate druge. Nije u redu, zato smo mali. Udruzimo se i budimo jaki. Ako ne zelite, ako zelie "pisati" po onima koji imaju drugo misljenje, ne brinite, dobicete odgovor. Jebote, ukljucite mozak, smiju nam se djeca.

Jesi ti zaljubljen u meneKomunista je napisao/la:Ja sam miran, ti si uspaljen veceras, on the fire. Istina bolisolinas je napisao/la:Smiri se.prsnut ces.Komunista je napisao/la:Isto vrijedi i za ostale forumase, citav dan gledam ovdje kako vrijedjate druge. Nije u redu, zato smo mali. Udruzimo se i budimo jaki. Ako ne zelite, ako zelie "pisati" po onima koji imaju drugo misljenje, ne brinite, dobicete odgovor. Jebote, ukljucite mozak, smiju nam se djeca.

u pravu si komunista svako ima pravo na svoje misljenje al si zapeo za ovih 15 posto od grada hahha isto oni ispred stadiona sto mu govore ti zivis od nas jel malo 4
I DRUGI GRADOVI ODVAJAJU PUNO VISE SREDSTAVA ZA KLUBOVE

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
V. P.
Jucer je bio taj ultimatum, samo vi niste znali za njega. Solinas jeste i usutio se i cekao sta ce se desiti. Zato se kurci kao da on placa pojacanja. Pa zar mislite da su danas ona pojacanja sa neba pala? Cekalo se kako ce proci ultimatum, pa da se ljudi pottpisu. Ali isti ti ljudi vele da vise nece nasjedati, a i izborna godina prolazi, a faraon ima dugo pamcenje.staragarda je napisao/la:I meni je to enigma, gdje je to Husic postavljao ultimatume i najavio odlazak osim u ovima sto rade za klik više i u priči Rekla-kazala... Jer se uzelo zdravo za gotovo da Husic OPET hoće da digne ruke od svega i da je dosta tog njegovog prenemaganja višewobly92 je napisao/la:Kakav ultimatum, o čemu pričate vi, zar još niste shvatili da čovjek nije ni planirao otići i da su mediji napuhali priču (sve za klik).Pogledaj ga malo i kad priča, vjerujete šta vam pišu osobe koje i ne znate, a ne vjerujete čovjeku lično. Pogledaj onaj intervju od jučer na Slonu i shvatićeš o čemu govorim.
Opustite se malo, nema potrebe da jedni druge napadamo bezveze.![]()
Mozda mu udara seenoveAerials je napisao/la:Zašto to vas dvojica ne riješite preko pp-a? Ako imaš neki problem sa likom, što se njemu privatno ne javiš, a ne ovdje pljuješ čovjeka po temi.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
15 % je puno vise od toga koliko odvaja solinasov Bec za klub. Imamo pravo znati sta se desava, ko ucjenjuje grad i gdje se trosi tih 15%. Tada cemo biti klub. Uzmite malo vremena i prosurfajte oa cete vidjeti transparentnost klubova.adnan27 je napisao/la:u pravu si komunista svako ima pravo na svoje misljenje al si zapeo za ovih 15 posto od grada hahha isto oni ispred stadiona sto mu govore ti zivis od nas jel malo 4I DRUGI GRADOVI ODVAJAJU PUNO VISE SREDSTAVA ZA KLUBOVE
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
sto se tice Tomica, od 10:25 - sve je jasno ...
sto se tice Tomica, od 10:25 - sve je jasno ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.