STRAŠNO !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potpis!rastafarian je napisao/la:
STRAŠNO !
U 20 hBlagoje Bratić je napisao/la:Jel protiv Slavije u 17,00 pošto vidim na zvaničnoj stranici,a vamo se piše u 20,ko sad tu koga i kome vjerovati.
U 20Blagoje Bratić je napisao/la:Jel protiv Slavije u 17,00 pošto vidim na zvaničnoj stranici,a vamo se piše u 20,ko sad tu koga i kome vjerovati.
Ništa organizovano,samo pokušaj starije raje da animiraju svoje vršnjake.Znači opet ponavljam,nikakve veze nema sa grupom,niti je šta organizovano.Baja_Zvjerka je napisao/la:P.S. Moze li mi neko reci koji je ovo fazon, stalno se spominju veterani, ima i ona najava, itd.
Kad si vec kod starije raje evo nesto da se neki podsjete a neki vide kako je to nekad izgledalo...DANDY je napisao/la:Ništa organizovano,samo pokušaj starije raje da animiraju svoje vršnjake.Znači opet ponavljam,nikakve veze nema sa grupom,niti je šta organizovano.Baja_Zvjerka je napisao/la:P.S. Moze li mi neko reci koji je ovo fazon, stalno se spominju veterani, ima i ona najava, itd.
Ja bih dao sve da mi neko objasni ovaj fenomen NAS. Bas smo bezvezan narod, realno.nick je napisao/la:
ciste zablude, narod je posto tako patetican, povrsan jadan, nedrustven da bi se u vrh glave skupilo par hiljada, igramo boli glava, pobjedjujemo,osvajamo i nidje nikog... takvo nam je stanje u cjeloj zemlji i to je to...
oni kontaju da im mi platimo licencuCijene ulaznica su 6 KM za sjevernu tribinu, 10 KM za istočnu tribinu, te 15 KM za zapadnu tribinu stadiona Koševo" -zaključio je Selimović, koji je pozvao sve navijače i simpatizere da u što većem broju prisustvuju predstojećem gradskom derbiju.
A kako ste vi onda usli na Grbavici kad je bio derbiDeni_Hz je napisao/la:Ne vidim zasto uopste komentarisete cijenu karti kad vam je Osim zabranio gostovanje, cijena od 15 km se odnosi na domace navijace. A ako vam je skupa a zelite doci imate Sjever ili Istok
Pa na kapiju nama nije bila skupa karta.....MrAmani96 je napisao/la:A kako ste vi onda usli na Grbavici kad je bio derbiDeni_Hz je napisao/la:Ne vidim zasto uopste komentarisete cijenu karti kad vam je Osim zabranio gostovanje, cijena od 15 km se odnosi na domace navijace. A ako vam je skupa a zelite doci imate Sjever ili Istok
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin i 36 gostiju.