Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Artetitis je napisao/la:Spominju se Cilessen i Butland.Profesor je napisao/la:Obli je za Arsenal sci-fi. Realnost je povratak otpisanog ili neki polovnjak.
Szczesny se neće vraćati.
ovi mogu biti jedino rezerva Cechu

japa je napisao/la:A Gedion Zelalem? Zasto se taj talenat ne vrati? mislim da bi paklena osovina ekipe bili Zelelem, Miki i Auba...Laca je tu takodjer jos zamislite kafandzija Cazorla se oporavi uffff dominacija voajera...
zaboravio si mijučia

anell je napisao/la:Da dođe Adnan Gušo bilo bi pojačanje.
možda za tvoju šuplju glavu

Carlo Ancelotti
Verified account
@MrAncelotti
Feb 10
More
Good derby and great atmosphere at Wembley today

anell je napisao/la:Čehu da bude rezerva![]()
nemogu mu čistiti kopačke

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 11 feb 2018, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sve vise ljudi uvidja ono sto sam pricao,
Cech je olupina a Alexis Sanchez je kancer svakog fluidnijeg protoka lopta
Cech je olupina a Alexis Sanchez je kancer svakog fluidnijeg protoka lopta

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Auba i Miki 

Batman i Robin 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Al fakat. Za jednog prosjecnog i jednog iznadprosjecnog napadaca bacilo se preko 100 milki
i to u kednoj sezoni.
A tesko izbaciti lovu za wc igraca u pravom momentu. Welcome to arsen wenger show. Ali hej, mozda laca i auba prorade, a tu je i miki.

A tesko izbaciti lovu za wc igraca u pravom momentu. Welcome to arsen wenger show. Ali hej, mozda laca i auba prorade, a tu je i miki.
Najbolji strijelac ekipe ima na kontu 9 golova. Arsenala je nekad krasio napadacki fudbal, a u ovoj sezoni Laka najbolji strijelac sa vjerovali ili ne, 9 golova. Wenga jaci od Nato pakta.
Osim jedne sezone RvP-a, u zadnjih 10-15 godina Arsenal nije bio poznat po jednim napadaču koji dominira ligom.
Ništa čudno i ove
Ništa čudno i ove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa nista cudno sto Arsenal pada polnom organu za usi, kad se covjek sa tim pomiri i to mu biva sasvim ok
btw
24 gola alexisa prosle sezone - 30 u svim takmicenjima
btw
24 gola alexisa prosle sezone - 30 u svim takmicenjima
Djeste gejevi mene banovase odmah ni Ramseya u sastavu nije bilo ccc
Miljenik admina i ostale moderacije
Butland mi je san od onda kad je čuvao mrežu Notinghama znaju pojedinci koliko ga prizivam 
Ma nije nama problem Laca nit će biti Auba..naš problem je u taltici i postavki na terenu..u zadnje 3 sezone nasa obrana je promijenila 4 stila igranja i 2 formacije!
Znači mi smo sa perom i kossom stajali vislje i blize veznom redu nego sad

Ma nije nama problem Laca nit će biti Auba..naš problem je u taltici i postavki na terenu..u zadnje 3 sezone nasa obrana je promijenila 4 stila igranja i 2 formacije!
Znači mi smo sa perom i kossom stajali vislje i blize veznom redu nego sad

Kaže profa da nema potrebe da odmara igrače protiv velikog Ostersunda, zato što igramo u najjačem evropskom takmičenju i što ne igramo za vikend.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ispravno. Sad kad Mačak napokon zabije gol i dođe do magične brojke 10...anell je napisao/la:Kaže profa da nema potrebe da odmara igrače protiv velikog Ostersunda, zato što igramo u najjačem evropskom takmičenju i što ne igramo za vikend.
Samo osvajanje EL moze ovu sezonu uciniti podnosljivom. Ostalo je sve za zaborava. Nije da nismo navikli
Sigurno, yebo prvu evropsku titulu u historiji kluba. Daj karabago kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.