FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj Dusan ce da zamijeni Peru ko omiljeni igrac. 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
AKO NISTA MAKAR ONAJ KUP JBG OVE GOD MORA JEDAN DA BUDEwobly92 je napisao/la:Samo da ne budemo ko SarajevoSlatinash_7 je napisao/la: Imat cemo sirinu kao Zrinjski ove godine,napadamo titule!![]()
Ma nek se oni uigraju dobro, ne mora ni ovo ništa značit, bojim se samo da se ne razočaramo previše jer su nam sad očekivanja haman da ligu uzmemo s 10 bodova razlike iza drugog. Polako samo.
Ma ovo su strasna pojacanja.. Zec, Karic, Grahovac, Dzidic, Martinovic, pfff. Steta sto se raspadamo, jel de inasajderi?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne radio Mramor, odmaram, čekam Francuska-Rumunija.merak je napisao/la:Gdje je Mramor da napravi yt klip Welcome to FK Sloboda sa ovim igracima

de brate ne lupaj, gdje ce srbin u dinamoTuzlak04 je napisao/la:. . ovog Martinovića, prošle godine je Dinamo tražio . ..Mamić iz nekog razloga u zadnji tren zaustavio . Pa vi vidite . .

dusaneeeeeeeeeeeeee brate dobrodosao

tuzlak1987 je napisao/la:Lepi brat Dusan ce da izebe pola grada koliko je lep

to je to. Spustit' loptu pod hitno i polako samo, niko nam ne garantuje ništawobly92 je napisao/la:Samo da ne budemo ko SarajevoSlatinash_7 je napisao/la: Imat cemo sirinu kao Zrinjski ove godine,napadamo titule!![]()
Ma nek se oni uigraju dobro, ne mora ni ovo ništa značit, bojim se samo da se ne razočaramo previše jer su nam sad očekivanja haman da ligu uzmemo s 10 bodova razlike iza drugog. Polako samo.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Eh onda je dobro. Jos samo zamjenski lijevi bek i napadač i kompletni smofukare987 je napisao/la:ima i na tuzlanskiMortus je napisao/la:Ovim ne vjerujem nista vise poslije silnih blamaža i dezinformacija
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
. .nisam htio to da napišem . A to je razlog što nije došao. Imao je manu što je Srbinfukare987 je napisao/la:de brate ne lupaj, gdje ce srbin u dinamoTuzlak04 je napisao/la:. . ovog Martinovića, prošle godine je Dinamo tražio . ..Mamić iz nekog razloga u zadnji tren zaustavio . Pa vi vidite . .
dusaneeeeeeeeeeeeee brate dobrodosao

De ba ne zajebaji odradi kakav cover nesto sa likovima ako mognu svi stati na jednu slikuNKMramor je napisao/la:Ne radio Mramor, odmaram, čekam Francuska-Rumunija.merak je napisao/la:Gdje je Mramor da napravi yt klip Welcome to FK Sloboda sa ovim igracimaNe brinite, bit će adekvatno predstavljeni na stranici

samo Sloboda
svi potpisali na 2 godine, neki na 3

I usmeni dogovor da prvo s nama pregovaraju oko produzenja ugovora ukoliko izborimo Europu za 2god.fukare987 je napisao/la:svi potpisali na 2 godine, neki na 3![]()
![]()
![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Nije zbog mene, ja znam da ćemo se mi borit za trofeje, evo vidi se i po igračima, samo se nameće...Samo ako opet ne uzmemo opet nijedan trofej šta će se tek onda pričat.
U međuvremenu, da uživamo u Azmirovim kućnim čarolijama
U međuvremenu, da uživamo u Azmirovim kućnim čarolijama

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
to Azmire sisu ti ljubim samo se drzi nasih prostora kakvi crnci kakvi bakraci
samo ugovor na dvije godine, nista manje pa da vidimo ko ce s kim pregovarati 

Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 10 jun 2016, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sloboda Tuzla
kako je krenulo trebat ce im 2 autobusa da se vrate svi s kupresa 

Nista vise amaterski ugovori ucimo na greskama pogotovo kada nam je odblokiran racun, samo profi druze moj.
samo Sloboda
fukare987 je napisao/la:kako je krenulo trebat ce im 2 autobusa da se vrate svi s kupresa

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
JA SE NIKADA NISAM NI SIKIRO ZNAO SAM DA CE AZMIR OVO LAVOVSKI ODRADITI NIKAD NAS NIJE SLAGAO PA NECE NI SADA
Ne mora znacit Dinamo je poslao proslo ljeto ponudu za Cimirota, ali PAOK prebacio milionTuzlak04 je napisao/la:. .nisam htio to da napišem . A to je razlog što nije došao. Imao je manu što je Srbinfukare987 je napisao/la:de brate ne lupaj, gdje ce srbin u dinamoTuzlak04 je napisao/la:. . ovog Martinovića, prošle godine je Dinamo tražio . ..Mamić iz nekog razloga u zadnji tren zaustavio . Pa vi vidite . .
dusaneeeeeeeeeeeeee brate dobrodosao. .

SAMO DA KRENE I OVAJ ISTOK DA SE GRADI
PA ZAVRSIT CE SE ZA 2 GOD SAMO NEK KREENU PA MAKAR ZASAD ZAVRSILI SAMO BETONSKE RADOVE

-
- Kontakt:
jos kad bi trampa bila - mi Gentu Piriju i nesto para, oni nama na posudbu Olayinku. Eh pa to bi bilo to ljudi, 2. pretkolo EL i Evropa iduce godine minimum !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.