Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ko te pita za bilo kakve usporedbe, pitam te 1/1
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasto pitas na temi Arsenala o transferu Uniteda i Mourinha ne vidim poentu? Ja sam davno napisao da ce ko god dovede njega da se zayebe i tako je i bilo kao sto sam vec rekao promasen transfer eto tako ga komentarisem.
KakO cu fino lupiti cvaju na dvicu sutra 
Ps, necu gledati utakmicu jer mi je curi rodjendan tako da su ionako velike sanse da dobijemo sada jos vise porasle

Ps, necu gledati utakmicu jer mi je curi rodjendan tako da su ionako velike sanse da dobijemo sada jos vise porasle
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Je li ovo gotovo sa adidasom ? Vidim sve se više slika postavlja kako bi nam dresovi mogli izgledati.
Jack će dobiti dva minusa.
Jack će dobiti dva minusa.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ti imaš curu hahahahaJack je napisao/la:KakO cu fino lupiti cvaju na dvicu sutra

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Onda ima nade za svakog.Marsal je napisao/la:Ti imaš curu hahahahaJack je napisao/la:KakO cu fino lupiti cvaju na dvicu sutra
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
đe imaju te slike adamidaša
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Nema, vjeruj mi da nema,anell je napisao/la:Onda ima nade za svakog.Marsal je napisao/la:Ti imaš curu hahahahaJack je napisao/la:KakO cu fino lupiti cvaju na dvicu sutra
ti to najbolje znas.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Treći dres za sljedeću sezonu.

Trening dresovi - da su bar drugi ili treći jer su predobri čak i bolji od ovog gore trećeg

A ovaj je neki specijalan, ako se kvalifikujemo za LP

Dolazi mi par žena da gledamo utakmicu, očekujem težak poraz i podjebavanje. Biće ovo dobrih 90 minuta 

Zadnja izmjena: anell, dana/u 10 feb 2018, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja mislio par ženaanell je napisao/la:Dolazi mi par drugova da gledamo utakmicu, očekujem težak poraz i podjebavanje. Biće ovo dobrih 90 minuta

anell je napisao/la:Harika je napisao/la:đe imaju te slike adamidaša

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
EditovanoJack je napisao/la:Ja mislio par ženaanell je napisao/la:Dolazi mi par drugova da gledamo utakmicu, očekujem težak poraz i podjebavanje. Biće ovo dobrih 90 minuta

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ja možda odem negdje vani pogledat ako preživim ovaj mahmurluk...iduća 2 sata su mi ključna 

Sto pijes kad ti skodi?Marsal je napisao/la:Ja možda odem negdje vani pogledat ako preživim ovaj mahmurluk...iduća 2 sata su mi ključna
- Marsal
- Kontakt:
Pijem samo pivu ali sinoć bilo neko žemskinje...i haj pij vino sa nama, haj vino...i ja krenem pit i skontam da je Viško bijelo i jbš ga izginem. Što žena more iz mjessta, đavo ne more iz zaleta.Jack je napisao/la:Sto pijes kad ti skodi?Marsal je napisao/la:Ja možda odem negdje vani pogledat ako preživim ovaj mahmurluk...iduća 2 sata su mi ključna
Ne brini, danas ces se nakon ubedljive pobede na Wembleyu osecati bolje.
Anele, gdje je taj sastav majka mu stara?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Obaveze yebem ga ja.bega_afc je napisao/la:Anele, gdje je taj sastav majka mu stara?

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.