Stole iz Bora je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Zbog primitivaca sa sjevera nekad mi dodje da i ne idem na utakmice. Sehic jeste pravio greske, ali s obzirom sta je vadio u Laktasima, Zenici, u Travniku gdje smo izvukli bodove pa i u Lukavici iako je onaj go mogao bolje da odreaguje decko zasluzuje sve vrste pohvale a ne neke primitivne zvizduke... Pa sta mi ocekujemo da igramo napadacki a da ne primimo go na utakmici, a svjesni smo da se na Grbavici dolaze svi braniti a ne napadati, i svjesni smo da kako je Rudar dosao do boda, kako Zrinjski i ostali... Po meni je momak broj 1 u nasoj ligi, a dokaz je i to da brani u mladoj repki... Ibrahime svaka cast i sretno na te terapije i operaciju prepona ako ( ne daj boze ) dodje do toga...
O cemu pricas ti? Ti izgleda nisi cuo masu zvizduka sa juzne tribine, svaki put kad Seha uzme loptu ..

Veteranski jugoistok je i ovaj put bio predvodnik u zvižducima. Čak je krenula i pjesma "golmane, golmane..."
Podržavam zviždanje ovima što očigledno hodaju po terenu, ali maltretirati nekoga zbog greške je katastrofa!
Bekrić i Serdarević su po svemu zaslužili zvižduke. Jednostavno ne žele. Bučan odlično počeo utakmicu i onda 3 puta odustaje od trčanja za loptom koju je vjerovatno i mogao stići. Stvarno jadno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!